Njena proslost...

Vi, žene koje imate ćerke, umesto što napadate tog čoveka, bolje pokušajte da mu objasnite kako da se sa tim izbori. Kada se vaša ćerka bude našla u toj situaciji, njoj neće biti od pomoći vaši stavovi (koji će postati njeni) nego pokušaj tog čoveka da je razume(što ovaj čini ovom temom), pa da time i njemu bude lakše.
Svoju prošlost branite kad vi budete napadnute, što ovde nije slučaj.
Valjalo bi da su svi savršeni, samo sa pozitivnim osećanjima, bez dilema, sa iskustvom,al' je.bi ga, nije tako.

Vi, žene koje imate ćerke, umesto što napadate tog čoveka, bolje pokušajte da mu objasnite kako da se sa tim izbori. Kada se vaša ćerka bude našla u toj situaciji, njoj neće biti od pomoći vaši stavovi (koji će postati njeni) nego pokušaj tog čoveka da je razume(što ovaj čini ovom temom), pa da time i njemu bude lakše.
Valjalo bi da su svi savršeni, samo sa pozitivnim osećanjima, bez dilema, sa iskustvom,al' je.bi ga, nije tako.

Ah da....poznato je da forum obiliuje iskusnim, savrsenim oblicima bitisanja :lol:
Ja se bojim da zene mnogo bolje od muskaraca vide da ovde ne vredi savetovati
Neko je mnogo ranije tom momku pogresno povezao zice koje vode iz centrale ljubavi i sexa do mozga i nazad. Tata, mama, neka zena, sredina, porodica, ujka, techa.....svejedno
One mnogo bolje od muskaraca vide da tu neke velike pomoci nema

Tu si u pravu, nismo svi isti i ima nas raznih, ali ne mogu da verujem da njemu smeta sto je devojka pre njega promenila tri muskarca! Stvarno strasno!

Da i ja sam mu napisao vec jednom,spram toliko kvaliteta ti se uhvatio za tri krnjava zuba,mislim mogla je slagati pa reci jedan ili moze naletiti na neku drugu koja ce reci nevina a iza nje 101 a u sustini niko od nas ne smije da osudjuje,ali to sve nekako je vise :roll:

E to ne mora da znaci...

Ja sam cuo, i to bas za tu njegovu devojku, :zper: da je bila sa crncem, zapravo sa dva crnca samo istovremeno, pa ona to racuna kao jedan :lol: I obojica su imali "palije" od 20 cm, i kaze rasturali su se do iznemoglosti, ali sada hoce da se skrasi, pa su joj neke druge stvari bitnije... ;) :idea:

:aha:

Pri tome su je vezivali za krevet, sodomizovali, cupali za kosu, divlje spenkovali i urlikali :lol:

Moje dete neche nikome objashnjavati ono shto su njegovi roditelji propustili da urade.Nisu zzene duzzne nichije komplekse da leche.

šta da mu objasnimo?
da ima neki kompleks?
da je u redu da devojka ima par momaka pre njega?

Ako je ona tebi ovako dobra, i sam kazes da je super osoba, dobra i iskrena, batali proslost! Svi mi gresimo! Pa nije ih promenila ne znam koliko. Budi srecan sto si nasao takvu devojku, a ne neku koja ni sama nezna koliko ih je promenila!
Ti kao nisi napravio neke greske u zivotu? Nikada nisi nista uradio brzopleto?
Ako ti je stalo do nje, ostavi sve to po strani i uzivaj u svojoj vezi!

:eek:

Da. Djura ce ti oprostiti sto te je tukao... :roll:

Njena proslost me 'nervira' i smeta mi, kao da sam ljubomoran jer mi je jako stalo do nje, bas se slazemo. Bila je iskrena i rekla mi da je imala 3 muskaraca u zivotu(znam mogla mi je slagati i ne reci bio bih srecniji). Sa dvojicim je bila u vezi a sa trecim izgleda onako. Kaze da je samo jednom spavala sa njim, i da nije bilo ko tek tako, poznavala ga puno godina... nesmem vise nista da pitam u vezi toga jer mi jako smeta!

Stvarno je super osoba i dobra i iskrena i sve, i zbog toga sto je skoro savrsena mi ne ide u glavo nikako, kako je mogla to da uradi. Neznam za muskarca po mom misljenju je nekako i u redu jer misli onom stvari a ne glavom. Ipak za zensko to mi je nekako prljavo, tek tako nekom da se das bez ikakve druge konekcije...

Ocekujem svakakve odgovore, te cu da ignorisem, ali valjda ce biti nesto pametno ko razumje.
Sta mislite o tome, mozda je bio neko u slicnoj situaciji?

Hvala

Ili nas zaje.bavaš ili si klinac ili si prosto nemaš čime da razmišljaš...
Zašto bi njena prošlost bila bitna na takav način?
Voli li te?
Ako da, zašto ti to nije dovoljno?
Ako ne, zašto si s njom?

Back