NISAM IMAO SEX VISE OD MESEC I PO DANA

Nemoj ti da lupetaš.

Više je nego neobično da se pojavljuješ na svakoj njegovoj temi 5 minuta posle njega.

Ma koja svaka njegova tema. Covek je na politici koliko ja znam a mene to odavno ne zanima vise.
Nemam pametnija posla nego da se sa osnovnim nalogom ili klonovima ganjam sa nekim izgubljenim slucajevima
koji zive u srednjem veku i tripuju da su stanovnici nebeske Srbije.

Poslednja izmena:
Ma koja svaka njegova tema. Covek je na politici koliko ja znam a mene to odavno ne zanima vise.
Nemam pametnija posla nego da se sa osnovnim nalogom ili klonovima ganjam sa nekim izgubljenim slucajevima
koji zive u srednjem veku i tripuju da su stanovnici nebeske Srbije.

Tvoja percepcija patriotizma nije apdejtovana dugo, dugo.

Patriote danas nemaju iluzije o nebeskoj Srbiji već se bore za izlazak iz katakombi u koje nas je kolektivno naterala petolistopadska hunta.

Tvoja percepcija patriotizma nije apdejtovana dugo, dugo.

Patriote danas nemaju iluzije o nebeskoj Srbiji već se bore za izlazak iz katakombi u koje nas je kolektivno naterala petolistopadska hunta.

Dobro ste uspeli da progledate. Bolje ikad nego nikad. Mada opet kasnite. Dok ovo sadasnje shvatite realnost ce otici jos tri hiljade godina unapred z:)

Ako ćemo u sitno crevce, mi smo rođeni u katakombi.

Ali smo verovali da postojidrugačiji svet.

A onda je došla petolistopadska hunta i dotukla i ono malo entuzijazma u nama.

Umesto slobode dobili smo najsvirepiju pljačku kakva nije viđena ni tih 90ih.

Govornik. z:)
yebali te Sloba i presidente ti Nikolic zajedno.Umesto da branis Kosovo ko pravi patriot ti dotrcao na teme o tucanju a srce Srbije krvari.

Govornik. z:)
yebali te Sloba i presidente ti Nikolic zajedno.Umesto da branis Kosovo ko pravi patriot ti dotrcao na teme o tucanju a srce Srbije krvari.

Što se nerviraš?

Lapili ste nekoliko desetina milijardi dolara i na konto uništenog naroda izgradili sebi demokraCku nebesku Srbiju.

Uživajte sad u svom minulom destruktivnom radu.

I na ovom mestu završavam svaku dalju političku polemiku.

Back