Nocni zivot u PO!!!

Koliko vam se svidja nocni zivot Pozarevca?

• Fuj!

• Jedva

• Moze da prodje

• Dobar

• Odlican

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
MELAHOLIJA ....GRADA POD CACALICOM JE BILA I OSTALA GLAVNI PROBLEM KOJI JE GODINAMA PRISUTAN U NJEMU ....ZATO MNOGO LJUDI I ODLAZI ILI JE VEC I OTISLO IZ NJEGA ZATO STO JE IZGUBIO ONU DUSU KOJU EJ IMAO 80....TIH...godina...i pocetak 90...pre rata u bivsoj SFRJ danas ga vode neki drugi ljudi koji nisu oni pravi Pozarevljani koji ga vole i koju mu zele dobro...samo pogled na ulice i izrasle banke ko pecurke su dovoljan dokaz da se zeli samo puka korist od njega i ljudi koji ga cine da se uzme a nista ne da .......jedan primer koji zasigurno mi se nikada nece dopasti je kafana koja je nestala preko noci a bila je sinonim grada i boema u jemu ...."DVA BELA GOLUBA' vratimo dostojanstvo ovom gradu koji i te kako zasluzuje da bude svoj na svome .Pogled koji upirem u njega iz dijaspopre gde se nalazim deluje mi tuzno i nadasve izgubljeno u vremenu tranzicije koje mu ostavljaju oziljke na ulicama koje ce tesko izbrisati samo vreme .

Stefo nemoj tako nama nedostaju 80,90te a ovim danasnjim klincima je ovo dovoljno sto imaju i misle da i tako treba da bude.A i pre su bili bas pozerevljani a danas samo se cuje ijekavsko narecje nemaju onu srz Pozarevca a i ta borba za proklete pare dovela je do toga sto imamo a imamo malo..ranije je bilo prosce svi smo bili isti i svoji a sad se oseca razlika u svemu.nego malo cu da budem u PO pa gde da odem da ne gubim vreme u trazenju dobrog provoda.

Че Гевара:
Doduše samo sam jednom bio u ponoćnim časovima u PO tako da baš nisam upoznat sa vašim noćnim životom.Volem da jedem pljeskavice u onaj GOOD FOOD,najbolje su u Srbiji.Imam neke drugarice tamo.

Iskreno, imas mnogo bolje cevabdzinice...
Npr. Kliker pravi odlicne pljeskavice...
mmmm vec sam ogladneo...

Back