Pa mozda nemas prikladno drustvo, npr. ja trenutno ima pa jace od 6 meseci kako mogu da kazem da se stvarno nisam nigde od tada proveo (ne racunajuci Novu godinu) jer nisam u kontaktu sa starim drustvom, tako da je po mom misljenju donekle i bolje da ne izlazim sa bilo kim jer se smorim, mada zavisi kakav si tip, sad je to dosta redje kod mene, ali najlepse je bilo kada nismo imali nesto love, skupimo se prvo kod nekog, svako donese sta ima, alkohol grickalice (to nikad niko nije ni jeo) , uvek je neko od nas imao dobro ozvucenje i za*ebancija traje do.. 12-1h, jos ako dodje neko sa el. gitarom .. bombona

i onda odemo u neki klub, dovoljno ti je 2-3 piva tamo max. (i to je mnogo pogotovo ako si student). ionako si vec poluodlepljen
Glavno pitanje je zasto smo izuzev druzenja otisli u neki klub
1. Muzika (muzika je uvek na prvom mestu)
2. Pa valjda hoces da nadjs neku devojku?
3. Upoznas nove likove sa kojima sledeci put izadjes na sl. mesto + oni uvek imaju neku dobru drugaricu
4. Akohol je tu samo da te opusti (uopste nije obavezan) za sve ove stavke iznad.. sto ne znaci da sad treba da se napijes i blamiras i sebe i drustvo
Mada zavisi i koju muziku slusas, ako slusas narodnjake bio sam par puta na takvim mestima, nazalost (e tu sam se pitao isto kao i ti zasto sam uopste trosio tamo lovu kad sam mogao da sedim kod kuce i igram Heroje) , niko me ne cuje, niko me ne registruje... jbg. nemam zlatne zube.. pojma nemam u cemuy je stos.
Ako slusas neki hard / metal, na takvim mestima je situacija najopustenija .... i 100% mozes da nadjes devojku ako ti je bas toliko zapelo, pod uslovom da ne birash
Najidealniji su oni rock-jazz klubovi polu - fancy mesta , a moje drustvo i ja mahom slusa rock i
uvek je neko (da sad neko od tih ljudi vidi da ovo pisem rekao bi gledaj ga kako
biiip , priznajem ja sam def. bio najpovuceniji) zapoceo neku spiku sa nekim devojkama i uvek sledece nedelje izaces sa nekom od njih na kafu, cak i da se to ne desi, pricali smo eto .. za utehu

Bilo je kul vece, bar sam se tako tesio
I kako ovo moze da bude smor