NISMO PRIHVATILI POLITIKU DS ZA KOSOVO

urospo

Iskusan
Poruka
5.289
Tadic i dalje izjavljuje da se nikad nece odreci KiM, da nastavlja borbu za KiM u Srbiji, Dulic preneki dan rece da su svi koji su na listi DS prihvatili njihovu politiku oko Kosova, ali:

“NISMO PRIHVATILI POLITIKU DS ZA KOSOVO”

Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Aleksandra Jerkov negirala je tvrdnje funkcionera Demokratske stranke Olivera Dulića da je LSV ulaskom u koaliciju sa DS na republičkom nivou prihvatila i program te stranke za Kosovo.

"Nismo ulazili ni u kakve koalicije da bismo prihvatili nečiju politiku ili nečiji program, a pogotovo se to ne odnosi na politiku DS-a prema Kosovu", kazala je Jerkov na konferenciji za novinare...
http://www.studio-b.co.yu/vest.php?Id=20791

Kako DS misli da ostvari to u koaliciji sa LSV-om, pogotovu posle ove izjave?

Ne redi se ovde o tebi nego o DS-u.

A i nebitno je koji je redosled prioriteta DS-a, neka im je KiM i na poslednjem mestu, kako misle da nastave borbu za ocuvanje KiM (na taj njihov nacin) sa LSV-om :evil:

pre svega, velike priče oko Kosmeta neće piti vode, to je valjda svima jasno, zato sam dao takav komentar
a ko da će neko u toj potencijalnoj Vladi da pita LSV za Kosmet
kao što DS i G17 u ovoj Vladi niko ništa nije pitao oko Kosmeta, sve konce povlačili Samardžić i Koštunica

pre svega, velike priče oko Kosmeta neće piti vode, to je valjda svima jasno, zato sam dao takav komentar
a ko da će neko u toj potencijalnoj Vladi da pita LSV za Kosmet
kao što DS i G17 u ovoj Vladi niko ništa nije pitao oko Kosmeta, sve konce povlačili Samardžić i Koštunica

Jedno je Vlada, a drugo jedinstvena koalicija...LSV ima dovoljno mogucnosti da uceni vecinu u koaliciji...a mozda je to i cilj...8)

Samo ne znam šta će Srbija dobiti guranjem tvrdog stava oko Kosova.Ništa, samo štete..Tu se prebijaju interesi nekoliko subjekata a da se ne lažemo to je pre svega ,veoma neodgovoran, mora se priznati, ustupak Amerike islamskom svetu...To se ne može zaustaviti...

Stav LSV-a o KiM je poznat vec duze vreme, oni su bili i u kolaciji sa LDP sektom, a DS se uprkos tome udruzio sa njima, a ovamo se "bore" se KiM :confused:

Glavnu rech, vodi Koshtunica sa svojim ministrom za KiM.
Koliko DS ima uticaja, videlo se po tome, shto ministar odbrane nema uvid u ,glavnu njihovu strategiju, "Pet principa" za koje se se, svi, toliko zalazete.
Da li bi neko od vas, bio raspolozen da obelodani strategiju, kojom ce Kosovo vratiti Srbiji

Koliko DS ima uticaja, videlo se po tome, shto ministar odbrane nema uvid u ,glavnu njihovu strategiju, "Pet principa" za koje se se, svi, toliko zalazete.
Da li bi neko od vas, bio raspolozen da obelodani strategiju, kojom ce Kosovo vratiti Srbiji

Kakva crna strategija, to su price za maloumne, bitno je samo da su na vlasti.

Nije rec o dosadasnjoj Vladi, vec konkretnoj o zutoj koaliciji tj njihovoj eventualnoj Vladi.

Prvi princip je svakako ne priznati nezavisnost, s cime se slaze i DS, bas to je i pitanje u ovoj temi, sta ce onda DS sa LSV-om.

Nije rec o dosadasnjoj Vladi, vec konkretnoj o zutoj koaliciji tj njihovoj eventualnoj Vladi.

Prvi princip je svakako ne priznati nezavisnost, s cime se slaze i DS, bas to je i pitanje u ovoj temi, sta ce onda DS sa LSV-om.
Ma sto se ti sekiras za to kad ce novu vladu formirati dss i srs, i jel mislis da ce se nesto promeniti po pitanju Kosova, sem sto ce Srbiju gurnuti u totalnu izolaciju pa ce moci da rade sta im je volja.

mislim da je politika ds-a jasna: nece priznati nezavisnost, blokada u ujedinjenim nacijama tj. u savetu bezbednosti, kao i onemocavanje clanstva u univerzalnim organizacijama koje, u krajnjem, i znache krajnju potvrdu suverenosti neke zemlje.
sve preko toga je trosenje energije, vremena, resursa...
i mislim da je to svakom glasachu 'zute koalicije' jasno i savrsheno prihvatljivo
verujem da je to stav i chanka

naglabanja o vodjenju sporova, vodjenje imaginarnih razgovora o celovitosti, laz o vracanju za pregovarachki sto, slichne gluposti su rezervisane za koshtunichare i tu sortu. imash opciju, pa zaokruzish to ako cenish da valja

mislim da je politika ds-a jasna: nece priznati nezavisnost, blokada u ujedinjenim nacijama tj. u savetu bezbednosti, kao i onemocavanje clanstva u univerzalnim organizacijama koje, u krajnjem, i znache krajnju potvrdu suverenosti neke zemlje.
sve preko toga je trosenje energije, vremena, resursa...
i mislim da je to svakom glasachu 'zute koalicije' jasno i savrsheno prihvatljivo
verujem da je to stav i chanka

naglabanja o vodjenju sporova, vodjenje imaginarnih razgovora o celovitosti, laz o vracanju za pregovarachki sto, slichne gluposti su rezervisane za koshtunichare i tu sortu. imash opciju, pa zaokruzish to ako cenish da valja

Kazes verujes da je to stav i N. Canka....ti ocigledno i ne znas sta ces da zaokruzis.

Čanak: Kosovo i Srbija ponovo zajedno u EU
Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je danas da se Srbija i Kosovo mogu ponovo naći u zajedničkoj državnom okviru - Evropskoj uniji, i da je zbog toga najviši nacionalni cilj Srbije u ovom trenutku što brža evropska integracija

A i u prvom postu imas izjavu A. Jerkov : “NISMO PRIHVATILI POLITIKU DS ZA KOSOVO”

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je danas da se Srbija i Kosovo mogu ponovo naći u zajedničkoj državnom okviru - Evropskoj uniji, i da je zbog toga najviši nacionalni cilj Srbije u ovom trenutku što brža evropska integracija

A i u prvom postu imas izjavu A. Jerkov : “NISMO PRIHVATILI POLITIKU DS ZA KOSOVO”

ako izuzmem da je ovo patetichni deo o ponovnom zajednichkom okviru, i dirljivom susretu srbije i kosova u evropskoj uniji, shto me btw, uopste ne zanima (da se s njima sastajem negde na taj nachin), to i dalje ne znachi da je chanak za priznavanje nezavisnosti kosova, niti da ce ometati politiku nepriznavanja kosova.

inace, ne vidim nijedan okvir gde bi srbija i kosovo mogli opet da budu 'zajedno'. osim u nashim glavama, i u nekim papirima. a preko toga svako normalan i zna da ne moze
vasha je stvar shto pijete prichu o tuzbi, preispitivanju stavova.....

Samo ne znam šta će Srbija dobiti guranjem tvrdog stava oko Kosova.Ništa, samo štete..Tu se prebijaju interesi nekoliko subjekata a da se ne lažemo to je pre svega ,veoma neodgovoran, mora se priznati, ustupak Amerike islamskom svetu...To se ne može zaustaviti...

moze naravno .p a nasi preci su uspeli da pobede tursku i da oslobode Kosmet tako da cemo u tome uspeti i mi.

Poentaj e da vas iz DS-a kosmet uoppste i ne zanima, kao sto vas ne zanimaju ni zivoti par stotina hiljada Srba na Kosmetu , za koje bi vi najvise voleli da ih siptari sve pobiju i da ih nema, jer ne bi vise mogli "da vas koce" u vasem svetlom putu u raj zvani evropska unija.

vama je samo bitno da mozete mirno da maznjavate provizije a sve ostalo je sporedno.

Back