Niško kafanče

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo, dovela sam goste u kafanu

icone10sr6.gif

A što si ti ustvari u penziji? Reklo bi se po ponašanju da si relativno vitalan. Šta ti konkretno ne funkcioniše?;)

Pa napisao sam ja već ranije, da sam mladi penzioner. U studentskim danima studirao sam kerovodstvo, a pošto je to malo preteško, prešao sam na ležologiju, a znase, da su absolventi ležologije imali garantirano zaposlenje u državnoj upravi, pa sam se ja zaposlio u državnoj ustanovi i imao benificiran staž / 16 za 12 meseci/. Tako sam išao u penziju sa 48 godina. E nemojte sad sa kritikama, svi ste imali istu šansu, ali ste hteli biti slobodni u subotu, nedelju, za sve praznike itd. E tako ja postao mladi penzioner.
Ali nemojmo više o tome, kažite mi, šta se dešava u vašem gradu, šta je moderno za nošenje, kakva se muzika sluša, koje političare ne volite, ko najviše krade, o čemu pričate u kafančetu, i na kraju, gde je ovo kafanče, gde vas mogu u živo pronaći?

Pa napisao sam ja već ranije, da sam mladi penzioner. U studentskim danima studirao sam kerovodstvo, a pošto je to malo preteško, prešao sam na ležologiju, a znase, da su absolventi ležologije imali garantirano zaposlenje u državnoj upravi, pa sam se ja zaposlio u državnoj ustanovi i imao benificiran staž / 16 za 12 meseci/. Tako sam išao u penziju sa 48 godina. E nemojte sad sa kritikama, svi ste imali istu šansu, ali ste hteli biti slobodni u subotu, nedelju, za sve praznike itd. E tako ja postao mladi penzioner.
Ali nemojmo više o tome, kažite mi, šta se dešava u vašem gradu, šta je moderno za nošenje, kakva se muzika sluša, koje političare ne volite, ko najviše krade, o čemu pričate u kafančetu, i na kraju, gde je ovo kafanče, gde vas mogu u živo pronaći?

mora da si bio policajac sudeći po ovim pitanjima.:)

A što si ti ustvari u penziji? Reklo bi se po ponašanju da si relativno vitalan. Šta ti konkretno ne funkcioniše?;)

Umalo, da zaboravim. Šta mi ne funkcioniše?
E pa Rado, sve mi funkcioniše, sve mi radi, ja nisam zabrinut ni za šta, . Ja to sve radim sa pažnjom, niko ništa nezna, ne vidi, ne opaža, komšije ništa ne vide, mužu se ništa ne sanja, nema slika, nema tona, nema svetla, ima svega drugog, sve je džabe!

Na okupu, verovatno nigde. Iz nekog razloga nikada skoro niko nije bio zainteresovan za predlog da se okupimo negde, popričamo, podružimo se, te odustadoh od predlaganja.

Leidi, hvala na obrazloženju. Znači, sve je u mašini, sve je u magli, nema ličnog kontakta:(
Ali verujem, da ima predloga, barem na PP.

:D :rotf::rotf::rotf:

Mnogo vam je treblo da skontate "" Ozna sve dozna "" .Ko moze biti mladji penzioner . Vojni nije , a pogotovu mornaricki jer je akademija i lezikologija su kao bog i sesirdzija .

" Pozdrav krmenoj zastavi ""

"" Mirno . Prvi na mostu ""

:super::super:

Umalo, da zaboravim. Šta mi ne funkcioniše?
E pa Rado, sve mi funkcioniše, sve mi radi, ja nisam zabrinut ni za šta, . Ja to sve radim sa pažnjom, niko ništa nezna, ne vidi, ne opaža, komšije ništa ne vide, mužu se ništa ne sanja, nema slika, nema tona, nema svetla, ima svega drugog, sve je džabe!

Vidi se koja je specijalnost. Voleli smo se ko pas i macka . HA,ha,ha

E vreme je, da se povučem. Mnogo petljam, strani sam plaćenik, uzbuđujem komšinice po avlijama. Pronašli ste "skrivenog gosta"- bravo:klap::klap::klap:
Idem dalje, pozvaću se nekome drugome u goste, a vama svima veliki pozdrav
i sve dobro:cmok::bye:

E vreme je, da se povučem. Mnogo petljam, strani sam plaćenik, uzbuđujem komšinice po avlijama. Pronašli ste "skrivenog gosta"- bravo:klap::klap::klap:
Idem dalje, pozvaću se nekome drugome u goste, a vama svima veliki pozdrav
i sve dobro:cmok::bye:

:D:D
E prijatelju sta se odmah vredjas .:per::per: Pa zezanje mora da padne .Jer ovo mijana ili nije ????? A u mehani je sve moguce . :think::think::sad2:
:rotf::rotf:
Kako si poceo stil tako se i potkosurivanje nastavilo .A usput ovo je forum za druzenje i caskanje , a ako nekom nesto fali to se neobjavljuje na ovom delu foruma vec tamo gde su licni oglasi , ili na nekom drugom forumu koji nosi ime juznog voca a ima ga i kod nas i u susedstvu , al istina tamo se placa clanarina.

I nemoj bezati . "" Podnesi muski "" :rotf::rotf::super::super:

A ako hoces bas da bezis onda jedna casa " mornarskog mleka za rastanak .
Mornarsko mleko.jpg

Mirno more .

Obuka .jpg

Poslednja izmena:
@Golija-djetinja,
Neznam, šta ti znači ovo ime, meni je čudno. Jedno vreme sam čak mislio, da otvorim temu - Šta znači moje ime?. U toj temi bi svi mi opisali značenje, ili poruku, koju nosi naše ime na forumu. Ali sam odustao, jer sam shvatio, da ne bi tema bila dobro primljena
A nisam ja uvredjen, ne bežim, svestan sam, da sam ovde dobrovoljno. A mornarsko mleko je odlično, bilo ga je sličnog danas poprilično.:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back