Nisam mogla/mogao da ne primjetim....

izvini miki, druže, ali moram da reagujem - nije u redu ovo što si napisao....mislim ''da izgleda jadno''.
kategorisati javno želje drugih (pa makar to bile banalnosti kao što je reputacija) je....pa - nekulturno.
na jednom mestu si pisao o kulturi forumašenja, pa te molim da se podsetiš tvojih definicija.
zaista nisam mogla da ne primetim ovaj tvoj komentar :lol:

Ja napisah da može da IZGLEDA jadno i niko nije imenovan, ostajem pri svakoj svoj napisanoj ili izgovorenoj riječi...ti si zaključila da sam ispao nekulturan i to je tvoje mišljenje na koje imaš pravo...Nema ljutnje ali između kulturnih i nekulturnih je svaka komunikacija suvišna, kako u virtuali tako i u reali...

Nisam mogla da ne primetim da ovde nije mesto za prepucavanje nego za veselo druženje

Primetila sam da nisi dobro primetila:lol: nema ovde prepucavanja, samo malo razmenjujemo misljenja, to je sasvim ok, po meni:rtfm:

- - - - - - - - - -

Primetila sam da nisi dobro primetila:lol: nema ovde prepucavanja, samo malo razmenjujemo misljenja, to je sasvim ok, po meni:rtfm:

a primetila sam da pričalica dodaje još malo začina:lol::rotf:

Nisam mogla da ne primetim da ovde nije mesto za prepucavanje nego za veselo druženje

Vecic, nije ovo sa moje strane prepucavanje ako to misliš, jednostavno se tema kao i mnoge druge na momente pretvori i ličnu konverzaciju dva ili više forumaša koja nema ama nikakve veze sa nazivom teme...Tako se izvorna zamisao teme često pretvori u nešto sasvim suprotno sa idejom autora pa iskreno i ja zalutam u te vode, pozdravčić i ugodno veče svima...

Nisam mogla da ne primetim da je Miki večeras zaoštrio situaciju :lol:

- - - - - - - - - -

Primećujem ako se nastavi da ću da izbrišem neke postove :lol:

Slažem se da treba da se briše sve što unosi nemir, nesuglasice ili ličnu netrpeljivost na bilo kojoj temi i da je trebalo i ranije i treba uvijek biti dosledan u tome i o bilo kome da se radi...

Poslednja izmena:
Auuu koji promasaj, Petkom prvo macke....pa lepi Beli misevi :rotf::hahaha: bas te ne ide matematika :zag:
Primetila sam da je stranac dobro primetio da sam slaba s računjanjem:lol::zcepanje:
Primjetio sam da je noću pogotovo kad je magla kao sad, znatno smanjena vidljivost...(valjda mi je ovaj post usklađen sa temom)...:whistling:
Primetila sam da Miki voli šalu a i da žviždi:zcepanje:
Primetila sam da Miki od magle nije video moj poljubac :lol:
Primetila sam da je večić dobro primetila da Miki nije video poljubac:zcepanje:

Back