Prošle sedmice imala sam prvi put priliku da gostujem u dvema niškim televizijama, NTV i Belle amie, pa me zanima šta vi mislite o televizijskim stanicama u Nišu i na koji način bi one mogle da unaprede svoj rad... šta vam se sviđa, a šta ne...
Jedino mi se "Belle amie" svidja pomalo i to zbog toga sto je otvorena bukvalno za svakoga, a nije izgubila "dusu". Ima i dobre emisije kao "Agora", pa cak i toliko "ocrnjena" "Izjava nedelje", bar se ljudi ispricaju, a ja kad gledam slatko se nasmejem, uvek.
Petica je totalno otisla u aut, ne vredi ni trositi reci, videcemo sta ce biti od "Zone", obecavala je u pocetku, a sad nekako previse lici na "Peticu" iz ranijih dana, pogotovu mi se ne svidja sto cak i subotom uvece imaju politicke emisije(!).
"Niska televizija" je, ipak, ocaj ocaja, jer iako ima uzivo emisije kao o gradskim problemaima, evidentno je da se voditelji toliko "uvlace" lokalnim politicarima, da je ono nedopustivo, nikakav kriticki osvrt, nista!(mozda je ona Lora ili kako vec neki izuzetak, ali samo
mozda...).
Sve u svemu, monotone su i dosadne.
Jedinu perspektivu vidim kod "Belle ami-a" i mozda "Zone", ali i to pod uslovom da imaju mnogo dinamicniji program u smislu zabave i vox populi, kao i filmskog programa, koji bas manjka.