nista novo

Bustura:
etotako:
Koliko sam ja skapirala... možda grešim... ti tražiš bliskost sa nekim. To ti fali, želiš da se emotivno osećaš slobodno i komotno u odnosu sa nekim... i onda malo lutaš tako... od žene do muškaraca...
Jesam li dobro osetila?

Jesi dobro si to osetila.
Lutam ja tako duze vreme.Ceo svoj zivot.
Mrzim muskarce ali ih i volim.
Zene volim ali ih slabo razumem.
Volim slobodu ali uvek nailazim na one koji nisu spremni da mi je daju ni u najmanjoj meri.
i ko ce meni udesiti.
I bio sam kod psihijatra.Bila je zena.I umesto da mi pomogne i saslusa.Rekla je:Vi imate sve vama netreba pomoc.vama treba samo prava zena.I pocela da se nabacuje.
Katasrofa1
da, pretpostavila sam da te je nerazumevanje žena oteralo na drugu stranu
lepo je bar tako osetiti bliskost, ako nikako drugačije... kada nekog razumeš, što je slučaj sa istim polom
nemoj ni da razmišljaš zašto sam te skapirala... muče me iste brige :lol:
pokušaj da kroz prijateljstvo izgradiš platonski odnos u kom ćeš moći da funkcionišeš, pa posle da možda produbiš stvari :D ... ne znam ništa o tebi, pa ne mogu ništa pametnije da kažem
a onaj psihijatar... vrlo neprofesionalan, koristi tvoju emotivnu osetljivost da ti se uvuče u gaće... mogao si da je tužiš za to

raindog:
Bustura:
Ali ovde izglea jedino ja umem da iznerviram. :?

ahahahahahah, choveche, jedino shto ti umesh je da sebi dajesh previshe znachaja, nishta vishe :lol: :lol: :lol:

Sebi nepridajem znacaj.
Ti mi pridajes znacaj i ti odgovara na moje postove.
Ja u principu vrlo retko pridajem nekom znacaj.jos manje da nekog hvalim na forumu ili rugam.kada govorim govorim o svima nikog neizdvajam.
Obicno pisem ono o cemu razmisljam.
Netrudim se da budem pametan,kulturan ili normalan.Jer to sam na ulici.Nepatim od kompleksa niti zavisti kao mnogi ovde.
Nekuckam po glupim temama kao npr.na svastari asocijacije ili druge gluposti kao pojedinci mesecima.
I nikada nikom nepridajem znacaj sem sebi.Jer mi ovde niko nista i neznaci.
Sem jedne zene glavne i odgovorne urednice Lj&s cini mi se iz bjeljine.Ona je i jedini razlog sto sam tu jer me ona kapira i cita upravo onako izmedju redova kako drugi neumeju.

etotako:
Bustura:
etotako:
Koliko sam ja skapirala... možda grešim... ti tražiš bliskost sa nekim. To ti fali, želiš da se emotivno osećaš slobodno i komotno u odnosu sa nekim... i onda malo lutaš tako... od žene do muškaraca...
Jesam li dobro osetila?

Jesi dobro si to osetila.http://www.krstarica.com/lat/beograd/bioskopi/
Beograd
Lutam ja tako duze vreme.Ceo svoj zivot.
Mrzim muskarce ali ih i volim.
Zene volim ali ih slabo razumem.
Volim slobodu ali uvek nailazim na one koji nisu spremni da mi je daju ni u najmanjoj meri.
i ko ce meni udesiti.
I bio sam kod psihijatra.Bila je zena.I umesto da mi pomogne i saslusa.Rekla je:Vi imate sve vama netreba pomoc.vama treba samo prava zena.I pocela da se nabacuje.
Katasrofa1
da, pretpostavila sam da te je nerazumevanje žena oteralo na drugu stranu
lepo je bar tako osetiti bliskost, ako nikako drugačije... kada nekog razumeš, što je slučaj sa istim polom
nemoj ni da razmišljaš zašto sam te skapirala... muče me iste brige :lol:
pokušaj da kroz prijateljstvo izgradiš platonski odnos u kom ćeš moći da funkcionišeš, pa posle da možda produbiš stvari :D ... ne znam ništa o tebi, pa ne mogu ništa pametnije da kažem
a onaj psihijatar... vrlo neprofesionalan, koristi tvoju emotivnu osetljivost da ti se uvuče u gaće... mogao si da je tužiš za to

Tema lep muskarac puno objasnjava.

e sad ako treba da caskamo na temu silovanja od strane ocuha, onda stvarno...
koliko si ti bre odsecen od svojih emocija pa traumu lecis tako sto ti placaju za sex a umesto da resavas to sa psihijatrom ti ovde caskas sa nama???

anakin:
e sad ako treba da caskamo na temu silovanja od strane ocuha, onda stvarno...
koliko si ti bre odsecen od svojih emocija pa traumu lecis tako sto ti placaju za sex a umesto da resavas to sa psihijatrom ti ovde caskas sa nama???

Ma i nebitno je suvise ruznog je moguce doziveti u zivotu a da takvih stvari drugi nisu ni svestni.
To je bitan faktor u zivotu.
Neki ljudi su nesrecni jer nisu nista ruzno doziveli.Pa i neumeju da cene srecu.
A opet neki koji su nesrecni pokusavaju da od nje pobegnu pa raznim stvarima samo uvecavaju istu.
I to ti je to sreca je relativna koliko i i terija ajnstajnova.

Devilishgirl:
e sad postaje tuzno ..bre Bustura..oces da placemo

Ma kakvo plakanje.
Ja se kesim ceo dan.A i pijemi se fuka.
Sem toga moram kuce da prosetam.i zivot ima svoj kvalitet.
Mlo sam se ispricao u ovom irealnom svetu.A sada odoh da pogledam ovom relnom u oci.
nezameri ako sam bio dosadan.yebiga ljudi umeju da budu napast.Mnogi toga nisu svestni kao pojedinci koji me uek napadaju jer tim priznaju da sam im interesantan i drag.Ali oni meni su (MADA NERADO PRIZNAJEM).
Ajde sreco nastavi sa sojim poslom sprecavaj sirenje glupih ideja medju ovim pametnjakovicima.Nezelim da budem lose seme na zdravoj materici.
A I GAZDARICA VISE NIJE TU:oNA JE MNOGO OTVORENIJA PO NEKIM PITANJIMA OD TEBE:

Bustura:
raindog:
Bustura:
Ali ovde izglea jedino ja umem da iznerviram. :?

ahahahahahah, choveche, jedino shto ti umesh je da sebi dajesh previshe znachaja, nishta vishe :lol: :lol: :lol:

Sebi nepridajem znacaj.
Ti mi pridajes znacaj i ti odgovara na moje postove.
Ja u principu vrlo retko pridajem nekom znacaj.jos manje da nekog hvalim na forumu ili rugam.kada govorim govorim o svima nikog neizdvajam.
Obicno pisem ono o cemu razmisljam.
Netrudim se da budem pametan,kulturan ili normalan.Jer to sam na ulici.Nepatim od kompleksa niti zavisti kao mnogi ovde.
Nekuckam po glupim temama kao npr.na svastari asocijacije ili druge gluposti kao pojedinci mesecima.
I nikada nikom nepridajem znacaj sem sebi.Jer mi ovde niko nista i neznaci.
Sem jedne zene glavne i odgovorne urednice Lj&s cini mi se iz bjeljine.Ona je i jedini razlog sto sam tu jer me ona kapira i cita upravo onako izmedju redova kako drugi neumeju.
Ako ti sebi ne pridaješ značaj odakle ti ideja da ti neko drugi ovde pridaje...
Ako ti ne pridaješ značaj ovde nikom sem jednoj osobi onda se dopisuj sa njom, a nemoj da ostavljaš javno svoje postove, a onda nekom ko je izdvojio vreme i energiju da ti nešto napiše natrljaš na nos da se to ne računa i bla, bla... to je baš ružno.
Ako nećeš da budeš kulturan i fin onda si samo još jedan :?

...naravno da me volis zbog mog :roll: imena. On te najvise (moj nadimak, je l'), od svih drugih sa foruma, podseca na Njega.
Grub je, veoma cvrst, uvek stoji uspravno i gordo i..povremeno peni :)

P.S. Devojcice...devo..j.cice :shock: :?

:) Ha, ovo je bilo iz "Mi nismo andjeli 1"
I ti si slatka, preslatka, :) najsl..e, a kad ces da sutnes dijagonalu :?
Uh, jedva cekammm :D

kojote:
...naravno da me volis zbog mog :roll: imena. On te najvise (moj nadimak, je l'), od svih drugih sa foruma, podseca na Njega.
Grub je, veoma cvrst, uvek stoji uspravno i gordo i..povremeno peni :)

P.S. Devojcice...devo..j.cice :shock: :?

:) Ha, ovo je bilo iz "Mi nismo andjeli 1"
I ti si slatka, preslatka, :) najsl..e, a kad ces da sutnes dijagonalu :?
Uh, jedva cekammm :D
[/qu
mislis:Kyrach Pa toga ima na svakom koraku.
Nemoram ga traziti ima ih na svakom koraku.
Sem toga i nisi se pokazao nesto zadnji put.Pa nebih da ponavljam neuspesno.

Back