Njena proslost...

Kukafica.
Kad se tako od sebe plaši, kako li se tek plaši od drugih, od života?

Po meni je to bedan pokusaj da je utesi,znas glupo je da kaze e lutko boli me kurras za tebe nego ce da joj kaze jao zaljubljen sam u tebe ali se plasim pa je zato bolje da se razidjemo :lol:
Ja kad sam zaljubljena u nekog zelim da budem u njegovoj blizini a ne da bezim od njega
Plasim se bolesti i smrti dragih osoba,plasim se ruznih stvari na koje ne mogu da uticem koje ne mogu da kontrolisem

Njena proslost me 'nervira' i smeta mi, kao da sam ljubomoran jer mi je jako stalo do nje, bas se slazemo. Bila je iskrena i rekla mi da je imala 3 muskaraca u zivotu(znam mogla mi je slagati i ne reci bio bih srecniji). Sa dvojicim je bila u vezi a sa trecim izgleda onako. Kaze da je samo jednom spavala sa njim, i da nije bilo ko tek tako, poznavala ga puno godina... nesmem vise nista da pitam u vezi toga jer mi jako smeta!

Stvarno je super osoba i dobra i iskrena i sve, i zbog toga sto je skoro savrsena mi ne ide u glavo nikako, kako je mogla to da uradi. Neznam za muskarca po mom misljenju je nekako i u redu jer misli onom stvari a ne glavom. Ipak za zensko to mi je nekako prljavo, tek tako nekom da se das bez ikakve druge konekcije...

Ocekujem svakakve odgovore, te cu da ignorisem, ali valjda ce biti nesto pametno ko razumje.
Sta mislite o tome, mozda je bio neko u slicnoj situaciji?

Hvala

Kaze to kod zena ide pomnozis sa tri pa jos sa deset znaci 3x3=9 te onda 9x10= 90 eto ti brojka stari....

Chuj,mene zanima koji si ti k.... da tako nesto ti smeta,jesil ti druze bio nevin kad si s njom spavao ili stupio u vezu,chuj situacija je slijedeca kako si napisao ona je super djevojka i sve to,pa zar da radi glupe stvari nesto zajebes,ako ti je fino rekla i priznala sta sad hoces,nadji slijedecu,neku drugu koja ce ti sigurno slagati. Ne znam tvoj zivot tvoja stvar ako je stvarno i iskreno volis ne bi ti to smetalo,trebao bi vise da cijenis nju i njenu iskrenost ipak broj 3 i nije neki broj,kazes dva puta u vezi i jednom s nekim likom kojeg je dugo godina znala...mislim sam si sebi vec i odgovor u svemu dao,mojne djevojku smaras vec ucini sve da joj ti budes jedini :)

Ansai, on je kao divan opisan zbog svog ponasanja nevezano za nju... decko koji je kulturan, obrazovan, skolovan, vrijedan i preduzimljiv, pored toga lijep i zgodan... upoznas momka koji govori pet stranih jezika, proputovao pola svijeta a pri tome se prema svima ponasa bez nadmenosti...
nekako kada ga gledas sa strane, pa moram reci da djeluje savrseno

i najednom... ona je krenula prebrzo... zena ga je uplasila:confused:
govori priajtelju kako je krenula prebrzo... on je zaljubljen u nju, ali, to ej nesto sto se ne govori

zbuni to, da znas:confused:
dobar, emotivno nezreo decko...... opet, ne moze biti dobar

a kakve veze ima to sto putuje i prica jezike sa tim kakav je u vezi? :confused:

Starija zena??? :(

Naravno, ako je zenska totalna glupaca, treba da poslusa ovakav savet, jer muskarcu nema sta drugo da pruzi do, verovatno sasvim prosecnog seksa, pa ce mu ubrzo posle toga postati dosadna i nezanimljiva. Ali to da je jedna prazna osoba ce se pokazati pre ili kasnije, pa ce sve jedno zavrsiti sa dziberom kakvog zasluzuje. Takve glupacice obicno ipak imaju po koji gram mozga da su svesne svoga problema, pa foliraju i glumataju do bola odgadjajuci trenutak istine.

chinaski... prebrzo si zakljucio da je djevojka glupaca... pokusaj da se uzdrzis od ovakvih naprecas donesenih zakljucaka, posto to ne ide tebi u prilog.
moglo bi se pomisliti da si glupan... ako vec djevojku sa inteligencijom genija, koja je jedan od najistaknutijih strucnjaka u zemlji u njenoj oblasti, sa manje od trideset godinja, nazivas glupacom

Reko sam da mi smeta samo ovaj 1!
A da devojka ne voli sex, da je nezainteresovana za te "prljave" stvari, da li bi je onda vise cenio?
Ok ako je bio jedan, pa i ona je ziv covek isto kao i ti.
Gresis sto gledas na zene kao na vanzemaljce, i one imaju iste potrebe i osecanja, samo moraju da se vise kontrolisu, sputavaju, zbog predrasuda a i zbog prirode, jer one treba da paze na potomstvo, treba da znaju ko je otac deteta :lol:, pa tako ne mogu da spavaju bas sa svakim ko im se svidi :)

Mislim da je devojka potpuno normalna i ok, iako ja nemam te kombinacije, mislim da ne treba da je osudjujes zbog toga.

To ne znaci da je promiskuitetna.
Ko zna zasto nije ostvarila vezu sa tim tipom, to ne znaci da ona nije za vezu.

Zato se opusti, bitno je da nije neka povrsna i glupa, da ume da razmislja, da ume da se posveti.

Njena proslost me 'nervira' i smeta mi, kao da sam ljubomoran jer mi je jako stalo do nje, bas se slazemo. Bila je iskrena i rekla mi da je imala 3 muskaraca u zivotu(znam mogla mi je slagati i ne reci bio bih srecniji). Sa dvojicim je bila u vezi a sa trecim izgleda onako. Kaze da je samo jednom spavala sa njim, i da nije bilo ko tek tako, poznavala ga puno godina... nesmem vise nista da pitam u vezi toga jer mi jako smeta!

Stvarno je super osoba i dobra i iskrena i sve, i zbog toga sto je skoro savrsena mi ne ide u glavo nikako, kako je mogla to da uradi. Neznam za muskarca po mom misljenju je nekako i u redu jer misli onom stvari a ne glavom. Ipak za zensko to mi je nekako prljavo, tek tako nekom da se das bez ikakve druge konekcije...

Ocekujem svakakve odgovore, te cu da ignorisem, ali valjda ce biti nesto pametno ko razumje.
Sta mislite o tome, mozda je bio neko u slicnoj situaciji?

Hvala

ako ima 17 godina i 3 tipa do sad, onda je malo zabrinjavajuće
ako ima 27 godina i 3 tipa, onda je sasvim normalno

dečko, takve se stvari ne pitaju, o broju partnera se ne priča
svi se nešto busaju kako je iskrena, pa rekla, a posle lupaju glavom... važi se ono što vas dvoje imate, da li je to dobro ili loše, a da li je bila sa jednim ili trojicom, who cares.

Po meni je to bedan pokusaj da je utesi,znas glupo je da kaze e lutko boli me kurras za tebe nego ce da joj kaze jao zaljubljen sam u tebe ali se plasim pa je zato bolje da se razidjemo :lol:
Ja kad sam zaljubljena u nekog zelim da budem u njegovoj blizini a ne da bezim od njega
Plasim se bolesti i smrti dragih osoba,plasim se ruznih stvari na koje ne mogu da uticem koje ne mogu da kontrolisem

:klap: :hvala:

taj glupi izgovor "bojim se svojih, ah...prejakih osecanja" koriste i muskarci i zene.
A zapravo je samo izgovor

:klap: :hvala:

taj glupi izgovor "bojim se svojih, ah...prejakih osecanja" koriste i muskarci i zene.
A zapravo je samo izgovor

Ja sam sa nekih 16 godina cula taj izgovor od jednog decka a onda sam ga dve nedelje kasnije videla na autobuskoj stanici kako se ljubi sa drugom devojkom :lol:
Ali ono sto me je utesilo jeste cinjenica da je delovao prilicno uplaseno od prevelike zaljubljenosti u mene :rotf:

da, da... on moze, a ona ne

moje kolege sa faksa su bas takve... super momci, ali, svaki od njih grupise zene na one koje bi hebali i one koje bi zenili

i ozbiljni su, oni se time ne sale sto je najgore...
Ima jedan sto je pricao da ne bi nikad zenio zenu koja mu je pusila :lol:
Majka njegove dece ne sme da pusi :)

I kad je imao oko 30 nije znao kako da nadje nevinu zenu od 25 (otprilike da je zavrsila fax, da je ostvarena u poslu, spremna za udaju), a jos da je lepa i da ne pusi :lol:

Ima jedan sto je pricao da ne bi nikad zenio zenu koja mu je pusila :lol:
Majka njegove dece ne sme da pusi :)

I kad je imao oko 30 nije znao kako da nadje nevinu zenu od 25 (otprilike da je zavrsila fax, da je ostvarena u poslu, spremna za udaju), a jos da je lepa i da ne pusi :lol:

hahhahah
juce sam se ismijala citajuci Kesicev intervju u nekim novinama
otprilike, to je taj opis:D

Eto to vam pricham
mushkarci su bre u procepu sa vremenom
on treba da bude dzentlmen, da bude zashtitnik, da bude mushkarac u patrijahalnoom smislu
a odjednom uz takvog mushkarca ne ide vishe ugnjetena patrijahalna zzena kojoj nije dozvoljeno da ima bilo kakve potrebe
vech zzena koja je ljudsko biche, koja sme da pije, pushi, podriguje i prca. chetri P a da zbog toga nije ni losha ni on oshtechen

Back