NOKIA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
po meni je nokia najbolji proizvodjac mobilnih tel ikada... sad bih trebao da kupim novu nokiu,ali nisam siguran koju... posto sam ogranicen finansijama na 200 eur(***,studentski zivot,sta ces),voleo bih da mi vi preporucite modele sa cenama u tom opsegu... ono sto mi je bitno kod telefona je da ima symbian,ili uopste neki operativni sistem,po mogucstvu wireless i e-mail dobro distribuiranje... pozz

Black Wolf,tacno je da ce C6 biti odličan telefon,naslednik 5800 sa hardverskom tastaturom i drugim poboljsanjima a prikladnom cenom.Uskoro se pojavljuje u prodaji i bice cena 220 e bez dazbina.Kod nas su dazbine velike pa cena nece u pocetku biti tako primamljiva ali ako se kupi na crno ili u inostranstvu vrlo povoljno.Medjutim,pitanje koliko je to isplativo ili sačekati "zver" od telefona za koje strucnjaci kazu da se jos nije pojavilo telefon sa tako kvalitetnom kamerom.To je Nokia N8-http://symbianworld.org/4174-nokia-n8-preview/
Cena bez dazbina 370 e sto je odlicno za ovakve karakteristike.Napravljen od aluminijuma,bez poklopca baterije(uvucena u telefon sa donje strane),izuzetno čvrs i kvalitetno uradjen sa novim symbianom,12mpx kamerom i video snimkom koji je neverovatan za mobilni telefon.

Black Wolf,tacno je da ce C6 biti odličan telefon,naslednik 5800 sa hardverskom tastaturom i drugim poboljsanjima a prikladnom cenom.Uskoro se pojavljuje u prodaji i bice cena 220 e bez dazbina.Kod nas su dazbine velike pa cena nece u pocetku biti tako primamljiva ali ako se kupi na crno ili u inostranstvu vrlo povoljno.Medjutim,pitanje koliko je to isplativo ili sačekati "zver" od telefona za koje strucnjaci kazu da se jos nije pojavilo telefon sa tako kvalitetnom kamerom.To je Nokia N8-http://symbianworld.org/4174-nokia-n8-preview/
Cena bez dazbina 370 e sto je odlicno za ovakve karakteristike.Napravljen od aluminijuma,bez poklopca baterije(uvucena u telefon sa donje strane),izuzetno čvrs i kvalitetno uradjen sa novim symbianom,12mpx kamerom i video snimkom koji je neverovatan za mobilni telefon.

Čitao sam već o N8 ali jeb*ga mnogo je to para :)

:
Imam NOKIA 5610 i do skoro sam preko OPERA-mini se spajao na internet i nije bilo nikakvih problema ali od pre neki dan mi to ne uspeva osim preko onog klaiscnog web pretrazivaca sto ce reci da internet radi i da nije VIP-ova greska. Obnovio sam softver na telefonu tj osvezio posto sam inace imao najnoviju verziju 10.00, dobio sam ponovo podesavanja od VIP-a i opet ista prica. Opera nece da se spoji i kaze da treba da vidim podesavanja mreze ili da se obratim svom dobavljacu usluga. Obratio sam se kor servisu gde su mi ljubazne operaterke rekle da skinem najnoviju verziju opera-mini 5.0 i da ce biti ok. I to sam uradio ali opet isto. Bio sam u poslovnici VIP-a u Nemanjinoj gde mi je zaposleni momak rekao da to nije do njih jer mi na obicnom pretrazivacu radi internet i da ne moze da mi pomogne. Najgore je sto ja znam da sam to koristio dugo vremena i da preko opera-mini mogu sve zivo da otvaram a sad ne moze.

Ako neko moze da pomogne bio bih mu zahvalan, da ne menjam ovako dobar telefon zbog ovoga.

Pozdrav

Jeste li skontali ovaj model Nokie što treba uskoro da izađe jako dobar telefon sa obzirom na svoju cenu (price of 220 euro before taxes and subsides ,šta im znači ovo???) razmišljam ako bude po ovoj ceni da prodam moju 5800 i uzmem ovaj samo mi je krivo što nema stereo zvučnike :(
http://www.gsmarena.com/nokia_c6-3229.php

ovako ne izgleda lose ali ko zna kakva ce serija da bude i kakav ce da mu bude softver...koliko su samo zajebali stvar sa n97...nadam se da ce ovaj n8 da bude dobar i da ce na crnom moci da se nadje za 400 evra i onda sacekas koji meseca da padne na 320-350 i uzmes... :D

ovo im je zadnja sansa ako hoce da ostanu u konkurenciji sa samsungom,sonyjem,HTC...inace ne volim navedene modele i oduvek koristim nokiu i navikao sam na simbijan...n8 dosta obecava,videcemo ima jos dosta do septembra..

ja imam n82 vec dve god koliko para mogu da uzmem za njega i koliko je n97 ili n97 mini.Ova n82 i nije nesto, osim sto ima vrhunsku kameru

ja mislim da se ne isplati da se prodaje jer ces je dati za nekih 120-135 eura i to zavisi u kakvom je stanju...msm da ti n97 nije dobar izbor,jer se svi zale na softver telefona...bolje resenje ti je e72 ili 5800 a ja bih ti preporuci da sacekas jos neki mesec ima sad u najavi ovi c i x serija a ako ti nije nesto nuzno u septembru izlazi N8... :D

Imam nokiu N97 i imam par pitanja vezano za nju.
1. ne znam kako da prebacim memorije...sa phone memory (imam 500MB memorije i skoro je puna) na mass memory jer tu imam 29,5GB slobodnog prostora. Sta god da posaljem sa kompa kaze da nemam vise slobodnog prostora.
2. mnogo mi koci i nekada joj mnogo treba da otvori neku stranicu,konkretno kada ulazim u MUSIC,naravno ne svaki put.
3. od kako sam ubacio karticu treperi mi koverta (sms) pored baterije a tel nije imao ni jednu poruku ???
Unapred zahvalan svakome ko zeli da pomogne.

ako si ubaciovao sa kompa verovatno si navukao neki virus...

Nokia 6280 ...donji red tastera "*" ,"0" i "#" ne rade ...jednostavno otkazale poslusnost :confused: ! Kako da resim ovaj problem ( ako je ikako moguce bez servisa ,neko prakticno resenje - AKO uopste postoji )...ako neko zna bio bih veoma zahvalan kada bi mi se javio na PP ...unapred hvala ;) !

I ja sam citao za N8 i zaista ce biti extra fon ali ce cena biti sigurno jaca od 370 e,bar 500 e kao sada n900 ili x6.Po meni nije los n6,ako ga neko ima neka kaze da li je zadovoljan.

Da li neko mozda zna gde se i po kojoj ceni moze naci maska za nokiu n82 u Beogradu i koliko kosta da se zameni u servisu?
Izvinjavam se ako je slicno pitanje vec bilo ranije. Hvala unapred... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back