Nocni zivot.

DavidB92

Primećen član
Banovan
Poruka
791
Izlazio sam 2-3x, po klubovima, kafićima, kafanama, pabovima itd, ali meni i dalje ne postoji gluplja stvar na svetu od izlaska. Oko tebe buka, dim, pijana stoka, tuče glasna šabanska muzika, piješ piće koje plaćaš 5 puta skuplje nego u radnji, i treba da pokušavaš kao da se zabaviš ili da vodiš konverzaciju. Potpuni gubitak i vremena i para. Izlazio sam ta 2-3x zbog društva, jer sam bio klinac koji je glup . Šta je tu ljudima zanimljivo, nikad neću razumeti.

Izlazio sam 2-3x, po klubovima, kafićima, kafanama, pabovima itd, ali meni i dalje ne postoji gluplja stvar na svetu od izlaska. Oko tebe buka, dim, pijana stoka, tuče glasna šabanska muzika, piješ piće koje plaćaš 5 puta skuplje nego u radnji, i treba da pokušavaš kao da se zabaviš ili da vodiš konverzaciju. Potpuni gubitak i vremena i para. Izlazio sam ta 2-3x zbog društva, jer sam bio klinac koji je glup . Šta je tu ljudima zanimljivo, nikad neću razumeti.

Pa šta znam, vole da piju, puše, igraju uz glasnu muziku i upoznaju nove ljude?
Ni ja ne razumem zašto ljudi sede ispred televizora i gledaju fudbal :lol: Sto ljudi - sto ćudi, tj. ukusa.

Qurcenje pred zenskama ko je veci baja

E bas to:lol:

- - - - - - - - - -

A sta znam,posle tolko godina odlazaka u klubove idalje ne znam sto odlazim
Valjda moraju ljudi negde da se napijaju da zaborave brige

Pa mozda nemas prikladno drustvo, npr. ja trenutno ima pa jace od 6 meseci kako mogu da kazem da se stvarno nisam nigde od tada proveo (ne racunajuci Novu godinu) jer nisam u kontaktu sa starim drustvom, tako da je po mom misljenju donekle i bolje da ne izlazim sa bilo kim jer se smorim, mada zavisi kakav si tip, sad je to dosta redje kod mene, ali najlepse je bilo kada nismo imali nesto love, skupimo se prvo kod nekog, svako donese sta ima, alkohol grickalice (to nikad niko nije ni jeo) , uvek je neko od nas imao dobro ozvucenje i za*ebancija traje do.. 12-1h, jos ako dodje neko sa el. gitarom .. bombona :) i onda odemo u neki klub, dovoljno ti je 2-3 piva tamo max. (i to je mnogo pogotovo ako si student). ionako si vec poluodlepljen :p

Glavno pitanje je zasto smo izuzev druzenja otisli u neki klub
1. Muzika (muzika je uvek na prvom mestu)
2. Pa valjda hoces da nadjs neku devojku?
3. Upoznas nove likove sa kojima sledeci put izadjes na sl. mesto + oni uvek imaju neku dobru drugaricu :)
4. Akohol je tu samo da te opusti (uopste nije obavezan) za sve ove stavke iznad.. sto ne znaci da sad treba da se napijes i blamiras i sebe i drustvo :)

Mada zavisi i koju muziku slusas, ako slusas narodnjake bio sam par puta na takvim mestima, nazalost (e tu sam se pitao isto kao i ti zasto sam uopste trosio tamo lovu kad sam mogao da sedim kod kuce i igram Heroje) , niko me ne cuje, niko me ne registruje... jbg. nemam zlatne zube.. pojma nemam u cemuy je stos.

Ako slusas neki hard / metal, na takvim mestima je situacija najopustenija .... i 100% mozes da nadjes devojku ako ti je bas toliko zapelo, pod uslovom da ne birash :p

Najidealniji su oni rock-jazz klubovi polu - fancy mesta , a moje drustvo i ja mahom slusa rock i uvek je neko (da sad neko od tih ljudi vidi da ovo pisem rekao bi gledaj ga kako biiip , priznajem ja sam def. bio najpovuceniji) zapoceo neku spiku sa nekim devojkama i uvek sledece nedelje izaces sa nekom od njih na kafu, cak i da se to ne desi, pricali smo eto .. za utehu :lol: Bilo je kul vece, bar sam se tako tesio :lol:

I kako ovo moze da bude smor

Ni meni nije jasno. Prvo, guzva je prevelika, jedva mozes da se maknes od onoliko ljudi, samim tim je i dosta zagusljivo. Drugo, muzika je stvarno nepotrebno preglasna, em tolika buka sama po sebi smeta (cak i da je neka kvalitetna muzika u pitanju), em od nje ne mozes normalno ni da razgovaras sa nekim, nego se sve svodi na dranje na uvo. Trece, neretko nema ni gde da se sedne (ovde mislim uglavnom na klubove i diskoteke) tako da ako ne volis da igras mozes samo da stojis u mestu i da se smaras, da cugas jedno pice u mikro gutljajima jer je i onako preskupo.

Nisi bio u lokalima sa fluoroscentnim svetlima. To stvarno ostavlja utisak.:)
Takodje, mislim da ti nije zapala za oko ni jedna devojka u kaficu. U suprotnom, drugacije bi mislio o izlascima.

Nisi bio u lokalima sa fluoroscentnim svetlima. To stvarno ostavlja utisak.:)
Takodje, mislim da ti nije zapala za oko ni jedna devojka u kaficu. U suprotnom, drugacije bi mislio o izlascima.

Pa mozda nemas prikladno drustvo, npr. ja trenutno ima pa jace od 6 meseci kako mogu da kazem da se stvarno nisam nigde od tada proveo (ne racunajuci Novu godinu) jer nisam u kontaktu sa starim drustvom, tako da je po mom misljenju donekle i bolje da ne izlazim sa bilo kim jer se smorim, mada zavisi kakav si tip, sad je to dosta redje kod mene, ali najlepse je bilo kada nismo imali nesto love, skupimo se prvo kod nekog, svako donese sta ima, alkohol grickalice (to nikad niko nije ni jeo) , uvek je neko od nas imao dobro ozvucenje i za*ebancija traje do.. 12-1h, jos ako dodje neko sa el. gitarom .. bombona :) i onda odemo u neki klub, dovoljno ti je 2-3 piva tamo max. (i to je mnogo pogotovo ako si student). ionako si vec poluodlepljen :p

3. Upoznas nove likove sa kojima sledeci put izadjes na sl. mesto + oni uvek imaju neku dobru drugaricu :)
4. Akohol je tu samo da te opusti (uopste nije obavezan) za sve ove stavke iznad.. sto ne znaci da sad treba da se napijes i blamiras i sebe i drustvo :)

Mada zavisi i koju muziku slusas, ako slusas narodnjake bio sam par puta na takvim mestima, nazalost (e tu sam se pitao isto kao i ti zasto sam uopste trosio tamo lovu kad sam mogao da sedim kod kuce i igram Heroje) , niko me ne cuje, niko me ne registruje... jbg. nemam zlatne zube.. pojma nemam u cemuy je stos.

Ako slusas neki hard / metal, na takvim mestima je situacija najopustenija .... i 100% mozes da nadjes devojku ako ti je bas toliko zapelo, pod uslovom da ne birash :p

Najidealniji su oni rock-jazz klubovi polu - fancy mesta , a moje drustvo i ja mahom slusa rock i uvek je neko (da sad neko od tih ljudi vidi da ovo pisem rekao bi gledaj ga kako biiip , priznajem ja sam def. bio najpovuceniji) zapoceo neku spiku sa nekim devojkama i uvek sledece nedelje izaces sa nekom od njih na kafu, cak i da se to ne desi, pricali smo eto .. za utehu :lol: Bilo je kul vece, bar sam se tako tesio :lol:

Muzika?Danasnja muzika?
Upoznas nove likove?Zasto bi upoznavao likove slicnim sebi?Inace ako hoces da upoznas nove ljude to mozes i u parku...
To sto se opijas da se opustis je dobro ?
Takodje i ja nekad uzmem malo kokaina da se opustim evo raspadam se...
Cekaj devojku mozes da nadjes samo kad izlazis po klubovima?Meni se tamo cini da ljudi samo traze seks za jednu noc...
Znaci od 100 devojaka/momaka ti moras da izaberes jednu/jednog? Uuuuu jebotee...
Alo znamo svi sta se radi tamo...

Vas dvoje ste pravi evropljani....

- - - - - - - - - -

E bas to:lol:

- - - - - - - - - -

A sta znam,posle tolko godina odlazaka u klubove idalje ne znam sto odlazim
Valjda moraju ljudi negde da se napijaju da zaborave brige

Brige i probleme se resavaju na drugi nacin...

Poslednja izmena:
Pa šta znam, vole da piju, puše, igraju uz glasnu muziku i upoznaju nove ljude?
Ni ja ne razumem zašto ljudi sede ispred televizora i gledaju fudbal :lol: Sto ljudi - sto ćudi, tj. ukusa.

Malo razmisljaj . Fudbal je sport koji ne promovise alkohol...
Sport je nesto drugo i bolje od diskoteka.
Gledas sa drustvom kod sebe kuci utakmicu,jedete zdravu hranu lesnike,bademe,pijes neku limunadu ili neki cedjeni sok...

brao brte noc je za neke vampire,miseve,sove sta ti znam,ne za ljude

Malo razmisljaj . Fudbal je sport koji ne promovise alkohol...
Sport je nesto drugo i bolje od diskoteka.
Gledas sa drustvom kod sebe kuci utakmicu,jedete zdravu hranu lesnike,bademe,pijes neku limunadu ili neki cedjeni sok...

Fudbal je sport kada igraš fudbal i trčiš na terenu ili nekoj poljani. Sedeti sa drugovima i grickati lešnike dok gledaš kako se neko drugi trudi da postigne nešto u životu je čisto gubljenje vremena. Bolje je čitati knjigu.

Zezam te. Baš me briga ko šta radi, samo me nerviraju ljudi koji bacaju hejt na sve što se njima ne dopada. OK, ne kapiraš noćni život, ne voliš, ne odgovara ti, to je tvoja stvar. Ja bih mogla da jutra da ti nabrajam šta je sve bezveze, samo zato što se meni lično ne dopada...

A pogotovo je smešno da neko ko voli fudbal počne post rečenicom "Malo razmišljaj." :malav:

Sa svim ovim si me stvarno podsetio na moje staro drustvo is srednje,sto kazes skupimo malo love donese ko sta ima i okupimo se kod nekog i tu se sprdamo do 1h,ah lepa vremena...:heart:

Muzika?Danasnja muzika?
Upoznas nove likove?Zasto bi upoznavao likove slicnim sebi?Inace ako hoces da upoznas nove ljude to mozes i u parku...
To sto se opijas da se opustis je dobro ?
Takodje i ja nekad uzmem malo kokaina da se opustim evo raspadam se...
Cekaj devojku mozes da nadjes samo kad izlazis po klubovima?Meni se tamo cini da ljudi samo traze seks za jednu noc...
Znaci od 100 devojaka/momaka ti moras da izaberes jednu/jednog? Uuuuu jebotee...
Alo znamo svi sta se radi tamo...

Vas dvoje ste pravi evropljani....

- - - - - - - - - -

Brige i probleme se resavaju na drugi nacin...

Sa takvim komentarom mr podsecas na mog oca kako me je savetovao dok sam imala 16 godina....me mora da znaci da svi traze sex za jednu noc,ja sam bas u klubu upoznala lika sa kojim se druzim 5 godina,znaci odlicnog prijatelja,hocu da kazem da ako ja izadjem u neki nocni klub i upoznam nekog ne znaci da cu da spavam sa njim,ili da se kresnem sa njim u toaletu....:mrgreen:

Fudbal je sport kada igraš fudbal i trčiš na terenu ili nekoj poljani. Sedeti sa drugovima i grickati lešnike dok gledaš kako se neko drugi trudi da postigne nešto u životu je čisto gubljenje vremena. Bolje je čitati knjigu.

Zezam te. Baš me briga ko šta radi, samo me nerviraju ljudi koji bacaju hejt na sve što se njima ne dopada. OK, ne kapiraš noćni život, ne voliš, ne odgovara ti, to je tvoja stvar. Ja bih mogla da jutra da ti nabrajam šta je sve bezveze, samo zato što se meni lično ne dopada...

A pogotovo je smešno da neko ko voli fudbal počne post rečenicom "Malo razmišljaj." :malav:

Pa citaj knjigu...
Neko voli da provodi vreme sa porodicom neko voli da ide po exitima...
Neko i kad ima decu ponovo luduje.
Ja bi iskrenih vise volim da mi dete gleda utakmice nego da ide po diskotekama.
Ja iskreno volim svaki sport i mislim da je to ono sto covek jedino moze da gleda pametno na TV.
Ja sam davno znao da legnem u 21h i da ustanem u 5 ujutru samo kako bi gledao mec Majk Tajsona...
Iskrenih toliko ne verujem zenama koju idu po diskotekama.
Puno sminke-ne vidis lepotu
Puno alkohola-kakva ce majka biti.
Skoro je gola-mozda moju cerku tako nauciti da se oblaci (tacnije ne oblaci)
Tako kad su od mene trazili neki momci da im iznajmin kucu zbog exita,odmah sam odbio jer nisam lud.
Kuca bi bila puna povracke,njigove prljave sperme...
Ne bi mogao da ocistim kucu,jedino da srusim kuci...

Lesnik je zdravi od alkohola...
Mislim ti slobodno loci alkohol posle kad ti skrate debelo crevo zbog raka videces...
Ima jos gora stvar od raka tj. da padnes u ruke doktora,to odmah kasapi.
I posle polako umires na rate...

Poslednja izmena:
Sa takvim komentarom mr podsecas na mog oca kako me je savetovao dok sam imala 16 godina....me mora da znaci da svi traze sex za jednu noc,ja sam bas u klubu upoznala lika sa kojim se druzim 5 godina,znaci odlicnog prijatelja,hocu da kazem da ako ja izadjem u neki nocni klub i upoznam nekog ne znaci da cu da spavam sa njim,ili da se kresnem sa njim u toaletu....:mrgreen:

To mi se svidja ako posecam na tog oca , valjda otac najboblje misli za svoje dete.
Nije samo pitanje seks ima tuj gori stvari droga,alkohol...Mislim po bibliji nema gore stari od kurvanja.
Zasto su spartanci bili najjaci ljudi pa zato sto su imali karakter i nisu se bavili stvarima koje rade 'meki' ljudi...
Svi su isti.
Eto ja se druzim sa narkomanima ali nisam...

Poslednja izmena:

Back