Niško kafanče

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mladji sam ja penzioner, imao sam benificiran staž, penzija mi je za srpske prilike prilično velika, mogu izdržavati najmanje tri žene. Ali ljubav iz detinjstva radi svoje.
Vidim, da nemate s kim pričati, pa ajde, da malo popričamo, će vreme brže da nam prodje. A danas sam saznao, da sam deda, prvi puta ću spavati kod babe!! Rodio mi se unuk, ide dalje moja loza, a popili smo prilično, a sutra je glavna stvar.

Cestitke i od mene:)

Renovira se. :zcepanje:
valjak.jpg

:hahaha::hahaha: to renoviranje traje konstatno..:mrgreen:

Ne, ne, imam ja muža. Treba mi švaler s veeeelikom penzijom. :lol:

Švaler- ni reč mi nije lepa ni dobra, a kamoli, da ja budem taj. A rekoh ja, penzija mi je prilična, pa bih te mogao ja odvesti u neku banju, na planinu, na more, onako, da se upoznamo i da postanemo prijatelji. A može i Ružica da dodje, u tri je zanimljivije.

Ma rekoj ja, da bih mogao tri žene da izdržavam, a ne da ih već sada. Kakve su nišljijke i okolnje, ne verujem, da bih smogao. Skupo je zlato kod zlatara. A moja je skromna, pa ja po njoj.
Hvala na podršci ludishinteru / valjda sam pravilno razumeo tvoje ime-zanimljivo, nema šta/. A bombardovali su i Aleksinac, barabe američke.

Ma rekoj ja, da bih mogao tri žene da izdržavam, a ne da ih već sada. Kakve su nišljijke i okolnje, ne verujem, da bih smogao. Skupo je zlato kod zlatara. A moja je skromna, pa ja po njoj.
Hvala na podršci ludishinteru / valjda sam pravilno razumeo tvoje ime-zanimljivo, nema šta/. A bombardovali su i Aleksinac, barabe američke.

a ti si numizmatičar pa si mislio,...;)

Švaler- ni reč mi nije lepa ni dobra, a kamoli, da ja budem taj. A rekoh ja, penzija mi je prilična, pa bih te mogao ja odvesti u neku banju, na planinu, na more, onako, da se upoznamo i da postanemo prijatelji. A može i Ružica da dodje, u tri je zanimljivije.

:mrgreen::mrgreen:

Nemoj se sad vaditi ,kao nisam svaler . Samo bi se "" setao i pricao "" i to sa dve odjednom . :rotf::rotf:

A kod kuce ,?? da nepitamo "" babu "" :think::think::hahaha::hahaha:

Prosli smo mi te skole po Bezistanu , Maderi ,Lipovackoj sumi i na Palicu i Radijalcu . :worth::worth:

Poslednja izmena:
:mrgreen::mrgreen:

Nemoj se sad vaditi ,kao nisam svaler . Samo bi se "" setao i pricao "" i to sa dve odjednom . :rotf::rotf:

A kod kuce ,?? da nepitamo "" babu "" :think::think::hahaha::hahaha:

Prosli smo mi te skole po Bezistanu , Maderi ,Lipovackoj sumi i na Palicu i Radijalcu . :worth::worth:

Ma šta da šetamo i pričamo, ja sam odma za akciju, u godinama sam, nemam više mnogo vremena:sad2:, a i moja baba digla ruke od mene, dala mi svu slobodu kretanja.:per: Zna, da ne mogu daleko:zcepanje:

Kako si pogodio da sam ja ova prva, bez šešira? Je l' po frizuri?
Ma kakva frizura, ko to gleda, žensko telo je umetničko delo, treba da se pogleda više ono poluokruglo, što fino stane u mušku ruku, a da ne govorim o mestima, gde može nešto da se parkira. Vidi se na slikama, da ste još uvek mladalački raspoložene i u dobroj formi:D:klap:

Ma kakva frizura, ko to gleda, žensko telo je umetničko delo, treba da se pogleda više ono poluokruglo, što fino stane u mušku ruku, a da ne govorim o mestima, gde može nešto da se parkira. Vidi se na slikama, da ste još uvek mladalački raspoložene i u dobroj formi:D:klap:

A što si ti ustvari u penziji? Reklo bi se po ponašanju da si relativno vitalan. Šta ti konkretno ne funkcioniše?;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back