krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
el ti mislis tako cesce da te nema?!

Vratila sam se zauvek.
![]()

Е, Радо, Радо, због тебе замало да настрадам у филозофској кавани...
Поставила си слику, а ја питала ко је ко, питање ко питање, а оно поче неко вређање и нападање, као и увек , тамо...
Лепа си, ....
![]()
Otkud ja u filozofskoj kafani?
Ne razumem o čemu ti to.Otkud ja u filozofskoj kafani?
A lepota, to je relativna stvar. Ja sam ponosnija na svoju unutrašnju.Hvala ti, u svakom slučaju.
![]()

Nikada nisam postavila nikoga, samo sebe.![]()
Samo bih takav odgovor i prihvatio!Vratila sam se zauvek.
![]()
I? Jesi saznala gde se nalazi?Био је и неки мушкарац, небитно, тотално, на пецању, ....
Лепо место, па питала, где се налази...
Ето.

..право да ти кажем , сад ме и не занима...I? Jesi saznala gde se nalazi?![]()
![]()
Verujem da je samo u pitanju blagi... nesporazum..право да ти кажем , сад ме и не занима...
Случајно сам питала, интересантно место, .... , а ја била у такође врло занимљивом месту, тако да, сујета никоме није потребна....Ја не патим од таквих ствари....било ми симпатично место, а била на 100 пута бољем, али, ајде...нема везе више, кад је погрешно протумачено.

Verujem da je samo u pitanju blagi... nesporazum
Ni Rada ni ti niste takve osobe da bi dolazile u sukob, narocito oko tako jednostavnih pitanja, tako da... mislim da je sve OK.![]()
..ништа на рачун било кога....
Опростите ако се неко осетио прозваним, ствар генерално тако изгледа....

Verujem da je samo u pitanju blagi... nesporazum
Ni Rada ni ti niste takve osobe da bi dolazile u sukob, narocito oko tako jednostavnih pitanja, tako da... mislim da je sve OK.![]()

Mis`m, onda bolje da se ne upoznajemo.Ja ništa ne razumem. O čemu se ovde radi uopšte? Ne sećam se da sam se ikada sa nekim sukobila na forumu. E, u rl već ne dam na sebe. Tu mogu da ubiVam.![]()

E, znači džabe sam čistila pušku?Mis`m, onda bolje da se ne upoznajemo.
![]()

Nije, sad je barem cistija i upotrebljivija.E, znači džabe sam čistila pušku?![]()
![]()

Битно да си ти ту...![]()

ako, kritikuj me sad... samo da znas, caj nisam trazio, sama si mi ga dala umesto kafe. pa se pitaj sad sto ja tako i ovako...Убаво је то.

ako, kritikuj me sad... samo da znas, caj nisam trazio, sama si mi ga dala umesto kafe. pa se pitaj sad sto ja tako i ovako...
![]()
..конзумирао?...