C Cile-mile Početnik Poruka 4 19.04.2021. u 07:46 - Nista ja ovde ne razumem.. #1 Nista ja ovde ne razumem..
Sensei Master Moderator Poruka 90.555 19.04.2021. u 07:52 - Nista ja ovde ne razumem.. #2 Cile-mile: Nista ja ovde ne razumem.. Kliknite za proširenje... Kao novom članu, mora da ti se odobri prva poruka. Nakon toga možeš da pišeš na forumu da svi vide, počev od sada Upvote 2 Downvote
Cile-mile: Nista ja ovde ne razumem.. Kliknite za proširenje... Kao novom članu, mora da ti se odobri prva poruka. Nakon toga možeš da pišeš na forumu da svi vide, počev od sada
C Cile-mile Početnik Poruka 4 19.04.2021. u 08:06 - Nista ja ovde ne razumem.. #3 Mita Komita: Kao novom članu, mora da ti se odobri prva poruka. Nakon toga možeš da pišeš na forumu da svi vide, počev od sada Kliknite za proširenje... Znaci, sad mogu da "shvrljam"? Upvote 0 Downvote
Mita Komita: Kao novom članu, mora da ti se odobri prva poruka. Nakon toga možeš da pišeš na forumu da svi vide, počev od sada Kliknite za proširenje... Znaci, sad mogu da "shvrljam"?
C Cile-mile Početnik Poruka 4 19.04.2021. u 08:06 - Nista ja ovde ne razumem.. #4 Cile-mile: Znaci, sad mogu da "shvrljam"? Kliknite za proširenje... E, hvala! Upvote 0 Downvote
C Cile-mile Početnik Poruka 4 19.04.2021. u 08:07 - Nista ja ovde ne razumem.. #5 Ziv bio!!! Upvote 0 Downvote