Nista ne bih menjao

10411085_927741597255642_3097972611638841131_n.jpg

Okreni neprijatelju obraz, pokloni mu se , ne sudi I ne osuđuj, voli I ljubi svog neprijatelja, hrani razno razne parasite i ostali suicidni predlozi.

Poslednja izmena:
Da li si ubedjena u to sto tvrdis. Naravno, nije jasno sta ti pod pojmom "vera" podrazumevas?

Da li zaista vidis da postoji razlika izmedju ta dva pojma, pa jos uz to velika. Ako si mislila na veru u natprirodno bice koje je stvorilo sve vidlljivo i nevidljivo, onda si grdno omasila.

чак је и она сфатила...
размисли дес ти.

...испадох глуп.

Pa zao mi je onih koji pate, kojima je tesko.......
Zao mi je i onih koji odlaze u crkve, mole se bogu i rade neke stvari za sta ja mislim da su gubljenje i vremena i para.
Siguran sam da se time nista ne postize ali oni toga nisu svesni. Misle da ce im biti bolje i lakse ako ne rade na crveno slovo, ako poste na odredjeni dan, ako se mole bogu kad ustanu i pred spavanje itd itd.
Pa evo ja sam im cist primer da moze dobro da se zivi i bez vere ali zaista dobro bez stresova, sa ljubavlju i dobrim zdravljem
и залажеш се за мир у свету као и свака мисица

Ovo samo pokazuje da nisi sposoban da misliš svojom glavom.

не знам јеси ли заиста нов или клон али ово ти је одавно већ отрцана фраза не пдф религија.
било једном популарно ко више мисли својом главом сад је већ смор:D

- - - - - - - - - -

него гледа ли неко дерби:mrgreen:

Da li si ubedjena u to sto tvrdis. Naravno, nije jasno sta ti pod pojmom "vera" podrazumevas?

Da li zaista vidis da postoji razlika izmedju ta dva pojma, pa jos uz to velika. Ako si mislila na veru u natprirodno bice koje je stvorilo sve vidlljivo i nevidljivo, onda si grdno omasila.

Ubedjena?
-Toliko gorda nisam...:)

Vera je osnovna potreba uz koju stoje i ostale potrebe kao što su ljubav, nada...
Izbor u šta ćeš verovati te čini verski opredeljenim i tu se nazire ta velika razlika izmedju vere kao takve i religije koja je
u ovom slučaju samo lični izbor i ništa više..

Back