Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nova već kuca na vratima

Gomilu ženo-mrzačkih tema koje se svakog dana otvaraju na Forumu....
Kuda ide ovaj svet?

šta te brige, kiki...to su sve neki zakinuti tipovi![]()

Gomilu ženo-mrzačkih tema koje se svakog dana otvaraju na Forumu....
Kuda ide ovaj svet?

Budala bilo i bice,sto Pricalica rece,sta te briga....ignorisi ih.....Gomilu ženo-mrzačkih tema koje se svakog dana otvaraju na Forumu....
Kuda ide ovaj svet?

Da na svakih datih 10 reputacija dobijem 4-5, pa koliko sam ja loš forumaš, jbg pa sreća da ne patim od brojeva kao većina...![]()
Aaa i ti uzeo Dacinu strategiju, kao ne patim od br. a pišeš kako upola manje dobijaš
al ono šac metodom-više dajem nego što dobijam

Stigla Milja na forum, sad počinje žurka...Ja sam davno izjasnio i to nekiloko puta zvanično da je "pijačni" metod davanja reputacija (ja tebi a ti meni) meni nepotreban jer ne želim vještačku i još virtuelnu popularnost na forumu, sad mogu samo da dodam da mi je draža sličica na zidu (ako je zaslužim) od bilo kakvih reputacija pogotovo ako se daju na već spomenuti način...Samo veselo Miljo...
pa vidiš da se šalimo, al nek ti bude pijačni metod, meni svejedno kako ti na to gledaš, šta ću kad volim šalu
i da, ne smeta mi ako me ovde vide kao dežurnog klovna

Što si taki čovekpa vidiš da se šalimo, al nek ti bude pijačni metod, meni svejedno kako ti na to gledaš, šta ću kad volim šalu
A žurka će kasnije, još je rano, pozvan si i ti , naravno ako želiš da dođeš na žurku,i da, ne smeta mi ako me ovde vide kao dežurnog klovna
Ma, moram da napišem, ti si meni baš simpatičan![]()
Kada sam rekao da tvojim dolaskom počinje žurka, mislio sam na zezanje i raspoloženje koje donosiš i koje prija svakom normalnom čovjeku...Što se tiče reputacija i tu se slažem, svako ima pravo na svoje mišljenje ma koliko ono bilo suprotno ad realne reputacije,.. Svojevremeno je jedna forumašica molila da joj se daju repke da bi dostigla zamišljenu cifru...da i mnogi su joj ispunjavali želju...eto vidiš kako sve može da izgleda jadno...
E, za repke me baš briga, da nije ova tema otvorena , mozda bih dala 2-3 repke, ali ja sam ovu temu dozivela kao šalu