Njušim te...

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
44.016
Dobila sam poruku od jednog muškarca sa foruma sa kojim se ne poznajem uživo, ali smo ranije razmenjivali ponešto ;), drag je, da me njuši da sam željna.. preko slova. ;)
Da, bila sam željna.

I mene je zainteresovalo kako se energija prenosi preko pisanja, da li osećate tuđe energije preko slova ? ;)

Da li se može nanjušiti isfoliranost, strast, želja, napaljenost, ravnodušnost, tuga itd.. na osnovu pisanja, i da li vam se to redovno dešava da po temama njušite ljude tj njihovu energiju? ;)

Mislim da je neprimereno iznositi javno sadržaj privatnih poruka, čak i kad se ne kaže ko je u pitanju.

Osim, ajde, kad je nešto, neka zezancija ili nešto, gde su se svi učesnici konverzacije složili da može da se postavi javno.

I mene je zainteresovalo kako se energija prenosi preko pisanja, da li osećate tuđe energije preko slova ? ;)

Da li se može nanjušiti isfoliranost, strast, želja, napaljenost, ravnodušnost, tuga itd.. na osnovu pisanja

Da, može. Ne dobijam puno pp, ali na osnovu samih postova može da se oseti tuga, nezadovoljstvo, sreća, ali i hvalisanje, ravnodušnost i sl.

Pa komunikacija govorm/pisanjem je primarna. I te kako mozes da osetis osobu s druge strane, dinamiku, kolicinu recenog, ritam kominikacije i naravno tok. Kao ono kad se prica o jednom i samo tok predje na drugu, oboje se uklope i onda krene onaj osecaj kao da smo zajedno u prostoriji i vibracije u vazduhu. Kao da se stvorio mehur oko kojeg je stalo vreme a unutra je posebno.

Dobila sam poruku od jednog muškarca sa foruma sa kojim se ne poznajem uživo, ali smo ranije razmenjivali ponešto ;), drag je, da me njuši da sam željna.. preko slova. ;)
Da, bila sam željna.

Da li se može nanjušiti isfoliranost, strast, želja, napaljenost, ravnodušnost, tuga itd.. na osnovu pisanja, i da li vam se to redovno dešava da po temama njušite ljude tj njihovu energiju? ;)

Bože sačuvaj

Pa komunikacija govorm/pisanjem je primarna. I te kako mozes da osetis osobu s druge strane, dinamiku, kolicinu recenog, ritam kominikacije i naravno tok. Kao ono kad se prica o jednom i samo tok predje na drugu, oboje se uklope i onda krene onaj osecaj kao da smo zajedno u prostoriji i vibracije u vazduhu. Kao da se stvorio mehur oko kojeg je stalo vreme a unutra je posebno.
I na kraju nije ta osoba ili ne do bog da ga cuva u tegli

Da, bila sam željna.

Ako ti se priebe u tom momentu onda je to too

Mislim da nisi razumeo. Nije se odnosilo na komunikaciju na PP već po temama na forumu, nema veze sa 1 na 1.
Ti si lepa ,zgodna i imas tu neku energiju al po slikama je po nacinu pisanja,razmisljanja moguce je.
Zavisi ,ja iskreno nisam tip koji bi imao avanture sa tobom ne jer ti nesto fali,super si lik vec sto nemogu i da pozelim...al mi se desavalo da me neka osoba bas na ovaj nacin privuče ludoo da sam varničio danima citajuci svaki njen post,pokusavajuci da je zainteresujem za sebe i svasta nesto.

Meni su pričale da se oseti preko poruka da imam veliki penis i da može da se nanjuši.

To još nisam čula ;)... zaista, ko ima koliki j apsolutno iznenađenje ! Da li je neko visok, nizak, krupan, mršav, nema ama baš nikakve veze, a kamoli preko tastature da se nasluti po pisanju na temama :)

Ti si lepa ,zgodna i imas tu neku energiju al po slikama je po nacinu pisanja,razmisljanja moguce je.
Zavisi ,ja iskreno nisam tip koji bi imao avanture sa tobom ne jer ti nesto fali,super si lik vec sto nemogu i da pozelim...al mi se desavalo da me neka osoba bas na ovaj nacin privuče ludoo da sam varničio danima citajuci svaki njen post,pokusavajuci da je zainteresujem za sebe i svasta nesto.
Joj ja tek sad vidim da izgleda nisam dobro postavila temu

Uopšte se ne misli na moj odnos sa tom osobom niti sa bilo kojom drugom, već onako generalno, u kom je neko raspoloženju.

Back