NOKIA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koja je pocetna zastitna sifra za Nokijine telefone? Kupila sam Nokiu X3, pokusavala da stavim sifru, ali ne znam koja im je prvobitna. Da li neko zna? Hitno mi treba.
Hvala unapred.

ja imam instaliran pc suite(dobijes na onom cd-u sa telefonom) i kad skinem samo me pita hocu li da instaliran ili ne , naravno ora da ti bude prikacen tel na pc suite mod ,,,, i kad stisnes ono download i kad ti ozbaci hoces da samo snimis ili da otvori u nekom programu namesti ovako

open with : nokia installer

Hvala! I meni je na kompu instaliran Pc Suite..Probaću.

Pitanje: Da li vredi kupiti Nokiu X6 ili čekati kraj godine i nešto bolje tipa Sony Ericsson, Lg...Bitno mi je da tel ima dobru kameru, pored svih drugih standardnih opcija..

SACEKAJ JOS MALO SAD CE IZACI JOS NOVIJI MODELI NEMOJ SE ZALETATI ODMA,DA NE BUDE KAO SA N95 I N95 8GB

N95 NIJE BILA NESTO TAD PA SU JE POBOLJSALI SA N95 8GB KROZ KOJI MESEC , ILI SLUCAJ SA N96 ZA KOJI KAZU DA JE PROMASEN TELEFON ,SVE KOJE JA POZNAJEM I NEKE SA FORUMA SVI SU SE VRACALI NA N95 8GB SA N96 TAKO DA SACEKAJ BICE TELEFONA

ILI CEKAJ DA IZADJE KOMPLETAN TEST DA VIDIS STA MU SU MANE I TAKO TO ,NE VREDI SE ZALETATI

NEMORA DA ZNACI AKO NAJNOVIJI I NAJSKUPLJI DA JE I NAJBOLJI :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back