Nista ne bih menjao

Nevernik sam, okoreli ateista koji ne veruje ni u sta, olajava boga i truje crkvu na svakom koraku.
Nista mi ne fali, svega imam u dovoljnim kolicinama, porodica dobro tj savrseno, svi u porodici zivi i apsolutno zdravi, oboje dece skoro vukovci, razumevanje, sloga i ljubav su zastupljeni u najvecoj mogucoj meri a zadjoh u "neke" godine.

Nek mi neki vernik pojasni zasto da verujem u boga kad i bez njega imam sve :think:

:hvala:

Ти и даље постављаш параван, да сакријеш истину, избегавајучи да се суочиш са оним што јесте, као и многи лењинисти, којима је обезбеђено материјално богатство од система у власти који друге сатанизује лењинистичким терором.
Свестан си ти веома добро, као и многи шта се ради.
Зато избегаваш одговоре, као и задње.

Ето сад си добио директан одговор. Сад знаш ко ти је у сенци, мада си знао од увек, и правиш се наиван. :)

Obezbedi i ti solidno dobar zivot pa ti nece trebati ni bog ni isus ni crkva ni nista......

Опет бежиш од истине, ниси прочитао шта сам написао у горњем посту? :)

Не вреди ти да се завараваш, многи као ја стекли смо толико да неможеш ни да замислиш, али то троше други захваљујући лењинистичком сатанском систему који једино у свету има само упориште на Балкану, Србији...

Треба да ти цртам? :D

Drago mi je zbog toga :ok:

A koji ce ti onda bog ?:think:

Није ни лепо ни културно, а и грех је вадити контекст из поста...

Бесмислено је дискутовати са тобом.

Од Религије окренуо си своју тему на политичку, као и обично што стално радиш. Отуда нече нико, па ни ја да ти одговоримо на многа небулозна питања. :)

И и даље намечеш да си лењиниста, незнам шта тиме желиш постичи... :)

Ne skreci temu nego odgovori.

Ako imas sve kao sto kazes koji ce ti onda bog ?

Није тема него твоје питање на које ти сам треба да даш одговор. И на питања која ти поставњена, а која си избегао типично демагошким стилом.

А што твоји лењинисти користили се и користе се Божијом Промисли и Црквом? Платформа лењиниста, коју називају доктрином сатане, демона, као паритет Цркви и вери, која им служи за пљачку, а на првом месту побити све вернике и уружити и опљачкати Православну Цркву...

Џаба ти да их браниш, можеш да се риташ колико хочеш и да покриваш демоне и сатане, имате још непуне 3 године за поправак, ЗА ПОКАЈАЊЕ...

Poslednja izmena:
Ma najbolje ispred njega, da se zna ko je sef orkestra :D

Стално иза тебе, са мотком... :D

Сети се једно од прошлих постова, где сам помињао да је испред мене Божији Штап...

Теби за наук, испед кога није Божији Штап, замисли који ти је штап иза леђа... :D

- - - - - - - - - -

...---...

Poslednja izmena:
Стално иза тебе, са мотком... :D

Сети се једно од прошлих постова, где сам помињао да је испред мене Божији Штап...

Теби за наук, испед кога није Божији Штап, замисли који ти је штап иза леђа... :D

- - - - - - - - - -

...---...

Jedino da me tim stapom pukne po ledjima a da ne ocekujem a inace bi mu ga gurno u ...---...

Daklem , vas dvojica ste neprevazidjeni biseri, ali dobro je to za diskusiju, :kafa:

Nevernik sam, okoreli ateista koji ne veruje ni u sta, olajava boga i truje crkvu na svakom koraku.
Nista mi ne fali, svega imam u dovoljnim kolicinama, porodica dobro tj savrseno, svi u porodici zivi i apsolutno zdravi, oboje dece skoro vukovci, razumevanje, sloga i ljubav su zastupljeni u najvecoj mogucoj meri a zadjoh u "neke" godine.

Nek mi neki vernik pojasni zasto da verujem u boga kad i bez njega imam sve :think:

pa kako to... olajavaš boga i truješ crkvu... a ništa ne bi menjao?
msm zašto olajavaš i truješ ako ništa ne bi menjao (na svetu).
mislim da je problem sa ovim svetom što bi svi nešto da ga menjaju, svako po svom subjektivnom nahođenju.

"Ne menjajte nikoga, čak ni rodjeno potomstvo. Nikom nije neophodna vaša pomoć, jer vi ste zaista opasni. Možete da ubogaljujete, da zaluđujete, ali vi niste niti možete biti onaj faktor koji ubrzava preobražaj. Ne dirajte u tuđe živote dok niste promenili svoj. Tek kada ste ispunjeni vlastitim svetlom, u stanju ste da pomognete. Ali, stvarno, tad nije potrebno da pomažete – jer pomoć će da izvire iz vas baš kao što svetlost izvire iz svetiljke, kao što miris dopire iz cveta, kao što mesečina zrači iz Meseca - sve prirodno ističe, nikakav trud ne postoji u svemu tome.

Ako postanete svetlo sebi samima onda ćete postati svetlo i svim ljudima oko vas.
Samo će to biti od pomoći’’

Osho

Nisi dao odgovor, koji ce ti bog ?

pa da imaš slobodnu volju da grešiš i da ti on u nedogled prašta.
on je nosioc odgovornosti, ti možeš da budeš na nivou retarda, tako ti je najsigurnije.
i kada te klepi po ušima da mu se klanjaš jer je sve to za tvoje dobro.
i da čekaš da se stvari pokrenu... tj on da ti ih pokrene u nekom svetlijem pravcu.
da ti kaže šta ne smeš, šta smeš... kako bi inače znao?
i da ti obeća večni život kao vrhunac debilizma koji je po svom liku kreirao.

- - - - - - - - - -

Опет бежиш од истине, ниси прочитао шта сам написао у горњем посту? :)

Не вреди ти да се завараваш, многи као ја стекли смо толико да неможеш ни да замислиш, али то троше други захваљујући лењинистичком сатанском систему који једино у свету има само упориште на Балкану, Србији...

Треба да ти цртам? :D

mislim da bi crtanje bilo prava stvar dok ne naučiš da pišeš.
i dok ne shvatiš da ti lenjin, sotona i svi njihovi demoni nisu krivi što si zatucan.

- - - - - - - - - -

pa kako to... olajavaš boga i truješ crkvu... a ništa ne bi menjao?
msm zašto olajavaš i truješ ako ništa ne bi menjao (na svetu).
mislim da je problem sa ovim svetom što bi svi nešto da ga menjaju, svako po svom subjektivnom nahođenju.

"Ne menjajte nikoga, čak ni rodjeno potomstvo. Nikom nije neophodna vaša pomoć, jer vi ste zaista opasni. Možete da ubogaljujete, da zaluđujete, ali vi niste niti možete biti onaj faktor koji ubrzava preobražaj. Ne dirajte u tuđe živote dok niste promenili svoj. Tek kada ste ispunjeni vlastitim svetlom, u stanju ste da pomognete. Ali, stvarno, tad nije potrebno da pomažete – jer pomoć će da izvire iz vas baš kao što svetlost izvire iz svetiljke, kao što miris dopire iz cveta, kao što mesečina zrači iz Meseca - sve prirodno ističe, nikakav trud ne postoji u svemu tome.

Ako postanete svetlo sebi samima onda ćete postati svetlo i svim ljudima oko vas.
Samo će to biti od pomoći’’

Osho

a gde je on rekao da bi nešto menjao?

Back