gost 305033
Ističe se
- Poruka
- 2.156
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tesko da je tako.....Sta cemo sa Jezekiljevim opisom vatrenih kocija ,kojim se vozio u nebesa,tacnim opisom letelice kojom je leteo i bica u srebrenim odelima koja sa ga uz vatru i oganj povela put nebesa i vratila ga na zemlju????? sta cemo sa renesansnim slikarima koji su prikazivali svetleca tela na svojim freskama i slikama, sta cemo sa Leonardom da Vinci, koji je posle dve godine za koje se nezna gde je bio, po povratku napravio pretece svih danasnjih masina ,oruzja i letelica.No toga je previse da stane u jedan post. Na kraju jos samo Leonardov andjeo na Verokijevoj slici,,,naslikan je olovnim bojama kakve niko nije upotrebljavao.....i danas kada su sliku podvrgli rentgenskim zracima.....andjeo je nestao, nije se video pod zracima.!! Nepoznata tenologija za ono vreme....i poslata u vreme kada ce je znati procitati???Ma to su mesec i sunce ,moze lock na temu
Ovaj pdf definitivno nije za mene , dobro , vanzemaljci su ,nisu mesec i sunce , ne morate vise da odgovarate na moje postove.
Eto prijatelju moj kad se predoce prave stvari gde treba malo ukljuciti glavu,...oni beze,...beze da slucajno nebi nesto naucili..Ostani da saznaš nešto što te nije učiteljica naučila.
Ili idi .
Tesko da je tako.....Sta cemo sa Jezekiljevim opisom vatrenih kocija ,kojim se vozio u nebesa,tacnim opisom letelice kojom je leteo i bica u srebrenim odelima koja sa ga uz vatru i oganj povela put nebesa i vratila ga na zemlju????? sta cemo sa renesansnim slikarima koji su prikazivali svetleca tela na svojim freskama i slikama, sta cemo sa Leonardom da Vinci, koji je posle dve godine za koje se nezna gde je bio, po povratku napravio pretece svih danasnjih masina ,oruzja i letelica.No toga je previse da stane u jedan post. Na kraju jos samo Leonardov andjeo na Verokijevoj slici,,,naslikan je olovnim bojama kakve niko nije upotrebljavao.....i danas kada su sliku podvrgli rentgenskim zracima.....andjeo je nestao, nije se video pod zracima.!! Nepoznata tenologija za ono vreme....i poslata u vreme kada ce je znati procitati???
I ako sam reko da necu da se vracam ,vidim da ste mi odgovorili na postove i moram da kazem da smo stvarno pored Amera najgluplja nacija ...
EDIT : i ,da , ako vec pricate o nekim stvarima , prilozite materjal , nemam nameru da po googlu trazim kako su Da Vincija oteli vanzemaljci i kako na njegovim slikama ima olovnih boja koje niko nikad nije upotrebljavao ...
Pogledao sam ancient aliens debunked.. u sustini sve sto su rekli je negde u vazduhu,kao ancient aliens,samo im se suprostavljaju,to je sve.. Na kraju opet ostaje na gledaocu,u sta zeli da veruje..(slobodno me razuveri,zabavi me detaljima)pogledaj ancient aliens debunked pa ces videti kakva je enormna kolicina gluposti sadrzana u ancient aliens dokumentarcu. i i ne budi toliko naivna ebem mu, nemas 7 godina
Pogledao sam ancient aliens debunked.. u sustini sve sto su rekli je negde u vazduhu,kao ancient aliens,samo im se suprostavljaju,to je sve.. Na kraju opet ostaje na gledaocu,u sta zeli da veruje..(slobodno me razuveri,zabavi me detaljima)
sve sto su rekli su kontradiktivne reci u vazduhu,kao ancient aliens.pa ne, sve sto su rekli su cinjenice koje pokazuju koliko je netacan i smesan ancient aliens.
Kad si me vec proglasio glupom samo zato sto nisam poverovala u ta razotkrivanja na internetu,odmah da ti kazem, nauci ti pola stvari sto se tice istorije umetnosti ,,pa onda da razgovaramo. Nemozes poreci istinu o genijalnosti Leonarda i sva istrazivanja negovog svestranog dela,,baciti u kos sa nekim genijalnim otkricem, da vanzemaljci ne postoje !!!!! Zasto nisi komentarisao Jezekiju????pa ne, sve sto su rekli su cinjenice koje pokazuju koliko je netacan i smesan ancient aliens.
Vidim da si patriota u malom prstu. I da vladas informacijama koje ti se daju kao kao svaka povrsna osoba. Progutao bi svaku pricu samo da je opste prihvacena zar ne?
Ovo je taj andjeo koji nestaje (za tebe samo,andjeo je ovaj levo)
Pogledajte prilog 318292
Pogledajte prilog 318293
sve sto su rekli su kontradiktivne reci u vazduhu,kao ancient aliens.
Kad si me vec proglasio glupom samo zato sto nisam poverovala u ta razotkrivanja na internetu,odmah da ti kazem, nauci ti pola stvari sto se tice istorije umetnosti ,,pa onda da razgovaramo. Nemozes poreci istinu o genijalnosti Leonarda i sva istrazivanja negovog svestranog dela,,baciti u kos sa nekim genijalnim otkricem, da vanzemaljci ne postoje !!!!! Zasto nisi komentarisao Jezekiju????
Znaci glupa sam, cim je pod navodnicima.....Procitaj post pod br.11dakle nisi ni pogledao taj dokumentarac o kom govorim. u dokumentarcu nema niceg "kontradiktivnog".
prvo, nisam te "proglasio glupom". drugo, nisam osporavao leonardovu genijalnost, niti znacaj njegovih dela. trece, sta sa "jezekijom"?