Njen najbolji prijatelj

Sta bre neki posten covek da uradi ako upozna super devojku, prelepu i p[ocne sa njom da izlazi i onda ukapira da ona ima najboljeg druga,
...koji joj je najbolji prijatelj, sa kojim se zna ceo zivot, sa kojim je delila svaku tajnu, koji joj je bukvalno rame za plakanje?

Sta preduzeti ako taj prijatelj redovno bulji u nju, ocigledno se lozi godinama na istu, i zato je uvek neprijateljski nastrojen prema svakom njenom udvaracu? A ona, tako tipicno, toga ili nije svesna, ili jeste, ali voli paznju, i da joj se laska...

Da li je u tom slucaju samo on problem, ili ipak od nje sve zavisi?

Naguzi je pred prijateljem i posle mu opisuj pikanterije sta si joj sve radio , videces da ce celo to prijateljstvo poprimiti neki sasvim dugi tok.:per:

Sta bre neki posten covek da uradi ako upozna super devojku, prelepu i p[ocne sa njom da izlazi i onda ukapira da ona ima najboljeg druga,
...koji joj je najbolji prijatelj, sa kojim se zna ceo zivot, sa kojim je delila svaku tajnu, koji joj je bukvalno rame za plakanje?

Sta preduzeti ako taj prijatelj redovno bulji u nju, ocigledno se lozi godinama na istu, i zato je uvek neprijateljski nastrojen prema svakom njenom udvaracu? A ona, tako tipicno, toga ili nije svesna, ili jeste, ali voli paznju, i da joj se laska...

Da li je u tom slucaju samo on problem, ili ipak od nje sve zavisi?

Nemoguce, ako se lozi na nju onda ne bi mogao da joj bude "najbolji prijatelj" godinama. Ili je debil... Ili je ona deblil.,,,

Najbolji prijatelj ili drug iz razreda/generacije je iskonsko zlo.Treba ga drzati na oku uvek.Ja sam bio u dugoj vezi i prvi put kad sam otisao na teren da zaradim za vencanje dobio sam mejl gde mi draga saopstava da se verila za drugog-pogadjaj za koga.Bez obzira sto sam znao da tu ima bar sa njegove strane necega i sto sam se postavio kao ALFA posta sam BETA.Sad mogu samo da mu/im zahvalim.Elem,najbolji drug je tu uvek da saslusa problem,najcesce onaj koji tvoja devojka ne deli sa tobom,tu je da da "koristan" savet,da bude rame za plakanje a kao i svaka ljiga da rapolazuci informacijama iskoristi najpovoljniji trenutak za otimanje.Nekad cak i kad je devojka karakter usled duzeg indukovanja svog "najboljeg druga" popusta.Ne kazem da je generalno tako ali u vecini slucajeva jeste.Uvek ali uvek se nadje neki "drug".Bitno je da i njoj a i njemu stavis do znanja ko vodi GLAVNU rec i ko se ustvari PITA.Ako doticni nesto krene da talasa tek onda se preduzimaju fizicke mere inace u suprotnom on ispada zrtva a ti ljubomirni MAJMUN i automatski ides na klupu za rezervne igrace sa tehnickom greskom ako ne dobijes cak i "iskljucenje".Cuvajte se "najboljih" drugova i drugarica,to je pritajeno zlo.:evil:

Back