Nisam imao seks od kad je pocela korona

Koliko vidim incel je neko ko nije imao sex u prethodnih 6 meseci. Ako si dobre spoljašnjosti tj prijatne za oko onda možeš malo popraviti pristup prema ženama i biće dobro. Mnogo lošija situacija ako si loš fizički, ćelav, nizak, mršav, debeo itd, tvoj problem je samo u glavi
Ne znam gde gledas, ali... IN-CEL - IN od involuntary, CEL od celibate. Involuntary celibate, ili na srpskom, nevoljni celibat. Celibat je nesto uvek i za ceo zivot, a ne nakon 6 meseci... Mozda se sad tako shvata, u slengu, sali, i zato sto do sexa dolaze svi, lako i pri samoj pomisli na to... Osim mene, nesposobnog...

Moja je greska sto sam zaborabio da nastavim i ostavim drugi deo komentara o mom problemu.
Problem je svakako u meni, a da li je u glavi ili...

Ja, jednostavno, ne znam, ne umem da muvam i smuvam... Ne znam da razgovaram sa devojkama na nacin koji bi vodio do kreveta. Price, tipa, sex prvo vece, ne mogu ni da zamislim...kako tece taj razgovor od prvog "Cao" do kreveta, za par sati...

Ako izadjemo ili se negde upoznamo, ja pricam sa njima kao sa drugom, muskim prijateljem, a ne kao sa nekim koga bih rado... Jer drugacije i ne umem. Pricamo o svemu i svacemu, od detinjstva, odrastanja, skole, sporta, posla, cak i o politici, i onda... nista... ja dalje i drugacije ne znam i ne umem i ostaje na tome. Prilicno sam siguran da one moje necinjenje stvari na koje su navikle u tim situacijama i koje su u tiim situacija ocekivane, protumace kao moju nezainteresovanost za nesto vise, odnosno, kao da sam izgubio interesovanje za nesto vise tokom naseg upoznavanja i razgovora.

Mnogi su mi do sada rekli: "Pa, probas, pa sta ako te odbije", na sta kazem - pa, nista, ja bi bio presrecan kada bi me neka odbila! Mene nikada nijedna nije odbila, jer ja nikada nisam ni dosao do situacije da me odbije ili ne. Ja, zapravo, ni ne znam sta to znaci - biti odbijen... Pitati direktno i otvoreno "Hoces da se je8es?" pa da me odbije ili ne?!

Back