NISAM KUKAVICA, REKLA SAM I PLATILA 20 000

Ponižavajuće ponašanje za jednu ženu...ok...razumem,pao mrak na oči,uradila si svašta,ali zar ti je to vratilo njega,da li je on toga vredan?Otpatiš jedan period,posle toga glavu gore i piči...ko zna šta donosi novi dan..
A spuštanje na takav nivo piskaranja nekih uvreda na račun te male,a ona pritom ništa kriva nije...e to mi se ne dopada...
A o kazni neću ni da dam komentar...sve mi je glupo...

posle sedeljke kod drugarice vracala sam se kuci kasno uvece i prolazila pored njegove zgrade. s parkinga su pored mene kolima prosli on i ona. ona na mom sedistu, pored mog muza, izasla iz mog kreveta. prosli su i otisli u mrak. tada sam ih prvi put videla zajedno.

auuuu..secam se kad sam ja prvi put videla drugu zenu u MOM AUTU, PORED MOG MUZA, SA MOJEM DECOM POZADI:-? :-? :-?

tesko je opisati taj osecaj...jedan od najgorih, koje sam ikad imala..
al meni ta klinka nista nije bila kriva..nemam pojma... a i nisam sklona izlivima besa
e sad, jbg..kapiram kako si se osecala...frustracija je ogromna..dal ti je bas trebalo da svrljas po zidovima kao kreteka..ne znam..
ma ko ih bre hebe..plati, i teraj...mozda ti sad ne izgleda, ali za par godina bices kao nova..:)

Mene ovde niko izgleda nije razumeo.
Nisam se prijavila na pogresan forum, jer je prevara itekako u vezi sa temom ljubav i seks.

Moje - REKLA SAM , a nisam smela nije se odnosilo na ono sto sam rekla sponzorusi moga muza, jer da prica gadosti i bude prost moze svaki retard. To bi moglo i trebalo da se podvede pod, rekla sam a nije trebalo da progovorim jezikom koji su dobro razumele, devojcica i njena mama . . Sto mi je jasno danas posle svega.

Moje rekla sam odnosilo se na ono JESAM, koje sam rekla policajcu i sudiji,

Na to sto sam stala iza svoje gluposti i nepromisljenog postupka. Svi moji prijatelji su mi rekli da nisam normalna sto sam priznala policiji, mogla sam da se pravim nevesta, i onda me to ne bi kostalo koliko me je kostalo.
Ovde je mnogo stvari ostalo izvan konteksta, da bi se stekla potpuna slika o celoj prici. Mozda je tema trebalo da ima naslov STA DA PREDUZMES KAD TI SE UVALI SPONZORUSA.
Sve to desilo se pre tri godine i danas mogu da kazem da sam se odavno vratila u normalu,sad mogu da sedim u istom kaficu gde i njih dvoje, i da zaboravim da su uopste tamo, ali onda sam izdivljala jer su me njih dvoje vozili skoro godinu dana.
On je igrao dvostruku igru, i LAGAO....u kuci sve ok, a onda ,kao na treningu je, ovamo onamo, i onda iskopas sms, sa volim te, bla bla. da ne gnjavim jer su sve price slicne u tom delu kad se vodi istraga o tome, a okrivljeni nema hrabrosti da kaze, jesam.
Imam vezu s nekom drugom, il da bar nesto kaze.
Da je on normalno obicnim glasom odgovorio iskreno na moja pitanja, sve se to ne bi desilo,
i mi se nismo razveli zbog nje, nego zato sto smo poceli da se vredjamo, a na kraju i mrzimo.
Sad bi sa ove distance tesko mogla da dam nekoj zeni savet da iskulira i ne preduzme nista, da ne bi svog dragocenog muskarca okrenula protiv sebe. Neka od gospodjica sa foruma je rekla da ga nisam vratila tom gluposcu, nisam ni imala nameru da ga vracam, bila sam BESNA! Mislim da sam napisala nemocno besna, sto je preciznije.
Treba praviti razliku izmedju prevara u braku, kad je on baza porodice i u vezi.
Veza se lakse raskine, a kad te prevari muz, onda nije bas lako da ga iskuliras,
Ako ignorises, ne valja, ako reagujes ne valja, ako razgovaras ne valja. Ako trazis greske u sebi ne valja. A svesna si da se porodica raspada, never ending story...
Ako provalis da te vara decko, kazes mu cao i kraj. Ne moras nikog da ganjas i mozes da drzis nivo.
A danas je sve to postalo komplikovano pa mi je tesko da se uklapam.
Moderna muzika je uglavnom posvecena muskarcima koji varaju svoje drage. I njihovim saucesnicama, koje su in, drske i bezobzirne,

koliko sam ja shvatila moram prvo da imam decka, da bih ga varala....

gde se bre ljudi izgubio smisao.
Mozda vam je promaklo, moja prljavstina je trajala samo 15 minuta i opet sam dobila packe.

ja te podrzavam u onome sto si ucinila...
morala si da uradis nesto, da ispoljis taj svoj bes, da se ispraznis,i uspela si da se ta fuksica oseti neprijatno i verujem da ona dublje u sebi zna da je *****....
tako da mi se taj cin od 15min zaista dopao i to mi je omiljeni deo tvog komada....
mada znam da ostaje taj osecaj prevarenosti, kada te neko tako blizak izda, igra dvostruku igru, prevara je strasna stvar....
ukratko, njegova krivica je 70%, fuksicina 30%, a tvoja se sastoji u tome sto si izabrala pogresnog muskarca za muza....

@Matrona, u potpunosti mogu da te razumem i u prvoj temi sam bila " na tvojoj strani", odnosno, shvatila da u nekim momentima emocije prevladaju razum.
Ko to nije doziveo i tvrdi da je u svakom sekundu svoga zivota i u bas svakoj situaciji postupio hladne glave, nek' " prvi baci kamen"!

Naslo se ovde dosta " kvazimoralistkinja" koje ...'ajde da se ne spustam na neciji nivo ( prepoznace se sama), ali ima jedna dobra stara narodna..: " Lako je tudjim qrcem , gloginje mlatiti", iliti u ovom slucaju " mlatiti praznu slamu" i praviti...paz'te ovo, znaci: samo se praviti pametan :roll:

Nisam dugo na ovom forumu i trebalo mi je samo da "odsetam" do drugog podforuma na par minuta, da bih skopcala ko pokusava da se " prosipa nadri-mudrostima"... :roll:

p.s. Hrabrost je od tebe da ovde i pred svima izneses svoju licnu intimu i cenim to...! :wink:

Kakva god da je, ti ipak imas svoj zivot, sto se za masu tvojih vrsnjakinja ovde na zalost, ne bi moglo reci...velika je odgovornost, sama odgajati dvoje dece i samo napred i hrabro!
Pozz :smile:

Sama,sa dvoje dece...Veruj m i razumem!Znas sta je strasno?Kada stanes iza svojih dela javno,prodjes kako si rekla ,osudjuju te,i glavni savet je da si trebala to da uradis bez svedoka,u mraku.....Sta,to je nacin i savet da prodjes ne kaznjeno!!??Meni su licno moje prijateljice govorile, pa nemozes tako,to nije zenski,neka se misle sta ti mislis,ne mozes biti DUM zena i sve govoriti sta mislis.... Budi sta jesi,tvoj je zivot,tvoj bol, nadam se i zelim ti TVOJU srecu kad prodje vremena1

U braku sam 9 godina.. i ti nisi prebolela,a nisi ni oprostila..
Po kolicini tvojih emocija sve je to jos sveze u tebi.
U normalu se nisi vratila, jer da jesi o tome ne bi otvarala temu ovde.
Ljuta si jos, a ispod besa je bol, oseca se snazno..al polako procice.
Skini nekako pogled s njega i pokusaj da jednostavno pustis..ne mislis o tome..ne pricas..
Svaki dan po jednu rec manje o njemu, po jednu misao manje o njemu..

Potresna pricha, ali ne i usamljena. Razumem osecaj besa koji je gospodario zenom dok je u svojoj nemoci radila ono shto joj je pomoglo da se isprazni. Bes je stanje koje se teshko kontrolishe, a mora negde da eksplodira. U afektu se ljudi i ubijaju, zar ne! Osveta ide uz ovakav sluchaj ruku pod ruku.

Dotichna Ivana jeste bila posledica a ne uzrok, sasvim se slazem, ali da li je bash to moralo tako da se razvija. Kada brak (veza) zapadne u krizu to ne mogu da ne osecaju oba partnera, ali se onda o tome razgovara i ne treba da se pravimo da ne primecujemo ili da se nadamo da ce sve to samo da se reshi, dok nezadovoljstvo raste do kulminacije. Meni je chak vrlo interesantna pojava kada zena nadje dechka i ostavi muza i decu, a on ostane kao po-sran, i prosto bih aplaudirala dotichnoj, da konachni ceh ne placaju deca. Ali i u obrnutom sluchaju dechica najvishe osete taj razlaz roditelja, i kao lichno pogodjena i kroz patnju ostavljenog roditelja. Ne valja kako god okrenesh.

No, retko ce majka da ostavi decu i cak ce i da trpi u braku, samo da se to kotrlja nekako. Au, onda je bes josh jachi kad se on odluchi na izlazak iz takvog braka. Ne valja ni kad oboje dodju do faze nezadovoljstva, pa se svadjaju, a deca to slusaju. Sve u svemu, jedino sami sebe mozemo da krivimo za promashaj u odabiru partnera, mada se i ljudi menjaju pod raznoraznim okolnostima, pa kroz sazrevanje menjamo i cud, pa se desi da kroz 10 godina nemamo partnera kakvog smo izabrali. Zato treba razgovarati i resavati probleme, ili se sporazumno razici, uz poravnanje koliko je to moguce. Iznenadjenje tipa - ostavio me iz chistog mira - najgore je i najpovredljivije reshenje.

Da se nije nashla Ivana, nashla bi se neka druga devojka na njegovom putu, jer su muskarci skloni da ostaju u svojoj ususkanosti dok ne nadju sigurnu drugu priliku. A najbolje je, to vazi i za vezu, da se rascisti jedna, pa zapocinje druga. Mada, ima i bezobzirnih devojaka koje ne haju mnogo za status mushkarca, u fazonu - ako on ne vodi rachuna o svojoj zeni, a shto bih ja? Lichno, izbegavam ozenjene kao kugu. A cyber je pun takvih likova. Lazu i mazu samo da bi zveknuli nesto sa strane.

Vishe i ne znam shta sam htela da kazem, odoh u shirinu ... pa dobro, u svakom sluchaju razumem postupak ostavljene zene, znam da joj nece biti lak zivot na dalje, jer su majci gotovo uvek 'vezane ruke' i ne moze chestito da se posveti sebi od jednog mora obaveza oko kuce i dece, ovamo je sama, usamljena, da li nadje nekoga za seks, da li ne nadje (a to je jako bitan segment zivota), neretko se prekida i drushtveni zivot, zatvaramo se u sebe, ocajavamo, i jedno vuche drugo ... zapada se u vrtlog i kolotechinu. Gospodi je mnogo lakshe, nastavljaju da zive kao momci, zezanje, seks, opushtencija ... e, ovo stvarno jeste velika nepravda.

Ako nije ona, bila bi neka druga. Nebi trebalo da nju preterano krivis vec svog muza sto je uradio to sto je uradio, ali bolje za tebe, otarasila si se bede. Sta mislis da ce ta da bude sa njim jos dugo, ma ima da ga sutne samo tako. Ti si u celoj situciji isla srcem i burno si odreagovala i mogu to da razumem ali eto sad je proslo neko vreme i ono sto ja hocu da ti kazem je da budes dostojanstvena i da drzis do sebe. Zao mi je zbog tebe ali drzi se i srecno

Back