Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 67.614
Zašto potkopavaš narativ?To bi ti sam trebao da umeš da izračunaš.
Ako mesec ima 30 dana, kolika je verovatnoća da se bilo šta desi 11-tog ili 25-tog...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto potkopavaš narativ?To bi ti sam trebao da umeš da izračunaš.
Ako mesec ima 30 dana, kolika je verovatnoća da se bilo šta desi 11-tog ili 25-tog...
Najbolje iterativnim postupkom, uvek dobiješ pomalo novo rešenje…Mos da redis jednačinu sa jednom nepoznatom nti=put ? n je =?
Meni je samo jednom uspelo na pdf teorije zavere, proverovali neki u neophodnost zabrane toksične i korozivne supstance dihidrogen monoksida, neki zamalo i da me biju.
Htedoh ja to da dodam celivanje mošti i sl
Fluoridization of precious bodily fluids.Haha , e dobro je bilo i ono stavljaju u vodu sa cesme fluor koji ti oštećuje mozak
Davno jednom @Grom_sa_neba! se raspisao o nekoj teoriji zavjere i s obzirom na to da ja tamo ionako nikada nisam išao, on me taga i pita me za mišljenje, da li u vezi nekog filma ili spota za pjesmu, ne sjećam se više točno.Meni je samo jednom uspelo na pdf teorije zavere, proverovali neki u neophodnost zabrane toksične i korozivne supstance dihidrogen monoksida, neki zamalo i da me biju.
Zar ne misliš da bi ti kao verujući katolik možda trebalo da se uzdržiš od ovakvih komentara, mogu da ostave izvesne impresije glede motiva, u pitanju je otvoreno vređanje druge konfesije/denominacije.
Ma ako ti toliko smeta ti promeni program ili gledaj na drugu stranu, mi kao ateisti tu samo možemo da dolivamo ulje na vatru...
Šta znači u zapadnoj kulturi? Katolici na taj dan obeležavaju Dan Svih Svetih. Potrefilo se i da SPC isto obeležava Zadušnice. Svaka verska zajednica ima sećanje na preminule. Šta je loše u tome? Valjda i ti odeš nekad grob svojima i zapališ sveću1) Sutra je "sasvim slucajno"...u zapadnoj kulturi "Dan mrtvih"...
Ne postoji nikakvo obeležavanje "Noći Veštica", niti takav praznik postoji na zapadu2) Sve se desilo "sasvim slucajno"...posle prozapadnog obelezavanja tzv "Noći veštica"...
Većina masovnih stradanja nema blage veze sa brojem 11. Naravno, ti uzmeš neku tragediju koja se slučajno poklopi sa tim brojem i onda izvlačiš neke sumanute zaključke koji nemaju veze sa životom.3) I naravno..."sasvim slucajno"...po n-ti put se neko masovno stradanje dešava na datum koji sadrzi broj "11" = 01.11.
Sad si se totalno pogubio, ni sam ne znaš više šta si hteo reći.Govorimo o zloduhu kojeg svesno ili nesvesno (ali oboje jednako zlo i naopako) prizivaju mocnici...predati materijalnom nesvesni duhovne zle strane materijalnog...
Šta ti nije jasno, noć veštica kad svane, zloduh dodje, jer su ga prizvala maskiranadeca, koja se ispovracaju od slatkiša i onda zloduh odlepi i nevidljivim zloduskim rukama rusi nadstresnice u Srbiji , jerbo ga je platio Soroš demonskim dolarima. I Djilas.Šta znači u zapadnoj kulturi? Katolici na taj dan obeležavaju Dan Svih Svetih. Potrefilo se i da SPC isto obeležava Zadušnice. Svaka verska zajednica ima sećanje na preminule. Šta je loše u tome? Valjda i ti odeš nekad grob svojima i zapališ sveću
Ne postoji nikakvo obeležavanje "Noći Veštica", niti takav praznik postoji na zapadu
Većina masovnih stradanja nema blage veze sa brojem 11. Naravno, ti uzmeš neku tragediju koja se slučajno poklopi sa tim brojem i onda izvlačiš neke sumanute zaključke koji nemaju veze sa životom.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_...rs_since_1900_excluding_epidemics_and_famines
Sad si se totalno pogubio, ni sam ne znaš više šta si hteo reći.
Što bi rekli, to je jedna spirala satanizma.Šta ti nije jasno, noć veštica kad svane, zloduh dodje, jer su ga prizvala maskiranadeca, koja se ispovracaju od slatkiša i onda zloduh odlepi i nevidljivim zloduskim rukama rusi nadstresnice u Srbiji , jerbo ga je platio Soroš demonskim dolarima. I Djilas.
Što bi rekli, to je jedna spirala satanizma.
Ta neće da ustane iz kreveta dok joj ne donesu jedno ljudsko sisanče.A pokretač svega je Marina Abramovic koja jede malu decu i češlja se dok joj krvare zubi.
Ta neće da ustane iz kreveta dok joj ne donesu jedno ljudsko sisanče.
I da...
Sve se desilo "sasvim slucajno"...(kao i n puta do sada...) na specificnu fazu Meseca (Mlad, Pun, Cetvrt...) :
...
I onda......si se izlupetao za medalju.A u ovom zlocinu imamo upravo pad velike mase..., kojem je prethodilo uklanjanje kotvi s krova, koje su cuvale ona sajle..., kao i dodatno opterecenje sminkom nadstresnice...
I onda...
Ovo ponovo isticem...
Jer specificne faze Meseca imaju gravitacionih uticaja na sve na Zemlji...
Ne samo na fluide, vec na svu masu i sve materijalno (a posebna prica je duhovno...)
A u ovom zlocinu imamo upravo pad velike mase..., kojem je prethodilo uklanjanje kotvi s krova, koje su cuvale ona sajle..., kao i dodatno opterecenje sminkom nadstresnice...
I onda...
Na sve to smo imali i specificnu fazu meseca = Mlad Mesec...a to je ako ne gresim kada je sunce linearno gledano "iza Meseca" tj u konjunkciji su i tada u jednoj liniji sa Zemljom imamo sile i Sunca i Meseca...
A sto se tice dodatne tragicne simbolike...
14 kotvi je uklonjeno s krova
14 ljudi je stradalo
Takodje...Bulevar koji ide pravo od tog ulaza/izlaza i te nadstrešnice je bulevar OSLOBOÐENJA...
Mozda se i oslobodimo iz ove tragedije...
...
Jel ti znaš da je danas tačno 09.11.2024. ? Kad sve brojeve saberes dobijaš 19 , a 9+1=10 , 1+0=1 , a ja imam samo još jednu cigaru tačno na u ovo vreme na ovaj datum. A radnja mi je udaljena tačno 1km.
Ovaj dio gradiva prostudiraj još , kolega.Kasna spoznaja zloduha nas je kostala miliona mrtvih...
SotonJa na deluA tvoj post je #69 na ovoj temi...
Ne bih da tumacim...
...
Mislim da ganjaju broj 13...
NWO sektaši/Masoni nastavljaju da masonišu i hipnotišu okultnim brojevima...
KOLIKO OSOBA JE UHAPŠENO ?!
Uhapšeno 11 osoba zbog pada nadstrešnice na Železničkoj stanici: Medju njima Goran Vesić i Jelena Tanasković
https://forum.krstarica.com/threads...lena-tanaskovic.1016448/page-13#post-50082459
Hvala na paznji
...
Jelena- slovo J 11 u azbuci....
NWO sektaši/Masoni nastavljaju da masonišu i hipnotišu okultnim brojevima...
KOLIKO OSOBA JE UHAPŠENO ?!
Uhapšeno 11 osoba zbog pada nadstrešnice na Železničkoj stanici: Medju njima Goran Vesić i Jelena Tanasković
https://forum.krstarica.com/threads...lena-tanaskovic.1016448/page-13#post-50082459
Hvala na paznji
...