Nocni zivot u Leskovcu...

Gde izlazite wikendom ?

• Cenar

• Iguana

• cafe ABC

• Picasso

• Chill Out

• Sky Bar Mozzart

• Club ABC

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
miodrag2005l:
A ti bi volela da dvadeset i dva muskarca jure za tobom???
Pa oduvek se zna da je fudbal muski sport pa zato nemoj da kukas na nas muskarce zbog fudbala!! Inace radim u medijima (montazer i realizator).
Meni se jeste zgadio televizor zato sto radim taj posao (Televizija Studio MT), radije bih izasao ali ne u zagusljivim i prebukiranim kaficima i diskotekama, vec gde mozes sesti, stati i imati mogucnost da cujes svog sagovornika kada pricate o bilo cemu. Buku nepodnosim!!!
Pozdrav
u zabludi si,zar mislis da bi mi prijalo da dvadesetoro muskaraca jure za mnom?! Nebuloza!Poenta je u tome sto su i cure pocele da raspravljaju o fudbalu,pamenice...A tebi ako su dosadili kafici,pozovi svog najboljeg druga pa idite na izlet,prosetajte do Pasine cesme,bolje ces se osecati

miodrag2005l:
Koliko sam primetio ti si kao nesto ljuta na moj odgovor tvom postu? Izvini ako si me nesto pogresno shvatila, ali sam jasno naveo da na tvoj komentar kako 22 muskarca jure za jednom loptom shvatam kao muski sport, neverujem da nevolis nijednim sportom da se bavis!!! Ipak nebrini proci ce i ovaj fudbalski termin pa ces moci na miru da izadjes sa drugaricama gde zelis, e sad to zavisi od te tvoje drugarice dali one zele da izadju i gde!!!! i neznam odakle ti ovaj komentar o pasinoj cesmi??? izgleda da nisi lepo pogledala tu temu u kome sam pisao o pasinoj cesmi!!! Proveri malo bolje!!
Pozdrav i lep provod ti zelim bar sledeceg vikenda!!!!
Nisam ljuta,zelim i ja tebi dobar provod,a sledeceg vikenda,ne izlazim poceli su ispitni rokovi,vracam se ucenju,pozdrav :razz:

D-R-A-G-A-N:
Gde najcesce izlazite vikendom,ima li jos neko dobro mesto za provod sem ovog kluba ABC?
PISITE O TOME GDE I KAKO SE PROVODITE ZA VREME VIKENDA......

A sada mozete odgovoriti i u anketi ***
nisi stavila opciju, nigde, ili izlazim u parku, setam pored keja, nesvodi se nocni zivot leskovcana od razbacivanja para po kaficima vec i u normalnim izlazcima u grad poput setnje glavnom ulicom!!

Nocni zivot u Leskovcu....a gde je tu kafic ETAZ... pa zar nije super tamo ... od kad se on otvorio ne izlazim ni na jedno drugo mesto... MA sta RUPA i ABC klub.(rupa samo ime kaze da je rupa).. namerno necu da idem da ostavljam pare onom NArkomanu a i menadzer im je bas "gradski lik"...a placaju sminkerima da sede i da privlace mlade guskice... Ovi su bre brate ljudi OK... Gradski likovi i cesto su u kaficu tako da pricas sa njima najnormalnije... Jedva cekam da im pocnu zurke... ma super su... dodjite i videcete

blue moon:
Sinoc je izlazak bio totalni promasaj,sa drugaricama sam se uzasno provela zato sto jedna hoce u Centar,druga u discoteku ja u restoranu,puko mi je film i otisla sam kuci da spavam,a i svi pricaju o fudbalu,dosadno,dvadeset dva muskarca jure jednu loptu :?
A vi jadne , naivne i glupe neznate da smuvate bar jednog od tih 22 muskarca!!! Zar ste toliko glupe ili je nesto drugo u pitanju a to je da vas nijedan od tih 22 igraca nece, epa mora da ste ruzne!
Al ste providne, lozite se na pare i kola, sponzoruse!!! Spustite se malo na zemlju, ne zivite u holivudu nego u Leskovcu, ima puno dobrih momaka u ovom gradu koji ne voze besna kola, ne nose kajlu oko vrata i ne razmlacuju se s parama po kaficima ko ce da casti koji sto sa devojkama(sponzorusama)! mislim da nista nisam izostavio u vezi ove tvoje opakse o fudbalu i izlazscima!! Pogledaj draga leskovcanko oko sebe, i videces da te primecuje i obican svet a ne samo narkomani i samozvani mafijasi leskovca!!

Back