Niško kafanče

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vratila sam se zauvek. :zag:

:lol:

Е, Радо, Радо, због тебе замало да настрадам у филозофској кавани...:lol:

Поставила си слику, а ја питала ко је ко, питање ко питање, а оно поче неко вређање и нападање, као и увек , тамо...:roll:
Лепа си, ....:heart:

:mrgreen:

Е, Радо, Радо, због тебе замало да настрадам у филозофској кавани...:lol:

Поставила си слику, а ја питала ко је ко, питање ко питање, а оно поче неко вређање и нападање, као и увек , тамо...:roll:
Лепа си, ....:heart:

:mrgreen:

Ne razumem o čemu ti to. :think: Otkud ja u filozofskoj kafani?
A lepota, to je relativna stvar. Ja sam ponosnija na svoju unutrašnju.;) Hvala ti, u svakom slučaju. :zag:

Ne razumem o čemu ti to. :think: Otkud ja u filozofskoj kafani?
A lepota, to je relativna stvar. Ja sam ponosnija na svoju unutrašnju.;) Hvala ti, u svakom slučaju. :zag:

..е тамо или на Романтици, си поставила слику неке реке, ваљда, па ја питах, онако, где је ово и ко је ко?....и почеше некакви напади...можда је било на Романтици...

I? Jesi saznala gde se nalazi? :ceka: :lol:
..право да ти кажем , сад ме и не занима...
Случајно сам питала, интересантно место, .... , а ја била у такође врло занимљивом месту, тако да, сујета никоме није потребна....Ја не патим од таквих ствари....било ми симпатично место, а била на 100 пута бољем, али, ајде...нема везе више, кад је погрешно протумачено.

..право да ти кажем , сад ме и не занима...
Случајно сам питала, интересантно место, .... , а ја била у такође врло занимљивом месту, тако да, сујета никоме није потребна....Ја не патим од таквих ствари....било ми симпатично место, а била на 100 пута бољем, али, ајде...нема везе више, кад је погрешно протумачено.
Verujem da je samo u pitanju blagi... nesporazum :)
Ni Rada ni ti niste takve osobe da bi dolazile u sukob, narocito oko tako jednostavnih pitanja, tako da... mislim da je sve OK. :)

Ni Rada ni ti niste takve osobe da bi dolazile u sukob, narocito oko tako jednostavnih pitanja, tako da... mislim da je sve OK. :)

..ништа на рачун било кога....
Опростите ако се неко осетио прозваним, ствар генерално тако изгледа....

Ja ništa ne razumem. O čemu se ovde radi uopšte? Ne sećam se da sam se ikada sa nekim sukobila na forumu. E, u rl već ne dam na sebe. Tu mogu da ubiVam. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back