krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
el ti mislis tako cesce da te nema?!

Vratila sam se zauvek.

Е, Радо, Радо, због тебе замало да настрадам у филозофској кавани...
Поставила си слику, а ја питала ко је ко, питање ко питање, а оно поче неко вређање и нападање, као и увек , тамо...
Лепа си, ....

Otkud ja u filozofskoj kafani?
 Otkud ja u filozofskoj kafani? Hvala ti, u svakom slučaju.
 Hvala ti, u svakom slučaju. 
Ne razumem o čemu ti to.Otkud ja u filozofskoj kafani?
A lepota, to je relativna stvar. Ja sam ponosnija na svoju unutrašnju.Hvala ti, u svakom slučaju.

Nikada nisam postavila nikoga, samo sebe.
Samo bih takav odgovor i prihvatio!Vratila sam se zauvek.

I? Jesi saznala gde se nalazi?Био је и неки мушкарац, небитно, тотално, на пецању, ....
Лепо место, па питала, где се налази...
Ето.

..право да ти кажем , сад ме и не занима...I? Jesi saznala gde se nalazi?

Verujem da je samo u pitanju blagi... nesporazum..право да ти кажем , сад ме и не занима...
Случајно сам питала, интересантно место, .... , а ја била у такође врло занимљивом месту, тако да, сујета никоме није потребна....Ја не патим од таквих ствари....било ми симпатично место, а била на 100 пута бољем, али, ајде...нема везе више, кад је погрешно протумачено.

Verujem da je samo u pitanju blagi... nesporazum
Ni Rada ni ti niste takve osobe da bi dolazile u sukob, narocito oko tako jednostavnih pitanja, tako da... mislim da je sve OK.
..ништа на рачун било кога....
Опростите ако се неко осетио прозваним, ствар генерално тако изгледа....

Verujem da je samo u pitanju blagi... nesporazum
Ni Rada ni ti niste takve osobe da bi dolazile u sukob, narocito oko tako jednostavnih pitanja, tako da... mislim da je sve OK.

Mis`m, onda bolje da se ne upoznajemo.Ja ništa ne razumem. O čemu se ovde radi uopšte? Ne sećam se da sam se ikada sa nekim sukobila na forumu. E, u rl već ne dam na sebe. Tu mogu da ubiVam.

E, znači džabe sam čistila pušku?Mis`m, onda bolje da se ne upoznajemo.

Nije, sad je barem cistija i upotrebljivija.E, znači džabe sam čistila pušku?

Битно да си ти ту...

ako, kritikuj me sad... samo da znas, caj nisam trazio, sama si mi ga dala umesto kafe. pa se pitaj sad sto ja tako i ovako...Убаво је то.

ako, kritikuj me sad... samo da znas, caj nisam trazio, sama si mi ga dala umesto kafe. pa se pitaj sad sto ja tako i ovako...

..конзумирао?...
..конзумирао?...