vecic
Starosedelac
- Poruka
- 152.877
Nisam mogla da ne primetim da ovde nije mesto za prepucavanje nego za veselo druženje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izvini miki, druže, ali moram da reagujem - nije u redu ovo što si napisao....mislim ''da izgleda jadno''.
kategorisati javno želje drugih (pa makar to bile banalnosti kao što je reputacija) je....pa - nekulturno.
na jednom mestu si pisao o kulturi forumašenja, pa te molim da se podsetiš tvojih definicija.
zaista nisam mogla da ne primetim ovaj tvoj komentar![]()
Nisam mogla da ne primetim da ovde nije mesto za prepucavanje nego za veselo druženje
nema ovde prepucavanja, samo malo razmenjujemo misljenja, to je sasvim ok, po meni
Primetila sam da nisi dobro primetilanema ovde prepucavanja, samo malo razmenjujemo misljenja, to je sasvim ok, po meni
![]()

Nisam mogla da ne primetim da je Miki večeras zaoštrio situaciju
- - - - - - - - - -
Primećujem ako se nastavi da ću da izbrišem neke postove![]()

, a Miki to hoće da malo razmrda forum
Nisam mogla da ne primetim da je Miki večeras zaoštrio situaciju
- - - - - - - - - -
Primećujem ako se nastavi da ću da izbrišem neke postove![]()
Jel i drug Miki kupio novog misa?Primetila sam da nam se večić naoštrila da briše postove
Nemoj, to se mi samo šalimo, a Miki to hoće da malo razmrda forum
![]()

za sve vasJel i drug Miki kupio novog misa?![]()

a mačke jok

I za tebe velikiiiidragi moji prijatelji, hoću da uvek budemo veseli i lepo se družimo ovde , i naravno da sve ovo prihvatam kao šalu ... velikiza sve vas
i znam da si super drugarica 
dragi moji prijatelji, hoću da uvek budemo veseli i lepo se družimo ovde , i naravno da sve ovo prihvatam kao šalu ... velikiza sve vas

Auuu koji promasaj, Petkom prvo macke....pa lepi Beli miseviPrimetila sam da stranac voli miševea mačke jok
![]()

bas te ne ide matematika 

Primetila sam da je stranac dobro primetio da sam slaba s računjanjemAuuu koji promasaj, Petkom prvo macke....pa lepi Beli misevibas te ne ide matematika
![]()

Primetila sam da Miki voli šalu a i da žviždiPrimjetio sam da je noću pogotovo kad je magla kao sad, znatno smanjena vidljivost...(valjda mi je ovaj post usklađen sa temom)...![]()

Primetila sam da je večić dobro primetila da Miki nije video poljubacPrimetila sam da Miki od magle nije video moj poljubac![]()

Primetila sam da Milji ništa ne promakne![]()
to je zato što imam duple oči