Hahahaha, joj Bustura, hvala ti sto mi uljepsa dan...Bustura:I bio sam kod psihijatra.Bila je zena.I umesto da mi pomogne i saslusa.Rekla je:Vi imate sve vama netreba pomoc.vama treba samo prava zena.I pocela da se nabacuje.
Katasrofa1
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaha, joj Bustura, hvala ti sto mi uljepsa dan...Bustura:I bio sam kod psihijatra.Bila je zena.I umesto da mi pomogne i saslusa.Rekla je:Vi imate sve vama netreba pomoc.vama treba samo prava zena.I pocela da se nabacuje.
Katasrofa1
da, pretpostavila sam da te je nerazumevanje žena oteralo na drugu stranuBustura:etotako:Koliko sam ja skapirala... možda grešim... ti tražiš bliskost sa nekim. To ti fali, želiš da se emotivno osećaš slobodno i komotno u odnosu sa nekim... i onda malo lutaš tako... od žene do muškaraca...
Jesam li dobro osetila?
Jesi dobro si to osetila.
Lutam ja tako duze vreme.Ceo svoj zivot.
Mrzim muskarce ali ih i volim.
Zene volim ali ih slabo razumem.
Volim slobodu ali uvek nailazim na one koji nisu spremni da mi je daju ni u najmanjoj meri.
i ko ce meni udesiti.
I bio sam kod psihijatra.Bila je zena.I umesto da mi pomogne i saslusa.Rekla je:Vi imate sve vama netreba pomoc.vama treba samo prava zena.I pocela da se nabacuje.
Katasrofa1
raindog:Bustura:Ali ovde izglea jedino ja umem da iznerviram. :?
ahahahahahah, choveche, jedino shto ti umesh je da sebi dajesh previshe znachaja, nishta vishe![]()
![]()
![]()
Bustura:Sebi nepridajem znacaj.
I nikada nikom nepridajem znacaj sem sebi.
etotako:da, pretpostavila sam da te je nerazumevanje žena oteralo na drugu stranuBustura:etotako:Koliko sam ja skapirala... možda grešim... ti tražiš bliskost sa nekim. To ti fali, želiš da se emotivno osećaš slobodno i komotno u odnosu sa nekim... i onda malo lutaš tako... od žene do muškaraca...
Jesam li dobro osetila?
Jesi dobro si to osetila.http://www.krstarica.com/lat/beograd/bioskopi/
Beograd
Lutam ja tako duze vreme.Ceo svoj zivot.
Mrzim muskarce ali ih i volim.
Zene volim ali ih slabo razumem.
Volim slobodu ali uvek nailazim na one koji nisu spremni da mi je daju ni u najmanjoj meri.
i ko ce meni udesiti.
I bio sam kod psihijatra.Bila je zena.I umesto da mi pomogne i saslusa.Rekla je:Vi imate sve vama netreba pomoc.vama treba samo prava zena.I pocela da se nabacuje.
Katasrofa1
lepo je bar tako osetiti bliskost, ako nikako drugačije... kada nekog razumeš, što je slučaj sa istim polom
nemoj ni da razmišljaš zašto sam te skapirala... muče me iste brige![]()
pokušaj da kroz prijateljstvo izgradiš platonski odnos u kom ćeš moći da funkcionišeš, pa posle da možda produbiš stvari... ne znam ništa o tebi, pa ne mogu ništa pametnije da kažem
a onaj psihijatar... vrlo neprofesionalan, koristi tvoju emotivnu osetljivost da ti se uvuče u gaće... mogao si da je tužiš za to
anakin:e sad ako treba da caskamo na temu silovanja od strane ocuha, onda stvarno...
koliko si ti bre odsecen od svojih emocija pa traumu lecis tako sto ti placaju za sex a umesto da resavas to sa psihijatrom ti ovde caskas sa nama???
To ti je sada jasno da za mene je sve beznacajno .Pa i ja sam.raindog:Bustura:Sebi nepridajem znacaj.
I nikada nikom nepridajem znacaj sem sebi.
![]()
![]()
sjajno je biti dosledan sebi i sopstvenim mislima
![]()
![]()
![]()
![]()
Devilishgirl:e sad postaje tuzno ..bre Bustura..oces da placemo
Ako ti sebi ne pridaješ značaj odakle ti ideja da ti neko drugi ovde pridaje...Bustura:raindog:Bustura:Ali ovde izglea jedino ja umem da iznerviram. :?
ahahahahahah, choveche, jedino shto ti umesh je da sebi dajesh previshe znachaja, nishta vishe![]()
![]()
![]()
Sebi nepridajem znacaj.
Ti mi pridajes znacaj i ti odgovara na moje postove.
Ja u principu vrlo retko pridajem nekom znacaj.jos manje da nekog hvalim na forumu ili rugam.kada govorim govorim o svima nikog neizdvajam.
Obicno pisem ono o cemu razmisljam.
Netrudim se da budem pametan,kulturan ili normalan.Jer to sam na ulici.Nepatim od kompleksa niti zavisti kao mnogi ovde.
Nekuckam po glupim temama kao npr.na svastari asocijacije ili druge gluposti kao pojedinci mesecima.
I nikada nikom nepridajem znacaj sem sebi.Jer mi ovde niko nista i neznaci.
Sem jedne zene glavne i odgovorne urednice Lj&s cini mi se iz bjeljine.Ona je i jedini razlog sto sam tu jer me ona kapira i cita upravo onako izmedju redova kako drugi neumeju.
inspirion:ocu li i ja biti ovakav ako nastavim da visim na krsti?![]()
dovoljno,vise mi i netreba.kojote:...evo, ja te volim :shock: :?
Al' samo od temena do ramena![]()
kojote:...naravno da me volis zbog mogimena. On te najvise (moj nadimak, je l'), od svih drugih sa foruma, podseca na Njega.
Grub je, veoma cvrst, uvek stoji uspravno i gordo i..povremeno peni![]()
P.S. Devojcice...devo..j.cice :shock: :?
Ha, ovo je bilo iz "Mi nismo andjeli 1"
I ti si slatka, preslatka,najsl..e, a kad ces da sutnes dijagonalu :?
Uh, jedva cekammm[/qu
mislis:Kyrach Pa toga ima na svakom koraku.
Nemoram ga traziti ima ih na svakom koraku.
Sem toga i nisi se pokazao nesto zadnji put.Pa nebih da ponavljam neuspesno.