hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.241
pa nek me trazi
ono trazio me po parku : )))
ono trazio me po parku : )))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ne to, nego nisam promiskuitetan
Pa ako hoces seks po svaku cenu, jer si zagoreo, nadji bilo kog partnera. Ako ti je vaznije da pronadjes pravog, onda ipak treba da biras. Kapis?
Odredi sta ti je vaznije od ta dva.
sta da radim?drugari, molim vas, ovo je ozbiljno, osecam se jako nelagodno ne znam sta da radim...
sta da radim?drugari, molim vas, ovo je ozbiljno, osecam se jako nelagodno ne znam sta da radim...
pa ne moze bas bilo koji mora da bude lep i zgodanPa ako hoces seks po svaku cenu, jer si zagoreo, nadji bilo kog partnera. Ako ti je vaznije da pronadjes pravog, onda ipak treba da biras. Kapis?
Odredi sta ti je vaznije od ta dva.
izvini, zasto?niје mi čudno nego trulo.
Što će reći, mariš samo za dobar peovod.
Ti si Naterasi zapravo lak, recimo, muškarac.
Jok i nije.
Kao, preživeo bi on bez emocija ali bez seksa malo teže.
To je droljasto.
pa nije to tako bre mogao bi da ostane samo sa sehom i bilo bi mu glupo, nego kombinuje
nije dosta ni samo platonski iskljucivo
ma kapiram ga ovako projekciono
Ne, ne, uopšte ne govorim o platonskim zavrzlamama.
Ali kada bih se našao pred dilemom - deset nepoznatih sa jedne i jedna svim mojim bićem voljena žena sa druge, izabrao bih drugo.
pa daa drugar ali mene voljeni muskarac nece i sta ja da radim, da patim?
ko se ovo sa nama zajjebava?
jeli?
jel to lepo?
hoces da te silujem koka kolom?
Ne lupetaj.Ne mogu da se otmem utisku da si ti jedan od Šojkinih klonova, keve mi.
.
Pa zavisi za koje vreme ce ti dati vaginu.Odmah ili 2 dana...Zavisi koliko je finahaaaaaaaaavi na seks cekate i po mesec dana?!
Ne znam kakav ti imaš fetiš sa kokakolom ali mene beogradski glas Kristina Trovač audio siluje svake večeri onom svojom hiperljigavom pesmom u reklami za tu splačinu.
ozbiljna situacija nema sta...mesec i po..vreme je da pises na nehebici