Niško kafanče

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Golija-djetinja,
Neznam, šta ti znači ovo ime, meni je čudno. Jedno vreme sam čak mislio, da otvorim temu - Šta znači moje ime?. U toj temi bi svi mi opisali značenje, ili poruku, koju nosi naše ime na forumu. Ali sam odustao, jer sam shvatio, da ne bi tema bila dobro primljena
A nisam ja uvredjen, ne bežim, svestan sam, da sam ovde dobrovoljno. A mornarsko mleko je odlično, bilo ga je sličnog danas poprilično.:lol:

@ dilce

Slabo te nesto oni ""nasi ""naucise geografiju . .Inace ta tema ima na forumu krstarice pod nazivom ""znacenje nicka"".:D

GOLIJA = planina........DJETINJA = reka ===============pa donekle otkriva mesto porekla . :lol::lol:

A zbog ""mornarslog mleka "" sam zaradio dosta dezurstava na mostu. Al kad je prijalooooooooooooo.:ok::ok:

Mogu ja umesto Ruže? Mi smo upravo smazali knedle sa šljivama koje je pravio moj dragi muž dok sam se ja zevzečila po internetu.

Imaš dobrog muža, a i poznato je, da smo muškarci bolji kuvari. Moja je majka ocu morala takve knedle da zapeče u jednoj staroj šerpi, da se napravi tvrda reš pečena kora, a posebno su bili dobro ako je malo istekao sok iz knedle. Danas se tako verovatno ne priprema, barem moja žena ih samo kuva i doda malo popečene mrvice hleba.
A ***, ja sam za večeru dobio samo sendvič:evil:

@ dilce

Slabo te nesto oni ""nasi ""naucise geografiju . .Inace ta tema ima na forumu krstarice pod nazivom ""znacenje nicka"".:D

GOLIJA = planina........DJETINJA = reka ===============pa donekle otkriva mesto porekla . :lol::lol:

A zbog ""mornarslog mleka "" sam zaradio dosta dezurstava na mostu. Al kad je prijalooooooooooooo.:ok::ok:

Hvala na informacijama. Nisam baš mnogo pregledavao ceo ovaj forum pa zato neznam, gde je šta. A i oko tvoga imena sam imao glupe misli, geografiju sam uvek imao peticu, ali godinama se mnogo toga zaboravi.
Izledaš i kao stari morski vuk:ok:, Još uvek ploveš morima?
A nemoj svoje noge da guraš u cipele tudje:per:

Hvala na informacijama. Nisam baš mnogo pregledavao ceo ovaj forum pa zato neznam, gde je šta. A i oko tvoga imena sam imao glupe misli, geografiju sam uvek imao peticu, ali godinama se mnogo toga zaboravi.
Izledaš i kao stari morski vuk:ok:, Još uvek ploveš morima?
A nemoj svoje noge da guraš u cipele tudje:per:

Avatar ti je trebao dosta toga objasniti :: zastava ( flaag )"" Comodore " coja se istice na mostu kad prvi oficir prisutan .

19 kl VMTA Pula 1968 god---- MPC 0168 prvi ofocir strjarnice , i nesto o cemu se nepise sto bi trebao da znas iz svoje sluzbe .

Davno izasao iz mornarice i presao na recnu civilnu i neke druge delatnosti . A sada dobro drzeci penzioner i ako si imao "" glupe "" misli pa nije da se bas hvalim

A mornarski je obicaj u svakoj luci "" dobre cipele ""

:rotf::rotf:

Poslednja izmena:
Avatar ti je trebao dosta toga objasniti :: zastava ( flaag )"" Comodore " coja se istice na mostu kad prvi oficir prisutan .

19 kl VMTA Pula 1968 god---- MPC 0168 prvi ofocir strjarnice , i nesto o cemu se nepise sto bi trebao da znas iz svoje sluzbe .

Davno izasao iz mornarice i presao na recnu civilnu i neke druge delatnosti . A sada dobro drzeci penzioner i ako si imao "" glupe "" misli pa nije da se bas hvalim

A mornarski je obicaj u svakoj luci "" dobre cipele ""

:rotf::rotf:
@Golija-djetinja

Ako je djetinja reka, onda bi i njeno ime morao pisati sa prvim velikim slovom D /Djetinja/,
a tvoje godine u mornarici ostavile su jak pečat u tojem životu i sa pravom se ponosiš i hvališ:klap:
Pošto si penzioner:ok:, onda si u mom klubu, živeli penzioneri:super:
Kako provodiš vreme, imaš neki hobi, riboov,lov?

vaskrs.jpg

Slušali su mene mnogi, hteli ili nehteli.
Kad imam vreme, sudelujem u ovakvim druženjima, a ako me nema neko vreme to ne znači, da sam odstupio ili, da mi se nešto ne svidja. Ružice, šta je bilo kod vas danas za večeru?

za večeru ha ko je šta spremio to je i pojeo nas četvoro je sa različitim jelovnikom uglavnom bez mesa jer niko ne jede meso a ja sam na posebnoj dijweti
posle infarkta.:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back