- Poruka
- 27.122
nemojte da spamujete temu..prijavicu vas moodovima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok
e dogi, ti malo češće kad bi išo na striptiz nikad ne bismo ostajali bez svežih tema
=D
Jesam juche, shto jes-jes...![]()
striptiz ali ne za voljenu osobu.... nego za finu lovu..... nesto kao honorarni posao...
pristajete?imali u vama hrabrosti ? sramota vas je? imate ljubomornog frajera ?(papucica ste?)....... mozda ne znate da igrate ?ili ste debele i mlitave ..... nije to lak posao... a i morate da volite i da budete voljene da bi uspele![]()
nemam hrabrosti.
sramota me je.
i mene je blam .... i nisam nikad....niti cu ikad.... osim da se tako uradim da mi je svejedno skroz....
i bilo mi je trulo do jaja i osecao sam se ko derpe neko i shunjavi jadovan !!!
striptiz ali ne za voljenu osobu.... nego za finu lovu..... nesto kao honorarni posao...
pristajete?imali u vama hrabrosti ? sramota vas je? imate ljubomornog frajera ?(papucica ste?)....... mozda ne znate da igrate ?ili ste debele i mlitave ..... nije to lak posao... a i morate da volite i da budete voljene da bi uspele![]()
ne, nema u meni hrabrosti, papucica sam, ne znam da igrampristajete?imali u vama hrabrosti ? sramota vas je? imate ljubomornog frajera ?(papucica ste?)....... mozda ne znate da igrate ?ili ste debele i mlitave ..... nije to lak posao... a i morate da volite i da budete voljene da bi uspele![]()
of course aman već milioniti put pišeš of corse(shalim se of corse)
mali majušni parameciumpapucica mala ..juju