Nirvana saraj

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mada bih više volela da sam masaica.. kakve su visoke, graciozne.. :zaljubljena:
Једни од најдуговјечнијих, иако не користе благодати модерне медицине и не хране се "здраво", мушкарци искључиво месо, млијеко и сир, жене и дјеца понеку воћкицу, али и то ријетко.

Једни од најдуговјечнијих, иако не користе благодати модерне медицине и не хране се "здраво", мушкарци искључиво месо, млијеко и сир, жене и дјеца понеку воћкицу, али и то ријетко.
Gledala sam snimke na kanalu Andreja Maričića. Oporavila sam se
gledajući priče o raznim plemenima širom sveta. Tako su izvan ovog
našeg ludila, kao da su na drugoj planeti. Ništa kredit, stan, auto,
penzija, posao, zimovanja, letovanja.. načisto drugačiji život..

Gledala sam snimke na kanalu Andreja Maričića. Oporavila sam se
gledajući priče o raznim plemenima širom sveta. Tako su izvan ovog
našeg ludila, kao da su na drugoj planeti. Ništa kredit, stan, auto,
penzija, posao, zimovanja, letovanja.. načisto drugačiji život..
Не размишљаасе о сутра, а камоли о следећој години, уживај у садашњем тренутку.

Ма џаба им дуговечност кад иду у пакао као некрсти и анимисти...

Код одеш у пакао пожелиш да се никад ниси родио, а не дуго да си живео на земљи...

Није то паметно што тртљаш...

Треба живети за вечност и Христа, а не за време и уживанције сада...
Погрешан контекст.
Како ћеш да живиш за вјечност и за Христа ако си оптерећен кредитима за стан или кућу, да зарадиш за љетовање, па за зимовање, да узмеш нови ауто, ...?

Шта би са сјеменом које паде поред пута?
Сад и ти попијеш... Општа зараза..

Наравно да не можеш хедонистичким духом и бригањем преко памети разумети Христове речи: " НЕ БРИНИТЕ СЕ ЗА СУТРА, ЈЕР ЋЕ СЕ СУТРА БРИНУТИ ЗА СЕБЕ"...

Много би да зграбиш у животу, зато ти је вера закржљала од хедонистичког многобрижја (читај љубави према свету, телу и похоти)

Kako moćan naziv kafane!
Mora da valja!
Ваља несрбском покондиреном уму, јер је на несрбским речима протртљан...

На сррбском би било "Ништавила Одмор", "Коначиште Резиганције (депресије, чамотиње) "...баш идијотски смислено звучи на нашем језику...

Ваистину идијотски и несрбски...

На сррбском би било "Ништавила Одмор", "Коначиште Резиганције (депресије, чамотиње) "...баш идијотски смислено звучи на нашем језику...

Подневно униније. ;)

Podne je, počni da mrziš sebe, do podne si ostatak svijeta ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back