NOKIA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam nokiu 5130 interesuje koja je najveca memorija koja moze da se ubaci u nju.....negde pishe max 2gb negde pishe max 8gb.....na mobilnisvet.com testirali su je kao sa 8gb.........npr kada odem na nokia.com i izaberem ovaj fon i dodatnu opremu za njega izbaci mi memorijsku od 4gb i od 8gb.....da li moze neshto da se sjebe fon ako ubacim od 8gb a on ne podrzava to??

Cao ljudi zanima me jedna stvar da li je istina da 33 10 nokia i tako neke nemogu da se prisluskuju zato sto su stariji modeli ili sta vec! Zahvalan bi bio da mi navedete jos neke modele koji nemogu da se prisluskuju vrlo mi je bitno!!! hvala vam

Taman sam odlucila da kupim Nokiu 6300 - odem u radnju i prodavac pocne da me ubedjuje da je od njega mnogo bolji 6303 (bolja baterija i kamera, a 6300 navodno ima dosta gresaka), a razlika u ceni je 1000 din.

Sta vi mislite - kakva su iskustva?

Taman sam odlucila da kupim Nokiu 6300 - odem u radnju i prodavac pocne da me ubedjuje da je od njega mnogo bolji 6303 (bolja baterija i kamera, a 6300 navodno ima dosta gresaka), a razlika u ceni je 1000 din.

Sta vi mislite - kakva su iskustva?

Meni je mnogo bolja 6500 slassic. Mislim da 6300 nema blic.

Cao svima,imam jedno pitanje.
Dobila sam nokiu n95 8GB i imam problem.Kada mi neko prebaci preku bluetooth-a nesto(muziku,sliku itd) ne mogu da to primim jer pise memory full ?!Zasto se to desava a u telefonu nemam skoro nista?

Ja imam sličan problem, samo što mi ne prikazuje tu poruku "Memory full", već samo "Operation failed". Recimo, kolega ima isto Nokiu, samo ne znam koji model, znam da je neki noviji i skuplji. Kad smo hteli skoro da prebacimo jednu pesmu sa njegovog fona na moj preko bluetooth-a, stalno je prekidalo sa gore-pomenutom porukom. Onda smo probali prvo kod nekog drugog da prebacimo pesmu, pa onda odatle kod mene i tada je htelo.

Isto se dešava kada hoću da putem infrared-a da prebacim nešto, dobijam istu poruku. Ne znam o čemu je reč.

Inače, telefon je Nokia 3110.

kucaj *#7370# idi na yes ,sifra je 12345 ako neko nije menjao to je meni jedno vreme pokazivalo to ti je sifra za hard reset sve ti se izbrise sa telefon kad to uradis i ako ti se i tad desava to uradi ponovo i hakuj telefon tako sam ja uradio i vise ne pokazuje ja imam n73 .

hard reset to ti bukvalno obrise sve sa telefona i vrati ti opcije kao kad si kupila te
poz

Al čekaj, ja već imam i ovako opciju za resetovanje na fabrička podešavanja i to mi je vratilo telefon u stanje u kakvom je bio kada sam ga kupio, ali ni to mi nije rešilo problem.

A taj "hard reset" podrazumeva samo podešavanja telefona tipa muzika, teme, jezik, internet, a podatke ne dira? Mislim, ne bi trebalo da može da briše podatke, to bi bio idiotizam. A?

Ja sam tako uradio.formatirao sam mem karticu i uradio restart posto sam imao programa na memoriji telefona.zatim sam ga hakovao sad mi je brzi ,nema certifikat error itd.mogu da instaliram sta hocu.

Certifikat error?? Ko je to pominjao? Samo sam rekao da ima problema prilikom prebacivanja podataka putem bluetooth-a i infrared-a prilikom cega dobijam kao poruku samo "Operation failed".

pa ti uradi to sve samo bez hakovanja , i meni se to desavalo ,to i kad hocu da slikam pise memory full .uradiosam formtiranje i reset i sve je radi vec godinu dana bez problema a hakovanje sam spomenuo ako neko hoce da instalira programe i da mu bude brzi tel kao sto je meni .

Pa ne znam, malo je veći poduhvat da praznim celu karticu i da je resetujem, pa da vraćam nazad podatke i sve samo zbog toga. Videću da se raspitam prvo još malo; sve mi se čini kao da ne pričamo o istom, ali ipak hvala.

Pa ne znam, malo je veći poduhvat da praznim celu karticu i da je resetujem, pa da vraćam nazad podatke i sve samo zbog toga. Videću da se raspitam prvo još malo; sve mi se čini kao da ne pričamo o istom, ali ipak hvala.

meni je pokazivao nekad kad prebacujem preko bt-a i to za kameru i ja sam to uradio i vise mi nikad nije pokaziovao memory full a imam dosta podataka na njoj i memoriji telefona.ne znam kako hoces ja prenosim svoja iskustva z:poz:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back