To je manje od 5% ? Zar ne ?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kao sto sam vec napisao u uvodnom tekstu,najbolje resenje je bas to sta sam ja napisao,jer ovo sve sta se desava vise nema nikakvog smisla...ovo je cirkus bez presedana,i vise je nego sigurno ,da ce se celnici SPS-PUPS-JS napuniti kao brodovi ako se ovaj cirkus ne zaustavi.
Ovo me sve podseca na licitaciju,pa ko da vise !
INTERVJU... Velimir Bata Živojinović, glumac i socijalista
NUDE NAM MILIONE EVRA!
U pregovorima oko nove vlade SPS-u obećavaju stanove, limuzine, srećniji život. Prihvatićemo najbolju ponudu. Sa DSS
smo se sve dogovorili, ali ne verujemo dok ne potpišu. Neka i Tadić kaže šta nudi
MIRA DIREKTNO SA IVICOM
Poznati ste kao čovek od poverenja Mirjane Marković, da li ste vi njena veza sa ostatkom SPS-a u ovim vrućim političkim danima?
Ona ima direktne kontakte sa rukovodstvom SPS-a, pre svega s predsednikom Dačićem i potpredsednikom Milutinom Mrkonjićem, tako da je neka moja posrednička uloga izlišna.
Šta Markovićeva poručuje vrhu SPS-a? Za koju je ona opciju? I gde je u toj „priči“ zahtev za amnestiju Marka Miloševića i Mirjane Marković?
To morate pitati vrh SPS-a. Ono u šta duboko verujem jeste da se ona, kao i 80 odsto naših birača, potpuno slaže sa političkim stavovima koje sam ja u ovom intervjuu izneo. U pogledu abolicije Mire i Marka, svaka vlast koja drži do načela vladavine prava - morala bi to da učini kao prvi potez.
Sve je tu tačno, ali je činjenica i dalje (a to pišem još od 12. maja) da će vladu formirati ZES i SPS uz podršku manjina i (možda) LDP-a.
Kongres SPS usvojio je rezoluciju, obavezujuću za rukovodstvo SPS, kojom se zahteva krivična odgovornost svih koji su učestvovali u odvođenju Slobodana Miloševića u Hag, a to su ljudi iz vrha DS-a. Pa, kako da krivično progonimo „koalicione partnere“?!
Demokratska stranka nije nikakva levica, a još su njeni lideri kidnapovali Slobodana Miloševića i nezakonito ga izručili Hagu. Zato SPS ne sme u vladu sa koalicijom formiranom oko nje - tvrdi Uroš Šuvaković.
Kojoj vladi biste se vi priklonili - onoj sa DS-om ili onoj sa SRS-om i DSS-NS? I zašto?
- Ne radi se o „priklanjanju“. Radi se o moralu. Ne postoji časna mogućnost za socijaliste da formiraju novu vladu sa koalicijom Čanak-Dinkić-Tadić. Da je neko našim biračima i slučajno stavio u izgled takvu mogućnost, od njih 100 bar 80 ne bi za nas glasali, a verujte ne bih ni ja lično niti bi iko drugi iz „Slobode“ prihvatio učešće niti dao podršku takvoj listi.
cinjenica je da ti lupas gluposti i da od toga nema nista....
to ti kaze i igor suvakovic

Полако, још ћемо да видимо и чујемо свашта:
Šuvaković

ali suvakovic je u jednom u pravu.
demokratska stranka nije ni stranka levice jer ne brani interese radnika vec brani interese stranog krupnog zapadnog kapitala, niti je stranka desnice jer ne brani nacionalne interese drzave VEC RADI PROTIV NJIH.
demokratska stranke je klasicno INTERESNO UDRUZENJE iliti izdajnickomafijaska grupacija ciji je jedini cilj bogacenje clanova stranke kroz pljacku i izdaju sopstvene drzave i naroda.
demokratska stranke je klasicno INTERESNO UDRUZENJE iliti izdajnickomafijaska grupacija ciji je jedini cilj bogacenje clanova stranke kroz pljacku i izdaju sopstvene drzave i naroda.
E jesi im rekao ČMarkowac,svaka čast.
Nego računica za vladu ????

jerry, pa zar nisi video da je stranka koja je tu priču ponavljala tokom cele kampanje dobila 11% glasova.
toliko vredi ta priča.

pa računica je sledeća; srs + dss + turci, za sada.
s tim što će turci, u poslednji čas, da promene stranu![]()
ma to će da ti objasni Ivica, uskoroajd to bi voleo da mi objasnis....

ma to će da ti objasni Ivica, uskoro
GOTOVO JE, GOTOVO! WIN/WIN! jel tako beše?![]()

Suljo???
Nemoj da si smešan. Ja zato u pitam ČMarkowca,jer se on u Sulju kleo. Mora da voli zubare.
.

pa mji pobedjujemo sta god da se desi.
u prvoj varijanti dolazimo na vlast u drugoj preuzimamo SPS glasacko telo. Malo li je?![]()

ta prica je istinita . eto kako moze DS da bude stranka levice , iliti socijalisticka kad je donela zakon o radu po kojem poslodavac ima sva prava a radnik nikakva?
kako moze da bude stranka levice kad je dovela da srbija danas ima najvecu nezaposlenost u evropi i kad brani ne interese radnika nego interese miskovica, beka, vlahovica, djilasa, djelica i drugih tajkuna i lopova?
kako DS moze da bude stranka levice kada je ukinula besplatno zdravstveno osiguranje i skolovanje za najsiromasnije slojeve stanovnistva?
ajd to bi voleo da mi objasnis....
Kako to poslodavac ima sva prava a radnik nikakva? Jel ti to tako kod sebe u firmi? Pročitaj Zakon o radu, pa ćeš videti ko ima kakva prava. Što pričaš bezveze?a ovaj....to preuzimanje....
još četiri godine, a?![]()

A kad je i ko ukinuo to osiguranje i školovanje?Kako to poslodavac ima sva prava a radnik nikakva? Jel ti to tako kod sebe u firmi? Pročitaj Zakon o radu, pa ćeš videti ko ima kakva prava. Što pričaš bezveze?

ma suljo vise od svega voli vlast u novom pazaru a u lokalnom parlamentu koalicija oko Ljajica ima 23 odbornika, Ugljanin 18 a srpska lista 6. Sve u svemu Suljo ne moze da zadrzi vlast bez koalicije sa jedinstvenom srpskom listom koju sacinjavaju SRS DSS i SPS![]()
Tako da vam je logika veoma prosta i jasna . Normalno suljo mora da prica drugu pricu al to je politika zar ne![]()