- Poruka
- 722
Ako se kojim slucajem stvarno desi da SPS stvarno udje u koaliciju sa DS-om zbog "ideoloske i programske slicnosti" to bi bio kraj za SPS. Na sledecim izborima mogu da racunaju na 0,00000001% podrske.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
VUČIĆEVA: RUKOVODSTVO SPS-A ĆE ZAJEDNO DA PRELOMI
BEOGRAD , 23. maja (Tanjug) - Funkcionerka Socijalističke partije Srbije (SPS) Borka Vučić rekla je da ukoliko ta stranka ima neke dileme da li da uđe u koliciju sa radikalima i „narodnjacima” ili sa blokom oko DS, „tu je predsedništvo partije i Glavni odbor”, pa će „zajedno da prelome”.
Ona je sutrašnjim „Večernjim novostima” kazala da je SPS „preživeo i teže dane, pa će i ovo”, kao i da je ubeđena da će i posle te teške odluke biti još jači.
Upitana da li je vredno dobijanje članstva SPS u Socijalističkoj internacionali, u zamenu za podršku vladi DS, ona je odgovorila da „Internacionala ima misiju da se bori za uspostavljanje socijalne pravde širom sveta, a ne da se meša u naše unutrašnje stvari i sugeriše nam ličnosti koji bi trebalo politički da podržimo”.
ne bi bilo lose da postavis link posto gledam sajt novosti i ne vidim tu vest nigde
A koliko bi dobila na ovim izborima, da je kao "velika i važna partija", izašla SAMA ?!Ako se kojim slucajem stvarno desi da SPS stvarno udje u koaliciju sa DS-om zbog "ideoloske i programske slicnosti" to bi bio kraj za SPS. Na sledecim izborima mogu da racunaju na 0,00000001% podrske.
ne bi bilo lose da postavis link posto gledam sajt novosti i ne vidim tu vest nigde

A koliko bi dobila na ovim izborima, da je kao "velika i važna partija", izašla SAMA ?!

LJudi
Radikali n e ž e l e vlast.
Lepo im je u opoziciji, samo k.... i s..... i ništa nerade.
Ali ništa.
Vidiš kako sam ja bila dalekovida - ja sam lepo glasala za LDP.S njima neće niko, najmanje Dačić i baš sam profitirala. Ne može niko da me optuži da sam "abolirala" Miloševića.
![]()
Ako se kojim slucajem stvarno desi da SPS stvarno udje u koaliciju sa DS-om zbog "ideoloske i programske slicnosti" to bi bio kraj za SPS. Na sledecim izborima mogu da racunaju na 0,00000001% podrske.
NAPRED DSPS, Zoki i Sloba zajedno na nebu...eto ga i Arkan...

. Ove druge da i ne pominjem Sulja i Rasima iu isti kos, i da im zube povadis bilo bi krvi :nono:. SPS i Siptare iz Preseva , treba sve videti
.Ako se kojim slucajem stvarno desi da SPS stvarno udje u koaliciju sa DS-om zbog "ideoloske i programske slicnosti" to bi bio kraj za SPS. Na sledecim izborima mogu da racunaju na 0,00000001% podrske.

I broj narkomana se povecava u Srbiji. Mora da su penzioneri poceli da smrcu...
Pa sasvim je prirodno sto se desava.
Prema nekim statistikama, biraci koji biraju odredjene stranke imaju prosecno godina:
SPS oko 55 god.
DSS oko 50 god.
SRS oko 45 god.
DS oko 35 god.
LDP ispod 30 god.
![]()
A Gazeta je pouzdan izvor...![]()

A sto ne bi bilo prirodno. Na mladjima svet ostaje, ako si zaboravio![]()

http://vesti.krstarica.com/?rubrika...aeb155696e7ec8de7&dan=24&mesec=05&godina=2008
vata frka od baba borke,a?
tesko će ona da svari demokrate i dinkića![]()
Pa sasvim je prirodno sto se desava.
Prema nekim statistikama, biraci koji biraju odredjene stranke imaju prosecno godina:
SPS oko 55 god.
DSS oko 50 god.
SRS oko 45 god.
DS oko 35 god.
LDP ispod 30 god.
![]()