znaci,ja mogu komotno da se ubijem![]()
nemoj steta je...ljub
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci,ja mogu komotno da se ubijem![]()
pa znas kako, nisam spalio mostove, ali ne znam kako bi on reagovao kad bih ga nazvao...
Probaj da se uclanis u neku partiju.
Ne lupetaj.![]()
imaces je,naci neku finu i slatku.
Nemoj ti da lupetaš.
Više je nego neobično da se pojavljuješ na svakoj njegovoj temi 5 minuta posle njega.
hhhhhhhhhnjega ne zanimaju pice ...mada ni njih nije lako dobiti vise kao nekada hahahaha
Ma koja svaka njegova tema. Covek je na politici koliko ja znam a mene to odavno ne zanima vise.
Nemam pametnija posla nego da se sa osnovnim nalogom ili klonovima ganjam sa nekim izgubljenim slucajevima
koji zive u srednjem veku i tripuju da su stanovnici nebeske Srbije.
pa pre si bio u katakombi pre te hunte
samo mozda smo tad bili bolji![]()
Tvoja percepcija patriotizma nije apdejtovana dugo, dugo.
Patriote danas nemaju iluzije o nebeskoj Srbiji već se bore za izlazak iz katakombi u koje nas je kolektivno naterala petolistopadska hunta.
Dobro ste uspeli da progledate. Bolje ikad nego nikad. Mada opet kasnite. Dok ovo sadasnje shvatite realnost ce otici jos tri hiljade godina unapred![]()
Ako ćemo u sitno crevce, mi smo rođeni u katakombi.
Ali smo verovali da postojidrugačiji svet.
A onda je došla petolistopadska hunta i dotukla i ono malo entuzijazma u nama.
Umesto slobode dobili smo najsvirepiju pljačku kakva nije viđena ni tih 90ih.
Govornik.
yebali te Sloba i presidente ti Nikolic zajedno.Umesto da branis Kosovo ko pravi patriot ti dotrcao na teme o tucanju a srce Srbije krvari.
al to je muvanje 2 na 1
Ovo tvoje skrenuli sa teme Lennon i Mojo,vratite se na temu i pomognite coveku da tuca@
sta da radim?drugari, molim vas, ovo je ozbiljno, osecam se jako nelagodno ne znam sta da radim...
Kako nisi ?
Koji god muški pederko da se slika golišav do pojasa,
ti se uznemiriš !
i sta onda?Probaj da se uclanis u neku partiju.