NOKIA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li mi neko moze preporuciti neki srpski sajt sa koga mogu da se besplatno salju slikovne (valjda EMS) poruke za one stare nokie:3210,3310,3410,2100,1100......Malo je glupo sto to trazim jer je to sve prevazidjeno ali mi treba.

upomocccccccccccc:histericna:
kupila sam nokia 3110 c zbog mogucnosti velikih slova u poruci i stvarno su velika,ali sada telefon i kad je namesten na najglasnije tiho zvoni,a ekran moze da bude ili svetlo siv ili tamno siv????
i ne moze sat da se postavi da bude veliki preko ekrana?

Moj problem i nije neki problem, a i nije, cini mi se, komplikovan, al' meni nikako ne polazi za rukom da ga resim. Naime, u pitanju je 'zvonjava' telefona, a telefon je nokia e63. Ceprkao sam nesto oko onih '3D' zvukova i sada kada god mi telefon zvoni, i koju god melodiju da izaberem, pored te same melodije, na svakih 4, 5 sekundi zvonjave cuje se neki glas, nesto kaze i onda nastavi melodija i tako ukrug. Poiskljucivao sam sve oko 3D zvukova, misleci da je to u pitanju, ali i dalje mi tako zvoni telefon. Inace, sve te melodije kada ih pustim u 'tonovima' najnormalnije idu, al' kad jednu od njih postavim za zvono, ona zvoni kako sam vec objasnio?! Zna li neko da resi ovu moju veliku misteriju?!

Pozdrav svima. Imam problem sa baterijom telefona nokia c5-00. Baterija mi do pre par dana trajala 2 dana (što je ok) ali posle gadnog pada traje jedva jedan dan. Pa me zanima da li je u pitanju sama baterija ili nesto oko napajanja (ili tako nesto)? Ne znam dal da kupim novu bateriju...

ljudi treba da kupim n95 od lika preko oglasa. posto nemam iskustva u tome,sta da najvise pogledam na fonu, msm te skrivene mane kako mogu otkriti. I da cena je 65 evra ,tako da je polovan sto je jos teza okolnost ...za neiskusne u tome

Pozdrav! Zanima me da li neko ima asha 202 dual sim i kakvi su utisci? Da li obe kartice rade istovremeno i da li npr. mogu da saljem sms sa jednog broja, a da primam sms na drugi broj i tako to na tu temu :)

@Copko - Nokia Asha 300 ima Li-Ion bateriju, tako da njoj nije potrebno formiranje, jer ona fabrički dolazi formirana. Mada ja bih ti savetovao da je bar jednom puniš 12h, za svaki slučaj. :)

ok , posto sam ga juce kupio , i punio sam ga nekih 2 sata i pisalo je da je napunnjen , a evo sada mu je ostala samo jedna crtica , pa zato pitam jer se ne razumem bas u telefone :) Inace , hvala :)

Ne znam da li je već bilo govora o tzv. "hakovanju" Symbian uređaja,ali me zanima da li postoji neka mogućnost da se to odradi bez Nortona i HelloOx-a? Naime,rom patcher neće da otvori "open4all.rpm",izbacuje mi onaj crveni krstić, a ne bih želeo da je flash-ujem. U pitanju je Nokia C5-00 5MP. Trebala bi mi gomila tih nepotpisanih aplikacija,što za posao,što za mene...:) Hvala na odgovoru. Takođe, Lcg x-plore ne može da otvori sistemske foldere. Šta raditi po tom pitanju? P.S.: kodirana je na telenor...

Pozdrav svima. Imam problem sa baterijom telefona nokia c5-00. Baterija mi do pre par dana trajala 2 dana (što je ok) ali posle gadnog pada traje jedva jedan dan. Pa me zanima da li je u pitanju sama baterija ili nesto oko napajanja (ili tako nesto)? Ne znam dal da kupim novu bateriju...

Ukoliko koristiš 3G, ili 3,5G,(duo režim,UMTS) isključi to,pređi na Edge,(GSM)i to će ti rešiti problem. Iskustvo.(Meni/Podešavanja/Podešavanja/Telefon/Mreža/Mrežni režim) Isto se dešavalo i meni...

Nokia E5,Do prosle nedelje sam imala 1000 i nesto poruka bez problema,da bih ih izbrisala,i sad mi odjednom samo izlazi ,,premalo memorije,izbrisite nesto i sl..'' ja pobrisem sve video snimke,neke slike,neke pesme ostatak prebacim na memorijsku ,od 1000 i nesto poruka imam samo 35 i ono mi i dalje izlazi..pokusala da izvadim memorijsku karticu i da je ponovo ubacim,opet sve isto,ne znam u cemu je problem,do skoro sam mogla imati 1000 poruka i nista ne bi izlazilo,a ovako moram da brisem tu poruku koja mi stigne da bih mogla da odgovorim.Sta da radim??:sad2:

Pozdrav, imam Nokiu 5800 XM. Imam problem sa memorijom telefona. Iako izaberem da aplikacije instalira na karticu (E:), dio memorije i na telefonu (C:) zauzme. Kada izbrišem aplikaciju, ne oslobodi mi memoriju sa C: koju je zauzeo. Brišem keš iz browsera, u memoriju telefona bukvalno nemam ništa. SMSe takođe brišem.
Ne radi mi se hard reset, jer onda ponovo sve moram da podešavam, instaliram itd. Da li ima neko rešenje bez hard reseta?

I još jedno pitanje, da li je neko updateovao software na verziju 60.0.003?

Pozdrav, imam Nokiu 5800 XM. Imam problem sa memorijom telefona. Iako izaberem da aplikacije instalira na karticu (E:), dio memorije i na telefonu (C:) zauzme. Kada izbrišem aplikaciju, ne oslobodi mi memoriju sa C: koju je zauzeo. Brišem keš iz browsera, u memoriju telefona bukvalno nemam ništa. SMSe takođe brišem.
Ne radi mi se hard reset, jer onda ponovo sve moram da podešavam, instaliram itd. Da li ima neko rešenje bez hard reseta?

I još jedno pitanje, da li je neko updateovao software na verziju 60.0.003?

To se dešava često sa memorijom na njemu ni ja nisam skontao kako da je oslobodim osim hard reseta ,instalirao sam v60 update dobiješ onaj symbian anna web rowser.

BTW ako budeš radio hard reset backup-uj sa nokia suiteom sačuvaće ti većinu aplikacija i podešavanja a oslobodiće ti memoriju ,meni je čini mi se backup sve vratio samo nije mogao sms poruke iz nekog razloga.

Poslednja izmena:
Moja sestra je imala problem sa memorijskom-jos uvek je ima..Odjednom su joj se izbrisali svi folderi sa muzikom,slikama..Nista nije mogla da prima ni preko blututa..Odma joj se izbrise..Kada je izvukla karticu..Sve je bilo ok..Mogla je muzku da prima i slike...Ali je djavo terao pa je ponovo ubacila memorijsku i nestao joj ceo ekran..Skroz crno..Da nije u pitanju neki virus ?Isto ima Nokiju..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back