Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sačekaj.Hvala! I meni je na kompu instaliran Pc Suite..Probaću.
Pitanje: Da li vredi kupiti Nokiu X6 ili čekati kraj godine i nešto bolje tipa Sony Ericsson, Lg...Bitno mi je da tel ima dobru kameru, pored svih drugih standardnih opcija..
Da li neko zna kako na nokiji 7210 da podesim mms da mi ne bi slike stizale u manjem formatu...kada ih ja saljem drugima stizu normalne... HVALA![]()
messages/message settings/multimedia messages/image size in MMS.
Sve je to ok, ali koja velicina??? Ja isprobala par i uvek isto ispadne![]()
Snimljeni video sa nokie prebačen na Sony Ericsson k800i nije hteo da očita, čuje se samo ton, bez slike...Probala sam onda sa SE da prebacim na Nokiu 7230 i opet čuje se samo ton bez slike, zašto?
Ajde, pa javi da li je sve OK.
Nije ista vrsta videa. Nokija je verovatno snimala neki 3gp sa amr zvukom, a tvoj SE ne prepoznaje taj fajl (sa takvim zvukom).
Mora da se konvertuje u Total video converteru ili eventualno u Real playeru.
Da li neko ima iskustva sa Nokiom 2730?
ako moze pomoc u vezi 5530:
da li ima punu flash podrsku(stranice kao na redovnom pretrazivacu), da li cita pdf format(zbog e-knjiga),
i na kraju koji bi uzeli izmedju ovog i samsung s8000 jet(prednost i mane)?!?
ps. nisam strucnjak pa sam se mozda negde lose izrazio, ali nadam se da shvatate!
Za tu Nokiju nisam sigurna da čita te fajlove, ali mislim da bi trebalo.
Ako pitaš šta bih između ova dva... Ako mi je bitna kamera, onda definitivno Samsung, zbog 5.0 mpx.
mada, verovatno ne bih ni jedan ni drugi, preskupi su, a malo iznad proseka što se funkcija tiče.
Uvek je bolje da nabavis USB mada ni sa blututom neces imati problema a i trebace ti uopste3. Koje je bolje (a kad kažem "bolje", mislim "ekonomičnije") rešenje što se tiče povezivanja na PC? Da nabavim USB kabl, ili onu stvarčicu što udenem u PC pa povežem telefon preko Bluetooth-a?
1. Je li telefon potpuno kompatibilan sa memorijskim karticama od 8GB i 16GB? Čitao sam da su se neki žalili da im je telefon postao usporen nakon što su ubacili kartice. Da li treba da obratim pažnju na nešto da mi se to ne bi desilo?
Nikako od 16 GB na taj telefon. I od 8 će ti usporavati. Toplo preporučujem dve kartice od 4 GB.
Uvek je bolje da nabavis USB mada ni sa blututom neces imati problema a i trebace ti uopste![]()
Nisam mislila na dva slota, već na jedan slot i dve kartice od po 4 GB.Nabavio sam od 8GB i savršeno radi, bez ikakvog usporavanja. A i ima slot samo za jednu karticu (ako i postoje dva, nisam ih video).