"Noć veštica", "Dan mrtvih", datum sa brojem "11." = 01.11. i stradanje u Novom Sadu...

1730536487809.png

Meni je samo jednom uspelo na pdf teorije zavere, proverovali neki u neophodnost zabrane toksične i korozivne supstance dihidrogen monoksida, neki zamalo i da me biju. :D
Davno jednom @Grom_sa_neba! se raspisao o nekoj teoriji zavjere i s obzirom na to da ja tamo ionako nikada nisam išao, on me taga i pita me za mišljenje, da li u vezi nekog filma ili spota za pjesmu, ne sjećam se više točno.
Tu mu odgovorim da je film ili pjesma najobičnija budalaština i da tu ne vidim ništa okultno.
Nakon toga se naljuti, izgalami na mene i najuri me s teme.

🤣

Mislim si - što si me uopće onda pitao za mišljemje?

:rotf:

1) Sutra je "sasvim slucajno"...u zapadnoj kulturi "Dan mrtvih"...
Šta znači u zapadnoj kulturi? Katolici na taj dan obeležavaju Dan Svih Svetih. Potrefilo se i da SPC isto obeležava Zadušnice. Svaka verska zajednica ima sećanje na preminule. Šta je loše u tome? Valjda i ti odeš nekad grob svojima i zapališ sveću

2) Sve se desilo "sasvim slucajno"...posle prozapadnog obelezavanja tzv "Noći veštica"...
Ne postoji nikakvo obeležavanje "Noći Veštica", niti takav praznik postoji na zapadu

3) I naravno..."sasvim slucajno"...po n-ti put se neko masovno stradanje dešava na datum koji sadrzi broj "11" = 01.11.
Većina masovnih stradanja nema blage veze sa brojem 11. Naravno, ti uzmeš neku tragediju koja se slučajno poklopi sa tim brojem i onda izvlačiš neke sumanute zaključke koji nemaju veze sa životom.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_...rs_since_1900_excluding_epidemics_and_famines

Govorimo o zloduhu kojeg svesno ili nesvesno (ali oboje jednako zlo i naopako) prizivaju mocnici...predati materijalnom nesvesni duhovne zle strane materijalnog...
Sad si se totalno pogubio, ni sam ne znaš više šta si hteo reći. :lol:

Šta znači u zapadnoj kulturi? Katolici na taj dan obeležavaju Dan Svih Svetih. Potrefilo se i da SPC isto obeležava Zadušnice. Svaka verska zajednica ima sećanje na preminule. Šta je loše u tome? Valjda i ti odeš nekad grob svojima i zapališ sveću

Ne postoji nikakvo obeležavanje "Noći Veštica", niti takav praznik postoji na zapadu

Većina masovnih stradanja nema blage veze sa brojem 11. Naravno, ti uzmeš neku tragediju koja se slučajno poklopi sa tim brojem i onda izvlačiš neke sumanute zaključke koji nemaju veze sa životom.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_...rs_since_1900_excluding_epidemics_and_famines

Sad si se totalno pogubio, ni sam ne znaš više šta si hteo reći. :lol:
Šta ti nije jasno, noć veštica kad svane, zloduh dodje, jer su ga prizvala maskiranadeca, koja se ispovracaju od slatkiša i onda zloduh odlepi i nevidljivim zloduskim rukama rusi nadstresnice u Srbiji , jerbo ga je platio Soroš demonskim dolarima. I Djilas.

Poslednja izmena od moderatora:
Šta ti nije jasno, noć veštica kad svane, zloduh dodje, jer su ga prizvala maskiranadeca, koja se ispovracaju od slatkiša i onda zloduh odlepi i nevidljivim zloduskim rukama rusi nadstresnice u Srbiji , jerbo ga je platio Soroš demonskim dolarima. I Djilas.
Što bi rekli, to je jedna spirala satanizma.

I da...

Sve se desilo "sasvim slucajno"...(kao i n puta do sada...) na specificnu fazu Meseca (Mlad, Pun, Cetvrt...) :

Screenshot-20241101-193153-Chrome.jpg

...

Ovo ponovo isticem...
Jer specificne faze Meseca imaju gravitacionih uticaja na sve na Zemlji...
Ne samo na fluide, vec na svu masu i sve materijalno (a posebna prica je duhovno...)

A u ovom zlocinu imamo upravo pad velike mase..., kojem je prethodilo uklanjanje kotvi s krova, koje su cuvale ona sajle..., kao i dodatno opterecenje sminkom nadstresnice...
I onda...
Na sve to smo imali i specificnu fazu meseca = Mlad Mesec...a to je ako ne gresim kada je sunce linearno gledano "iza Meseca" tj u konjunkciji su i tada u jednoj liniji sa Zemljom imamo sile i Sunca i Meseca...

A sto se tice dodatne tragicne simbolike...
14 kotvi je uklonjeno s krova
14 ljudi je stradalo

Takodje...Bulevar koji ide pravo od tog ulaza/izlaza i te nadstrešnice je bulevar OSLOBOÐENJA...

Mozda se i oslobodimo iz ove tragedije...

...

Poslednja izmena:
A u ovom zlocinu imamo upravo pad velike mase..., kojem je prethodilo uklanjanje kotvi s krova, koje su cuvale ona sajle..., kao i dodatno opterecenje sminkom nadstresnice...
I onda...
I onda......si se izlupetao za medalju.
One betonske kocke nisu bile nikakve kotve, nego nosači reklame i nisu imale ulogu u nesreći, tako da cela tvoja sumanuta teorija pada u vodu. :lol:

Ovo ponovo isticem...
Jer specificne faze Meseca imaju gravitacionih uticaja na sve na Zemlji...
Ne samo na fluide, vec na svu masu i sve materijalno (a posebna prica je duhovno...)

I onda...
Na sve to smo imali i specificnu fazu meseca = Mlad Mesec...a to je ako ne gresim kada je sunce linearno gledano "iza Meseca" tj u konjunkciji su i tada u jednoj liniji sa Zemljom imamo sile i Sunca i Meseca...

A sto se tice dodatne tragicne simbolike...
14 kotvi je uklonjeno s krova
14 ljudi je stradalo

Takodje...Bulevar koji ide pravo od tog ulaza/izlaza i te nadstrešnice je bulevar OSLOBOÐENJA...

Mozda se i oslobodimo iz ove tragedije...

...

Jel ti znaš da je danas tačno 09.11.2024. ? Kad sve brojeve saberes dobijaš 19 , a 9+1=10 , 1+0=1 , a ja imam samo još jednu cigaru tačno na u ovo vreme na ovaj datum. A radnja mi je udaljena tačno 1km.

Back