Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
Čega se najviše plašite i molite se da se ne dogodi tokom seksa?
Ja recimo imam strah od toga da su zavese ne pranju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne plašim se, niti se molim!Čega se najviše plašite i molite se da se ne dogodi tokom seksa?
tokom seksa?Plasim se da me neko poznat ne vidi na recepciji![]()
Da, kad izlazim da platimtokom seksa?
Moram da kazem,da zbog straha da mi partnerka ne ostane u drugom stanju,preferiram seksualne odnose,skoro iskljucivo,sa udatim mladim zenama.Da se ne vrati muz
Ma, boli nas bre, briga! Samo ti uživaj!Moram da kazem,da zbog straha da mi partnerka ne ostane u drugom stanju,preferiram seksualne odnose,skoro iskljucivo,sa udatim mladim zenama.
Najvece sadovoljstvo i opustenost,osecam kada se seksam sa udatom zenom koja me voli,a ja potpuno smiren,jer znam,i da ostane u drugom stanju,
to nece biti moj problem,vec problem muza,zene koja me voli .Mozda ce neko od forumasica,pomisliti da mozda nemam preterano mnogo moralnih
skrupula,ali nije tako,jednostavno volim seks bez problema.!
Da ne prdnemČega se najviše plašite i molite se da se ne dogodi tokom seksa?
Veliko ti hvala na podrsci i lepim recima.!Ma, boli nas bre, briga! Samo ti uživaj!
A ne mi prduljeMože li neka dama da se upiše ovde?
Pa, objasni mu da i dame p..e.O,svašta!A ne mi prdulje![]()
Ti si baš komplikovan, mnogo detaljišeš...Ja nisam doživeo da dama dnepr, mislim na ljubičicu da dnepr ne ono na pićku, to se ne računa!
jesam, volim detalje!Ti si baš komplikovan, mnogo detaljišeš...
To mi zovemo falš vazduhJa nisam doživeo da dama dnepr, mislim na ljubičicu da dnepr ne ono na pićku, to se ne računa!
il' slog, osim ako ne bira 'de ce da udari pa da joj ne silazi osmeh s' lica ni posle 40 danaSmrti usled srcane kapi, ali ne same smrti, no sto bi ispao sonja u ocima partnerke