Nocni zivot u Leskovcu...

Gde izlazite wikendom ?

• Cenar

• Iguana

• cafe ABC

• Picasso

• Chill Out

• Sky Bar Mozzart

• Club ABC

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
S`obzirom da su u studentskom domu ogranicili posete samo do 22h, covek stvarno nema gde da se lep zabavi! Mozda nisam lepo informisan, zar postoji nocni zivot u Leskovcu!? Iznad ulaza u ''Diskoteku'' ABC, trebalo bi da se stavi velika tabla na kojoj bi pisalo: POZORISTE, KOMEDIJA U TOKU!

S`obzirom da su u studentskom domu ogranicili posete samo do 22h, covek stvarno nema gde da se lep zabavi! Mozda nisam lepo informisan, zar postoji nocni zivot u Leskovcu!? Iznad ulaza u ''Diskoteku'' ABC, trebalo bi da se stavi velika tabla na kojoj bi pisalo: POZORISTE, KOMEDIJA U TOKU!

Idi na www.gradleskovac.org pa ces videti da li ima negde da se izadje u LE......

e to je vec za pohvalu...pitam se samo,da li ce clubing NEKADA zaziveti u leskovcu..??

Bez clubinga je ko grad duhova.

Mada, bilo je ranije clubinga, svaka čarka se uglavnom završavala clubingom. Posle su utoke ušle u modu ali ništa bez dobre stare tojage.

A što se blejane uz podršku eminentnih didžejeva u zatvorenim zadimljeni prostorijama tiče, bilo je toga ranije ali je zamrlo.

Neki Paja je sredinom 90ih otvorio ili bolje rečeno iznajmio neko potkrovlje preko puta Garetove palate i tamo organizova neke opskurne DJ sesije. Bilo je tu svega ali je priveden jer nije imao dozvolu za rad pa je to zamrlo. Posle su braća Zambijci kad je pukla Delta polušali da izvedu nešto slično tamo negde iza Rupe ali ni to nije bilo dugog daha. Opet je murija sa nekim tržišnim inspektorima minirala clubing pokušaj.

Ali pravom se clubing-u krajem 80ih moglo prisustvovati u Nanetovj diskoteci. Tamo su čak i DBojs nastupali. I DJ Tratinčica.

Bila sam pre par godina u Leskovcu i receno mi da je najbolji provod u diskotekama u selima van grada.
Iguana me je fascinirala iako nisam ulazila (jer sam cula da je tu negde ziva iguana),pokazano mi je koji kafic u centru treba da se izbegava jer je centar poroka.
"Kuća" je neki kafic gde kazu izlazila je omladina.
A ja sam nocu bila u kaficu nekom gde je razvalila rok svirka uzivo,ispred bilo obezbedjenje.
Inace domacin mi je bila osoba rodjena i odrasla u LE,tzv."domorodkinja" me je provela kroz grad.
Ono sto sam videla ostavilo je ok. utisak,nista posebno a ok.
Videla sam najpoznatijeg gradjanina Leskovca,legendu naseg Aikidoa (kucni prijatelj osobe kod koje sam bila).
Videla sam klince sa inspirativnim frizurama.
U kaficima piće je zaista bilo jeftino.
Ko je DJ Tratincica bila?
Nikad cula za doticnu.

Back