- Poruka
- 66.235
Dobrota polako proviruje iz tvojih upisa.Не попуј цивилу... Не знаш каквог си духа...
Još samo par koraka.
Duh Bude se budi u tebi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobrota polako proviruje iz tvojih upisa.Не попуј цивилу... Не знаш каквог си духа...

čime..moram da se pohvalim![]()

vidi ispod aeternum sta mi tab metnuočime..![]()

e tosa sve cvetićima..![]()

zar nema u njoj, statistika bese neka, najvise samoubica?Da samo znaš kako je lepo u Subotici!
to je valjda za eminema bilonavodno je neki hrvat prepravljao kopije albuma tj dodavao to
od nirvane samo znam za jednu njihovu pesmu i toliko...ima dosta njihovih grupa i izvodjača a vala i naših koji imaju samo jednu popularnu pesmu i tako tokom cele karijere se šlepaju tim hitom...

Једни од најдуговјечнијих, иако не користе благодати модерне медицине и не хране се "здраво", мушкарци искључиво месо, млијеко и сир, жене и дјеца понеку воћкицу, али и то ријетко.Mada bih više volela da sam masaica.. kakve su visoke, graciozne..![]()
Gledala sam snimke na kanalu Andreja Maričića. Oporavila sam seЈедни од најдуговјечнијих, иако не користе благодати модерне медицине и не хране се "здраво", мушкарци искључиво месо, млијеко и сир, жене и дјеца понеку воћкицу, али и то ријетко.
Не размишљаасе о сутра, а камоли о следећој години, уживај у садашњем тренутку.Gledala sam snimke na kanalu Andreja Maričića. Oporavila sam se
gledajući priče o raznim plemenima širom sveta. Tako su izvan ovog
našeg ludila, kao da su na drugoj planeti. Ništa kredit, stan, auto,
penzija, posao, zimovanja, letovanja.. načisto drugačiji život..
Ма џаба им дуговечност кад иду у пакао као некрсти и анимисти...Једни од најдуговјечнијих, иако не користе благодати модерне медицине и не хране се "здраво", мушкарци искључиво месо, млијеко и сир, жене и дјеца понеку воћкицу, али и то ријетко.
Није то паметно што тртљаш...Не размишљаасе о сутра, а камоли о следећој години, уживај у садашњем тренутку.
Погрешан контекст.Није то паметно што тртљаш...
Треба живети за вечност и Христа, а не за време и уживанције сада...
Не млати...Погрешан контекст.
Како ћеш да живиш за вјечност и за Христа ако си оптерећен кредитима за стан или кућу, да зарадиш за љетовање, па за зимовање, да узмеш нови ауто, ...?
Шта би са сјеменом које паде поред пута?Не млати...
Сад и ти попијеш... Општа зараза..Шта би са сјеменом које паде поред пута?
Ма након треће туре глава клоне, а душа у севдах.Kako moćan naziv kafane!
Mora da valja!

Ваља несрбском покондиреном уму, јер је на несрбским речима протртљан...Kako moćan naziv kafane!
Mora da valja!
Подневно униније.Ваља несрбском покондиреном уму, јер је на несрбским речима протртљан...
На сррбском би било "Ништавила Одмор", "Коначиште Резиганције (депресије, чамотиње) "...баш идијотски смислено звучи на нашем језику...
Ваистину идијотски и несрбски...
Podne je, počni da mrziš sebe, do podne si ostatak svijetaВаља несрбском покондиреном уму, јер је на несрбским речима протртљан...
На сррбском би било "Ништавила Одмор", "Коначиште Резиганције (депресије, чамотиње) "...баш идијотски смислено звучи на нашем језику...
Ваистину идијотски и несрбски...
Да... Уколико није у славу Божију употребљено за просвету слепаца...Подневно униније.![]()
Тежак наук, ко да се носи са тим.Да... Уколико није у славу Божију употребљено за просвету слепаца...
Само буди упоран... Имаш ум да би све служило Богу...Тежак наук.