Carick235
Zainteresovan član
- Poruka
- 130
Potpuno si u pravu!Mnogo kontradiktornosti citam ovde...
Neki smatraju da je Tesla reptiloid poslat na zemlju da nas malo "pogura".
Pitam se onda zasto mu je trebalo eksperimentisanje, i da zivi kao siromah?
Pristalice reptiloida smatraju da isti suptilno i nenametljivo "ugradjuju" svoju tehnologiju i svoju volju u nas svet.
Takodje, svi redom zive u blagostanju.
Ne verujem u reptile, verujem da je Tesla bio i ostao jedan od najvecih ljudi (bas covek, ne alien) svih vremena, i da je bio daleko ispred svoga.
Zato mu je rad i zivot bio onako kako jeste.
Pomalo sam skeptican sto se tice da je on odgovoran za tu katastrofu tamo...mislim, ako i jeste isprobavao te zrake smrti, dosad bi isti bili otkriveni i upotrebljavani u proslim ratovima.
A sto se tice tunguske eksplozije, postoji mnogo svedocenja ljudi koji kazu da su videli kako sa zemlje krece ka meteoru neka svetleca lopta i da je tada doslo do zaslepljujuce eksplozije itd. I da su postojale neke metalne kupole koje su kasnije utonule u Zemlju!Iako ja ne verujem u nista dok ne vidim rodjenim ocima ili dok ne postoji neki cvrst dokaz tako da mozete vi da raspravljate o ovome ceo zivot i opet cete biti na nuli jer prosto to se desilo pre sto godina i sumnjam da postoji ijedan dokaz koji bi dokazao da su to bili vanzemaljci ili nesto drugo, a da je postojao neki dokaz njega su Rusi odavno sakrili sigurno!