Nocni zivot u PO!!!

Koliko vam se svidja nocni zivot Pozarevca?

• Fuj!

• Jedva

• Moze da prodje

• Dobar

• Odlican

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Hey, pa sta je sa Pozarevljanima- isparili? z:lol: Nego, nema veze. Nocni zivot u Pozarevcu? To bas lepo zvuci... Dobro receno, ne postoji mesto u kome se ne pustaju narodnjaci. Rolex je O.K. mesto za izlazak ali, samo do nekih 1h iza ponoci, a posle, naravno- ponovo narodnjaci...

dobro ljudi, a sta biste vi hteli da se dogadja u gradu koji ima koliko 40-50 hiljada stanovnika, pa da li mislite da ovo sto ima kod nas u gradu i ovoliko nekih stvari da li to ima bilo gde na zapadu u gradovima iste velicine, imao sam tu srecu u zivotu do sada da sam malo i vido nekog sveta pa ni u vecim gradovim nemate neke stvari koje imate kod nas uopsteno. sto se pozarevca tice svake nedelje imate bar dve rock svirke, da li bude u ombre, da li u lionu, da li u radiju ili cafe kuci, ali svake nedelje ima neka rock svirka, svake nedelje ima na bar dva mesta starogradska muzika ko voli taj fazon, madona radi pa svake nedelje gostuje neko od narodnjaka ko voli, rolex radi ko voli taj fazaon, ako hoces da izadjes da popijes pice imas mesta koliko hoces na kojima mozes da slusas od domace muzike, aktuelnih hitova mtv do cega god hoces, ne prave se tehno zurke jedino to priznajem, toga nema, malo malo pa ima neka zurka u lifu, u rolexu ili gde vec
ima toliko kafica gde mozes preko dana da sedis pijes kafu, citas novine, uvece takodje.
ajd malo pozitive ljudi samo seremo ne valja ovo ne valja ono, a ipak neka raznovrsnost postoji,
nije mi namera nikog da vredjam samo iznosim cinjenice, volim ovaj grad, volim kafice i kafane u njemu zbog toga sam i napisao sve ovo, ako idalje mislite da je ovde ipak trulo i tesko sranje mozda je vreme da zivite u nekom vecem gradu . . .
pozdrav svima

pa ****** ja vise ne znam ni sta to znaci, ko su ti ljudi, ko su ti fenseri, ne znam mozda i mene neko spomen ovde, ****** stvarno mi vise nije jasno, na sva ona nabrojana mesta ja volim da odem kad mi to odgovora, idem i u neke najgore kafane koje nisam gore spominjao, zabole mene da li je neko mesto ovako ili ovako ili dolaze ovakvi ljudi ili onakvi, lepo mi je bre da sedim leti u basti u mm ili radiju, zimi u old goldu ili hombre i zabole me ko tu dolazi i sta radi, prosto mislim da kad bi svako gledao svoja posla i izlazio tamo gde mu odgovara muzika, ambijent, kafa ili pivo bilo bi mnogo opustenije . . .

od mene toliko nadam se da nisam nikog uvredio jer mi to nije bila namera, pozdrav svima jos jedanput

Sport caffe i Milenijum - ne idem iz navike, u sustini ne znam ni ko izlazi tamo, kako jos uvek rade..

Rolex - Tamo idem zimi, kad ne smislim nista bolje.. ulaz je besplatan, mesto je malo i zagusljivo, pustaju house pa posle narodnjake od 1, pola 2..

Kafe IN - To mesto sam jedno vreme jako gotivila, svidja mi se ambijent, mirno je, opusteno, lepo za razgovor..

Cvetic - Tamo idu svi moji profesori iz osnovne i srednje tako da smo ga mi zvali zbornica.. Kafic kao i svi drugi kafici.. Leti imaju onu klimu za napolje, kako god da se to zove, sto je super resenje kada zelite preko dana da sedite napolju, a da se ne istopite..

Lider - mesto za klince, uglavnom se slusa turbo folk sto meni ne prija, tamo sam isla samo jednom i to na koncert Sase Kovacevica sa drugaricom koja ga obozava (ja sam ravnodusna).. Cini mi se da ima dosta prostora, ali bese to davno, ne secam se.

Life - Cula sam za to mesto, ali nisam nikad bila, ne deluje mi primamljivo i cini mi se da tamo ide starija populacija..

KB - Jedno od mojih omiljenih mesta, sada ima nesto manje svirki nego pre, ali volim tamo da idem jer je opusteno, osecam se kao kod kuce, mesto gde izlaze punkeri, metalci, pustaju rock..

MM - Trenutno jedno od boljih mesta za izlazak, narodnjake ne pustaju..

Dunav, Cikos - to mu dodje isto, ne izlazim tamo zbog toga sto ne slusam tu vrstu muzike, a ko voli narodnjake on ide tamo.. Cikos radi samo leti.

Shansa - U poslednje vreme volim tamo da idem sa drustvom i to gore zato sto leti tamo niko ne ide, pa je sprat samo nas, a nekako smo i navikli. Konobari cak i znaju napamet sta narucujemo.. Zimi ima mnogo parova.. Lep, cist, miran kafic..

Radio caffe - Odlicno mesto, svidja mi se sto nije u samom centru grada, svidja mi se muzika koju pustaju, jedan jako lep kafic..

Madonna - Radi petkom i subotom, gotovo uvek neko gostuje.. Idem samo kada gostuje neko prihvatljiv za slusanje.. Tj.samo kad je Amadeus, njih nekako volim. Bili su Dzej, Sako Polumenta, Aca Lukas, Goca Trzan, Sasa Matic, Dejan Matic, Dzenan, Zvezde Granda itd- Skandal zurke, dj Neba.. Mesto je veliko, radi i zimi i leti (leti na otvorenom). Ulaz je uglavnom 300 dinara osim kada gostuju zvezda granda (tad je free).

Bazen - pustaju house, a posle narodnjake.. Svidja mi se sto je na otvorenom, najvise volim kada su mokre zurke sa pistoljcicima na vodu.. Prosle godine sam bila na par tih zurki i uglavnom je bilo super.. Ove godine nisam nijednom. Populacija od 15, 16, 17, 18, 19 i 20 godina.. Postoji i nocno kupanje samo ne znam tacno kad. Sredom i petkom su zurke.

Kristal, Bambi Park.. Radi od ove godine, ulaz je 50 dinara, uglavnom su zurke sa muzikom devedesetih, juce je bio white party, ali me smara sto oko 00:00 cesto bude racije ili im neko isece struju, ili tako nesto. Ne desava se uvek ali meni se dvaput desilo i od tad retko kad idem..

Ombre - Pivnica, super mesto, muzika je odlicna, jedino mesto gde se redovno odrzavaju koncerti lokalnih bendova ali ima jednu manu - malo je i zagusljivo. Inace je odlicno, jedno od retko dobrih mesta..

Ima jos dosta kafica ali dosta je i ovo :) Fali nam neko mesto sa glasnom muzikom, vise svirki..

dobro ljudi, a sta biste vi hteli da se dogadja u gradu koji ima koliko 40-50 hiljada stanovnika, pa da li mislite da ovo sto ima kod nas u gradu i ovoliko nekih stvari da li to ima bilo gde na zapadu u gradovima iste velicine, imao sam tu srecu u zivotu do sada da sam malo i vido nekog sveta pa ni u vecim gradovim nemate neke stvari koje imate kod nas uopsteno. sto se pozarevca tice svake nedelje imate bar dve rock svirke, da li bude u ombre, da li u lionu, da li u radiju ili cafe kuci, ali svake nedelje ima neka rock svirka, svake nedelje ima na bar dva mesta starogradska muzika ko voli taj fazon, madona radi pa svake nedelje gostuje neko od narodnjaka ko voli, rolex radi ko voli taj fazaon, ako hoces da izadjes da popijes pice imas mesta koliko hoces na kojima mozes da slusas od domace muzike, aktuelnih hitova mtv do cega god hoces, ne prave se tehno zurke jedino to priznajem, toga nema, malo malo pa ima neka zurka u lifu, u rolexu ili gde vec
ima toliko kafica gde mozes preko dana da sedis pijes kafu, citas novine, uvece takodje.
ajd malo pozitive ljudi samo seremo ne valja ovo ne valja ono, a ipak neka raznovrsnost postoji,
nije mi namera nikog da vredjam samo iznosim cinjenice, volim ovaj grad, volim kafice i kafane u njemu zbog toga sam i napisao sve ovo, ako idalje mislite da je ovde ipak trulo i tesko sranje mozda je vreme da zivite u nekom vecem gradu . . .
pozdrav svima

Ali u sustini sam sasvim saglasna sa tobom, lepo si to rekao.

Back