krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Evo, dovela sam goste u kafanu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo, dovela sam goste u kafanu
![]()

A što si ti ustvari u penziji? Reklo bi se po ponašanju da si relativno vitalan. Šta ti konkretno ne funkcioniše?![]()
Pa napisao sam ja već ranije, da sam mladi penzioner. U studentskim danima studirao sam kerovodstvo, a pošto je to malo preteško, prešao sam na ležologiju, a znase, da su absolventi ležologije imali garantirano zaposlenje u državnoj upravi, pa sam se ja zaposlio u državnoj ustanovi i imao benificiran staž / 16 za 12 meseci/. Tako sam išao u penziju sa 48 godina. E nemojte sad sa kritikama, svi ste imali istu šansu, ali ste hteli biti slobodni u subotu, nedelju, za sve praznike itd. E tako ja postao mladi penzioner.
Ali nemojmo više o tome, kažite mi, šta se dešava u vašem gradu, šta je moderno za nošenje, kakva se muzika sluša, koje političare ne volite, ko najviše krade, o čemu pričate u kafančetu, i na kraju, gde je ovo kafanče, gde vas mogu u živo pronaći?

mora da si bio policajac sudeći po ovim pitanjima.![]()

A što si ti ustvari u penziji? Reklo bi se po ponašanju da si relativno vitalan. Šta ti konkretno ne funkcioniše?![]()
mora da si bio policajac sudeći po ovim pitanjima.![]()
i na kraju, gde je ovo kafanče, gde vas mogu u živo pronaći?
Na okupu, verovatno nigde. Iz nekog razloga nikada skoro niko nije bio zainteresovan za predlog da se okupimo negde, popričamo, podružimo se, te odustadoh od predlaganja.

Pa napisao sam ja već ranije, da sam mladi penzioner. U studentskim danima studirao sam kerovodstvo, a pošto je to malo preteško, prešao sam na ležologiju, a znase, da su absolventi ležologije imali garantirano zaposlenje u državnoj upravi, pa sam se ja zaposlio u državnoj ustanovi i imao benificiran staž / 16 za 12 meseci/. Tako sam išao u penziju sa 48 godina. E nemojte sad sa kritikama, svi ste imali istu šansu, ali ste hteli biti slobodni u subotu, nedelju, za sve praznike itd. E tako ja postao mladi penzioner.
Ali nemojmo više o tome, kažite mi, šta se dešava u vašem gradu, šta je moderno za nošenje, kakva se muzika sluša, koje političare ne volite, ko najviše krade, o čemu pričate u kafančetu, i na kraju, gde je ovo kafanče, gde vas mogu u živo pronaći?

Umalo, da zaboravim. Šta mi ne funkcioniše?
E pa Rado, sve mi funkcioniše, sve mi radi, ja nisam zabrinut ni za šta, . Ja to sve radim sa pažnjom, niko ništa nezna, ne vidi, ne opaža, komšije ništa ne vide, mužu se ništa ne sanja, nema slika, nema tona, nema svetla, ima svega drugog, sve je džabe!

Meni muž ne dozvoljava da se družim sa stranim plaćenicima. A možda je iz KGB?
I kako nismo iskrene? Ja i sliku postavila.![]()
Meni muž ne dozvoljava da se družim sa stranim plaćenicima. A možda je iz KGB?
I kako nismo iskrene? Ja i sliku postavila.![]()

E vreme je, da se povučem. Mnogo petljam, strani sam plaćenik, uzbuđujem komšinice po avlijama. Pronašli ste "skrivenog gosta"- bravo
Idem dalje, pozvaću se nekome drugome u goste, a vama svima veliki pozdrav
i sve dobro![]()

Pa zezanje mora da padne .Jer ovo mijana ili nije ????? A u mehani je sve moguce . 

vidi njega, naucio da ga slusa zena pa mu se ovde ne svidja i odma odstupa,...E vreme je, da se povučem. Mnogo petljam, strani sam plaćenik, uzbuđujem komšinice po avlijama. Pronašli ste "skrivenog gosta"- bravo
Idem dalje, pozvaću se nekome drugome u goste, a vama svima veliki pozdrav
i sve dobro![]()

Zar već? A ništa nisi ni popio.
Za rastanak, živeli!
![]()

Slušali su mene mnogi, hteli ili nehteli.vidi njega, naucio da ga slusa zena pa mu se ovde ne svidja i odma odstupa,...![]()