Cao svima,imam jedno pitanje.
Dobila sam nokiu n95 8GB i imam problem.Kada mi neko prebaci preku bluetooth-a nesto(muziku,sliku itd) ne mogu da to primim jer pise memory full ?!Zasto se to desava a u telefonu nemam skoro nista?
Mawa, podesi prijem poruka tako da dolaye na mem karticu, a ne u mem telefona. Memorija telefona kad je puna do "grla" onda javlja "memory full". Meni se to desilo sa nokiom 6120c i da bi resio problem brisao sam nepotrebne podatke sa mem telefona, ali nista nije pomoglo jer je ostala gomila repova od prethodnih instalacija. Ovo je siguran raylog - ja sam kupio nov telefon i dobro znam koliko sam stavio na njega programa pa ih brisao (programi su redovno bili provereni na viruse, crve, trojance....)
Ma kod ti i nije problem idi na [ES], tamo je neko sigurno postavio kod.
Elem, problem sam resio tako to sam napravio bekap imenika i poruka i uradio hard reset sa kodom *#neki kod#. Nesecam se koji je kod u pitanju. Mislim da je to ovaj sto je neko naveo. Sve u svemu imas i opciju: "Vrati na fabricka podesavanja", to bi trebalo isto da pomogne. Kod mene se to nalazi: meni > podesavanja > podesavanja tel > opste > fabricka podesavanja
ako neuspe prvi put, ti ponovi postupak bilo da je u pitanju kod bilo da je u pitanju vracanje na fabricka podesavanja. 2-3-4 puta i telefon ce biti ko nov
Certifikat error?? Ko je to pominjao? Samo sam rekao da ima problema prilikom prebacivanja podataka putem bluetooth-a i infrared-a prilikom cega dobijam kao poruku samo "Operation failed".
meni se i to pojavljivalo.... to ti se desi kad se pravis pametan pa cistis telefon od nepotrebnog softvera pa obrises softver koji ti je potreban (moj slucaj :-( ) ili bilo koji slucaj kada ima neko neslaganje sertifikata.
Ovo su bila moja iskustva. Pre hard reseta sam video koji softver mi je potreban, a posle hard reseta sam instalirao samo taj softver i evo sada i telefoncic i programi rade k`o satici