krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Mogu ja umesto Ruže? Mi smo upravo smazali knedle sa šljivama koje je pravio moj dragi muž dok sam se ja zevzečila po internetu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Golija-djetinja,
Neznam, šta ti znači ovo ime, meni je čudno. Jedno vreme sam čak mislio, da otvorim temu - Šta znači moje ime?. U toj temi bi svi mi opisali značenje, ili poruku, koju nosi naše ime na forumu. Ali sam odustao, jer sam shvatio, da ne bi tema bila dobro primljena
A nisam ja uvredjen, ne bežim, svestan sam, da sam ovde dobrovoljno. A mornarsko mleko je odlično, bilo ga je sličnog danas poprilično.![]()

Mogu ja umesto Ruže? Mi smo upravo smazali knedle sa šljivama koje je pravio moj dragi muž dok sam se ja zevzečila po internetu.

@ dilce
Slabo te nesto oni ""nasi ""naucise geografiju . .Inace ta tema ima na forumu krstarice pod nazivom ""znacenje nicka"".
GOLIJA = planina........DJETINJA = reka ===============pa donekle otkriva mesto porekla .
A zbog ""mornarslog mleka "" sam zaradio dosta dezurstava na mostu. Al kad je prijalooooooooooooo.![]()
, Još uvek ploveš morima?
Hvala na informacijama. Nisam baš mnogo pregledavao ceo ovaj forum pa zato neznam, gde je šta. A i oko tvoga imena sam imao glupe misli, geografiju sam uvek imao peticu, ali godinama se mnogo toga zaboravi.
Izledaš i kao stari morski vuk, Još uvek ploveš morima?
A nemoj svoje noge da guraš u cipele tudje![]()

@Golija-djetinjaAvatar ti je trebao dosta toga objasniti :: zastava ( flaag )"" Comodore " coja se istice na mostu kad prvi oficir prisutan .
19 kl VMTA Pula 1968 god---- MPC 0168 prvi ofocir strjarnice , i nesto o cemu se nepise sto bi trebao da znas iz svoje sluzbe .
Davno izasao iz mornarice i presao na recnu civilnu i neke druge delatnosti . A sada dobro drzeci penzioner i ako si imao "" glupe "" misli pa nije da se bas hvalim
A mornarski je obicaj u svakoj luci "" dobre cipele ""
![]()

, onda si u mom klubu, živeli penzioneri
Slušali su mene mnogi, hteli ili nehteli.
Kad imam vreme, sudelujem u ovakvim druženjima, a ako me nema neko vreme to ne znači, da sam odstupio ili, da mi se nešto ne svidja. Ružice, šta je bilo kod vas danas za večeru?

Hristos Voskrese,dragi moji drugari !

Narodna biblioteka?![]()
Neka, hvala. Posle čitam njihove knjige pored svojih nekoliko stotina nepročitanih. Ja tražim nešto, oni nemaju pa mi uvale nešto drugo, ja naivna ne znam da odbijem, i tako, moje stoje, a množe se jer sam nepopravljiva kupoholičarka.
Imam je u e formatu, ali je lakše čitati štampanu knjigu.
Ovako ne znas sta ces sa rukama.![]()

A sad ozbiljno pitanje:
-Ko će da mi pozajmi Romea i Juliju?
Imam, ali ne mogu da nađem. Sigurno sam nekome pozajmila i taj sad ćuti. Treba ćerki za lektiru.

Ispred Kalce jos malo pa ce imati sve da se kupi
Jel slavite 1 maj?![]()

..sa sve kisobranom..živeo 1MAJ, međunarodni praznik rada, ajmo curice, ajmo dečaci, svi na livadu.![]()