marijetka
Obećava
- Poruka
- 67
A sta je sa San Markom, pivnicom, Rustikom, mislim da se tu ne pustaju narodnjaci, ili se bar nisu pustali...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.
. Uzivam sa svojim drustvom, nismo se dugo videli... Prija mi sto je puno i sto bar 'deluje zivo' , putovala sam malo i po Srbiji , da znate kako je strasno tek kad nema coveka na ulici, (kako je npr. u Boru) a, kamoli ljudi u kaficima... sto se diskoteka tice, tu je cabar, u pravu ste, a vidim to je i glavni problem..pa volela sam da odem u Madonu ranije, ne mogu da krijem
, haus blokove najvise jer obozavam da igram ali sada kako cujem...narodnjaci non stop, sto se mene tice , moze, al' pred fajront, kad se vise nista ne zna...pa sad razapnite me
. A , inace, dobra sam sa Markom (Iz San Marka) pa kad god dodjem obavezno svratim, cisto da se podsetim snobovske atmosfere od pre par godina
, tu znam konobare pa sam nekako ko' kod kuce,schuhart:Marijetka, drago mi je da ste iskreni. Da se vratimo na temu, i kada svratite u PO i vidite se sa starim drustvom, tada mozete najvise uciniti za grad iz koga ste potekli..
, ne moras da mi persiras, a mozda sam i mladja od tebe ;-).
...
...
...
...
...