Microwave
Buduća legenda
- Poruka
- 28.623
Kako sam poslom vezan za elektronske medije, poznajem situaciju u celoj Srbiji pa i u Nišu.Komentar o kvalitetu je- katastrofa.Razlog je malo komplikovaniji i moglo bi se analizirati ali ništa ne bi postigli.Nije samo novac u pitanju, u Niške medije se sliivala ogromna količina novca ali je vlasnicima bilo bitnije brzo bogaćenje od unapredjivanja kvaliteta.Oni malo stariji se možda sećaju prve ekipe novinara sa radio i tv 5 (Deki Ristić i ta ekipa ), sjajnog Djidjija sa Bankera, ekipe sa Belamia...ali ti ljudi su odlazili jer nisu bili plaćani.A pare su dolazile.Petnaest godina nisu plaćali ni frekvencije, oprema je dolazila iz donacija, plate minimalne, mogli su da se šire skoro bez ograničenja i...Rezultat nula.
Od Kopernikusa sam očekivao mnogo više, pogotovu što iza njih stoji veoma jaka firma.Zalet i opet ništa.A već onoliki hvalospevi o sebi od strane Zone ništa dobro nisu obećavali.Što bi Čorbićka napravila od Zone nešto kad od petice nije ništa.
I ispada da je RRA bio u pravu kad nam nije dao ni jednu nacionalnu dozvolu.Samo bi nam obrukali grad.A dokaz da smo mogli je ona cura što je sad u FOXu.

Od Kopernikusa sam očekivao mnogo više, pogotovu što iza njih stoji veoma jaka firma.Zalet i opet ništa.A već onoliki hvalospevi o sebi od strane Zone ništa dobro nisu obećavali.Što bi Čorbićka napravila od Zone nešto kad od petice nije ništa.
I ispada da je RRA bio u pravu kad nam nije dao ni jednu nacionalnu dozvolu.Samo bi nam obrukali grad.A dokaz da smo mogli je ona cura što je sad u FOXu.

recimo Tv 5,Zona Belle A. ostalo je propalo bar ja tako mislim..A vi>?
)

)