Nocni zivot u PO!!!

Koliko vam se svidja nocni zivot Pozarevca?

• Fuj!

• Jedva

• Moze da prodje

• Dobar

• Odlican

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ljudi, ja sam svratio da vam javim da sam jos uvek ziv :)

Srecna vam svima Nova godina!!!

Inace, desilo mi se da izadjem pre, jedno, cetiri dana i primetio sam da nocni zivot u PO je fantastican po poledici.... mora to cesce da se organizuje :)

Uf na ovo sam naleteo pa sam morao kopiram ovde za one koji nisu videli!

Da na svijetu ima samo 100 ljudi...

Kada bismo mogli cjelokupno svjetsko covjecanstvo svesti na selo sa stotinu stanovnika, a postujuci omjere (proporcije) svih postojecih naroda svijeta, selo bi bilo sastavljeno ovako:

57 Azijata
21 Europljanin
14 Amerikanaca (sjevernih i juznih)
8 Afrikanaca

52 bi bile zene
48 muskaraca

70 ne-bijelaca
30 bijelaca

70 ne-krscana
30 krscana

89 heteroseksualaca
11 homoseksualaca

6 osoba bi posjedovalo 59% sveukupnog svjetskog bogatstva i svih 6 bi bili iz Sjedinjenih Drzava
80 bi ih zivjelo u kucama bez osnovnih uvjeta stanovanja

70 bi ih bilo nepismenih
50 bi bilo neishranjeno

1 bi umirao
1 bi se radjao

1 (da, samo 1) bi imao kompjuter
1 (da, samo 1) bi imao diplomu

Ako se promatra svijet u svijetlu ovih podataka, potreba prihvacanja, razumijevanja, suosjecanja i edukacije postaje ocevidna.

Razmislite i o ovome:
- Ako ste se jutros probudili zdraviji no bolesniji sretniji ste od milijun ljudi koji nece docekati iduci tjedan.
- Ako nikad niste osjetili opasnost bitke, osamljenost zatocenistva, agoniju mucenja, ugrize gladi, sretniji ste od 500 milijuna stanovnika ovog svijeta.
- Ako mozete otici u crkvu bez straha da vam prijete, muce vas ili ubiju sretniji ste od 3 MILIJARDE ljudi ovoga svijeta.
- Ako u vasem hladnjaku ima hrane, na vama odjece, nad glavom imate krov i imate krevet u koji cete leci, bogatiji ste od 75% stanovnika ovog svijeta.
- Ako imate racun u banci, novac u novcaniku i nesto sitnisa uokolo u nekoj kutijici, zdjelici, pripadate medju 8% najbolje stojecih ljudi na svijetu.
- Ako su vam roditelji jos zivi, a usto, jos uvijek u braku, spadate medju uistinu rijetke osobe.
- Ako mozete procitati ovu poruku blagoslovljeni ste jer ne spadate medju 2 milijarde onih koji ne znaju citati.

Netko je jednom rekao:
- Radi kao da ti novac nije potreban.
- Voli kao da ti nitko nikad nije nanio bol.
- Plesi kao da te nitko ne gleda.
- Pjevaj kao da te nitko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

Ocekujem komentare!

... i jos nesto,...

Da bi SVI stanovnici Zemlje ziveli kao MI (u knjigama pise: kao prosecan Amerikanac), potreban je prirodni potencijal TRI planete na kojoj zivimo,... samo,... ne znam koliko dugo bi trajao,...prilicno je POTROSIV,... i tesko, skoro nikako, obnovljiv!!!

- Ako ste se jutros probudili zdraviji no bolesniji sretniji ste od milijun ljudi koji nece docekati iduci tjedan.

Mislim da je ovo najbitnije od svega navedenog!

Netko je jednom rekao:
- Radi kao da ti novac nije potreban.
- Voli kao da ti nitko nikad nije nanio bol.
- Plesi kao da te nitko ne gleda.
- Pjevaj kao da te nitko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

Znam da je neko jednom rekao ove pametne stvari
i ja se trudim da tako zivim,
ali postoji puno ljudi, koji to ne cine, na zalost.

OTVARAJ KAFANU VODIM BOLUMENTU ...........CASTIM SVE ....................DAJ PICE ....I PEVACICU NA STO....MALO MEZE SA STRANE ....I MUZIKU DO BOLA .....STA JE OVO DOKLE TO SPAVANJE NA FORUMU.......SUKI ODVRNI VOLUME DO DASKE ....I KRECI....

Nema zimsko vreme ...hladno.....svi ko pokisli .......treba malo zivosti a nema je ....neznam i ove zenske sto posecuju forum ko mrtve ...nema malo tu da promesaju pa da nam proradi adrenalin ....ja neznam neka letargija ........Moram nekog ovde da isprovociram na forumu da se posvadjam pa da postane interesantnije ......uskoro dolazim u PO pa da vidim sta je ostalo od njega .....sta ima novo po carsiji ...i kako su devojke...ako i uspem da srtenem neku facu sto obara sa nogu ...

Back