nista novo....

striptiz ali ne za voljenu osobu.... nego za finu lovu..... nesto kao honorarni posao...
pristajete?imali u vama hrabrosti ? sramota vas je? imate ljubomornog frajera ?(papucica ste?)....... mozda ne znate da igrate ?ili ste debele i mlitave ..... nije to lak posao... a i morate da volite i da budete voljene da bi uspele :heart:

nemam hrabrosti.
sramota me je.

nemam hrabrosti.
sramota me je.

i mene je blam .... i nisam nikad....niti cu ikad.... osim da se tako uradim da mi je svejedno skroz....
cimala me jedna riba da joj igram(ona je meni stripovala redovno) ....hehe .... cak sam pokusao par puta.... i bilo mi je trulo do jaja i osecao sam se ko derpe neko i shunjavi jadovan !!!

dance-funny.gif

El ovako?

striptiz ali ne za voljenu osobu.... nego za finu lovu..... nesto kao honorarni posao...
pristajete?imali u vama hrabrosti ? sramota vas je? imate ljubomornog frajera ?(papucica ste?)....... mozda ne znate da igrate ?ili ste debele i mlitave ..... nije to lak posao... a i morate da volite i da budete voljene da bi uspele :heart:

nema poente ako ne uzivam u onom sto radim,
sto bi bilo ili ples samoj sebi ili ples voljenoj osobi/osobama

za novac, strancima, ne.

ah, da, zaboravih, imam ogromno dlakavo dupe :heart:

ne, nema u meni hrabrosti, papucica sam, ne znam da igram
debela sam i mlitava
(shalim se of corse)
of course aman već milioniti put pišeš of corse
O - F C - O - U - R - S - E

Back