- Poruka
- 77.507
budalo da nema seljaka ne bi izašao iz pećineСељачка класика...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
budalo da nema seljaka ne bi izašao iz pećineСељачка класика...
odoh mi tuBez hejta prazna kafana.. svi isprovocirani su takođe dobrodošli...
Laku noć.![]()

Из ког засеока изводиш на прави пут...?budalo da nema seljaka ne bi izašao iz pećine![]()

Hvala.Свиђа ми се име кафане! Добро јутро!

Hvala. Svrati..Нека вам је са срећом!![]()
Iz bele zore?Ommmmmmm....jah, dobra...![]()

Ево, био сам!Hvala. Svrati..
Nismo mi baš tako strašni.. ponekad..

Biće uvedeno u tvoju biografiju kao vrlo značajan i hrabar poduhvat.Ево, био сам!![]()

Може ли чаша топлог млијека за злочесту бебу?Iskoči nova kafana pa da vam zaželim sretan rad, dobro jutro svima![]()
Naravno, hvala od srca.Може ли чаша топлог млијека за злочесту бебу?![]()
ne shvataš dublji smisao, seljaci do njive su morali prtinu (preteču puta) da prave onako širu za voloveИз ког засеока изводиш на прави пут...?
![]()
sa svih dva hitaNama koji smo odrastali u devedesetim Nirvana je samo jedno.![]()
Мора да се ради. Али ту сам ја!Biće uvedeno u tvoju biografiju kao vrlo značajan i hrabar poduhvat.
Pa kud žuriš?
Ih bre, kako samo dva... što se mene tiče, jedan od retkih bendova koji nije napravio lošu pesmu.sa svih dva hita![]()
slabo je bila popularna u Srbiji, više je bilo priče o kobejnu nego da su se slušale pesme . više su se slušali gansiIh bre, kako samo dva... što se mene tiče, jedan od retkih bendova koji nije napravio lošu pesmu.
Ali dobro, ja sam tad imao 15 i bio sam lud za njima.
Jeste posle Kobejna bila eksplozija popularnosti, ali ja sam od onih koji su slušali daleko pre toga, kad se tek pojavio Nevermind album.slabo je bila popularna u Srbiji, više je bilo priče o kobejnu nego da su se slušale pesme . više su se slušali gansi
on je uveo neki grandž rok i dan danas mi nije jasno šta mu je to.Jeste posle Kobejna bila eksplozija popularnosti, ali ja sam od onih koji su slušali daleko pre toga, kad se tek pojavio Nevermind album.