NJEGOVE DRUGARICE

Иначе, јако бих попиздела да ме неки тип услови друговима...
Да сам хтела нешто са њима - урадила бих то још на почетку дружења, не бих чекала дваес година....;)

...А тако исто размишљам о њему у вези са његовим другарицама....

Što si slatka :lol: Je l to onda znači da ovi koji nemaju drugarice 1) nisu j.ebali 2) j.ebali su, ali nisu ostali u lepoj uspomeni?

hahahahaha, nisi normalna života mi hahaha
inače to je osnov svakog dobrog prijateljstva hahahaha

Bez šale, imam dva druga koji su se pokazali boljim ljudima od bilo koje drugarice,
mm se takođe druži sa njima.
On nema drugarice, to je njegov izbor a i izbor njihovih muževa, na žalost.

pa,e sad,nisam ljubomorna na njegove drugarice....al' shto ga ribe saletaju joj :evil::mrgreen::evil: A moora on da bude neodoljiv a prosto mooora da pali tako iz zaj.ebancije, ''a ma samo zaj.ebavam '' a one se josh ozbiljno popale,a na pamet ti ne pada da kaazes da ih zaj.ebavas ma jel grrrrrrr......izadje azdaja iz mene tad:mrgreen:
i ne volim..ne volim kad ga gledaju,ne volim kad pricaju o njemu,ne volim ni kad ga zamisljaju { vidim,imam trece oko i za to! :evil: } i ne volim kad mu nepoznata riba legne na peskir na moru jer hoce da se ''upozna'' sa njim....opet grr....da sam bila tamo udavila bih je u vodi...
tako da,da jesam ljubomorna:mrgreen: ali ne na drugarice,vec na sve oko njega koje mu to nisu..a da ga neka muva pred mojim ocima,ju ju ju ju......mada suzdrzala bih se,jer ja i jesam hladna i bash proracunata u takvim situacijama,mada,sve zavisi,umem i da puknem...zavisi kako mu se potrefi....al me on ne shvaca ozbiljno,jer ga pali kad se ja derem na njega i taako..a to je u sustini slatko..ja tako dreknem on krene da se smeje....i onda ja ne mogu ostati ozbiljna i sva besna...

Poslednja izmena:
Moj decko moze da se druzi samo sa jednom drugaricom,
sa kojom je davno bio u vezi,
jedva dve nedelje,
i koja je nekoliko godina udata
i to za njegovog dobrog druga...
Ostatak se proverava...
Ja imam mnogo drugova,
ali nemam nista sa njima...

Да сам још само мало зрелија него сто јесам, на ову тему бих написала овако:

Заболе ме с ким се дружи, с ким излази кад изађе са друштвом и са ким размени по коју поруку или се види повремено, док год је према мени онакав какав треба. Наравно, у границама нормале, а не оно сваког дана по 5 сати на другу особу а за мене "Љубави, касније...".
Мушко-женско... не битно...

Али ето, још нисам стигла до те зрелости да практикујем све своје замисли тако дааа... :rumenko:

Iz nekog mog iskustva njegovi drugovi mogu da naprave često mnogo više problema nego drugarice, jer "oni najbolje znaju šta je za njega dobro":roll:, poznaju se sto godina...
Ne smetaju mi njegove drugarice, smetalo bi mi da mi brani drugove, a ako želi da me prevari uradiće to imao ili nemao drugarice.

...uh ranije sam tvrdo verovala u musko zenska prijateljstva, imala sam u zivotu jednak broj muskih i zenskih prijatelja ali iskustvo me je naucilo da obicno nesto dimi na toj relaciji. Jednom, meni bitnom momku sa kojim sam izlazila je broj mojih prijatelja i bivsih momaka koji su to postali, toliko smetao da je prekinuo svaki kontakt samnom, nekako u isto vreme se ispostavilo da je bio u pravu za dobar deo njih tako da sam ja izgubila veru u musko zenska prijateljstva totalno. Blizina, razumevanje i razlicitost polova cuda cine tako da mislim da tu skoro uvek ima neke privlacnosti, bar sa jedne strane...daj Boze da gresim, bas bih volela da sada iz mene govori samo razocarenje ovim mojim drugovima

Iz nekog mog iskustva njegovi drugovi mogu da naprave često mnogo više problema nego drugarice, jer "oni najbolje znaju šta je za njega dobro":roll:, poznaju se sto godina...
Ne smetaju mi njegove drugarice, smetalo bi mi da mi brani drugove, a ako želi da me prevari uradiće to imao ili nemao drugarice.

jao da,kad drugovi umisle da si ti rospija pa ga uce kako da se ponasa:roll:
eto,nema pravila,kad su kreteni u pitanju

pa,e sad,nisam ljubomorna na njegove drugarice....al' shto ga ribe saletaju joj :evil::mrgreen::evil: A moora on da bude neodoljiv a prosto mooora da pali tako iz zaj.ebancije, ''a ma samo zaj.ebavam '' a one se josh ozbiljno popale,a na pamet ti ne pada da kaazes da ih zaj.ebavas ma jel grrrrrrr......izadje azdaja iz mene tad:mrgreen:
i ne volim..ne volim kad ga gledaju,ne volim kad pricaju o njemu,ne volim ni kad ga zamisljaju { vidim,imam trece oko i za to! :evil: } i ne volim kad mu nepoznata riba legne na peskir na moru jer hoce da se ''upozna'' sa njim....opet grr....da sam bila tamo udavila bih je u vodi...
tako da,da jesam ljubomorna:mrgreen: ali ne na drugarice,vec na sve oko njega koje mu to nisu..a da ga neka muva pred mojim ocima,ju ju ju ju......mada suzdrzala bih se,jer ja i jesam hladna i bash proracunata u takvim situacijama,mada,sve zavisi,umem i da puknem...zavisi kako mu se potrefi....al me on ne shvaca ozbiljno,jer ga pali kad se ja derem na njega i taako..a to je u sustini slatko..ja tako dreknem on krene da se smeje....i onda ja ne mogu ostati ozbiljna i sva besna...

....mene isto nerviraju te nove "wonna be drugarice"....

Moguce...ko zna,...mozda te je neki zeleo ali eto... nije hteo da ti kaze :)

Значи, има наде? :zper:

Да је неко од њих хтео, ваљда би то рекао (ниједан није мутав ни смотан), ваљда би се то некако приметило за све ове деценије....:confused:

А толико пута смо преспавали заједно, чак и у истом кревету :zper:, на камповању, на пецању, на путовањима...виђали смо једни друге у различитим издањима, у топлесу.....
Данас се дружимо породично (један је ожењен, један је на прагу женидбе, један још није...) дружим се са њиховим женама-девојкама, препричавамо догодовштине о томе како смо заједно гледали прве порниће на Палми у 2 ујутру :mrgreen:, како смо цугали (и дували) заједно, како смо се гурали нас петоро на брачном кревету....:lol:

Баш се нешто разнежих кад се сетих свега и драго ми је што смо заједно ево већ пуне 23 године! :heart:

Значи, има наде? :zper:

Да је неко од њих хтео, ваљда би то рекао (ниједан није мутав ни смотан), ваљда би се то некако приметило за све ове деценије....:confused:

А толико пута смо преспавали заједно, чак и у истом кревету :zper:, на камповању, на пецању, на путовањима...виђали смо једни друге у различитим издањима, у топлесу.....
Данас се дружимо породично (један је ожењен, један је на прагу женидбе, један још није...) дружим се са њиховим женама-девојкама, препричавамо догодовштине о томе како смо заједно гледали прве порниће на Палми у 2 ујутру :mrgreen:, како смо цугали (и дували) заједно, како смо се гурали нас петоро на брачном кревету....:lol:

Баш се нешто разнежих кад се сетих свега и драго ми је што смо заједно ево већ пуне 23 године! :heart:

Stvarno Hellen...:eek:
I mora da si mirisala na te muškarce, a roditelji te nisu osetili?:think:
Ma strašno...;)

Idi zapljuni se na temu "majka je u pravu"... proglasiće te ološom, što si se družila u mladosti... a tvoje roditelje neodgovornima...:mrgreen::lol:

Back