Goddess of the far east
Domaćin
- Poruka
- 3.045
Napila sam je sa namerom. Došao mm kući i kaže upoznao se sa fEnomenAlnom ženom, malo malo pa je citira...jedno dva-tri dana... i meni odmah bude jasno da je to jedna fu-faI kada je krenuo na sastanak sa njom, pozove i mene, a ja sam bila u pripravnosti... Sednemo mi sa njom, i ona mu mrtva ladna, a ja tu sedim, priča o privlačnosti koju je osetila prema njemu, i tako, izigrava svetsku ribu... valjda očekuje da ću ja da pohisterišem i napustim lokal
i mm zatečen... i ja to okrenem na šalu, kao, i ja sam svetska riba, svi smo odrasli ljudi, i počnem da naručujem pića, a ova naivno pije (pijem i ja, ali vodim računa) i ona se toliko napila - ipak je ona pero kategorija za mene i mm - a ja sve lepo slušam i postavljam podpitanja... šta je ona nama sve ispričala... kuku... nekog drugog bih možda i žalila, ali nju ne, samo je još palim da priča, i tako ...
![]()

Nadam se da je ona prošlost u vašim životima.Moraću da primenim tvoj savet u slučaju nikad ne reci nikad iliti to meni ne može da se desi.