Nip/Tuck

Juche je bilo ali prekjuche nije zbog lige shampiona.Hoce li neko da mi kaze,moze i preko pp shta ce biti sa Kristijanom???????Ne mogu da ga gledaam ovakvog.Da li ce naci nekotg ili ce shvatiti da je gay???
i shta ce biti sa bebom???Sa malim Konorom,mislim da su to ime izabrali

Juche je bilo ali prekjuche nije zbog lige shampiona.Hoce li neko da mi kaze,moze i preko pp shta ce biti sa Kristijanom???????Ne mogu da ga gledaam ovakvog.Da li ce naci nekotg ili ce shvatiti da je gay???
i shta ce biti sa bebom???Sa malim Konorom,mislim da su to ime izabrali

Ovu seriju pratim na RTL-u(tamo ide su stigli malo dalje...)kad stignem,znaci,ne redovno.Kristijan je i dalje isti,muvator teski,on i Son su se preselili(mislim u L.A.,nisam sigurna),i tamo su veoma uspesni-Son se postaje zvezda jedne serije u kojoj takodje glumi doktora,a Krisitjan pokusava da postane poznat slikajuci se go itd...(U pocetku je i Kristijan glumeo u seriji,ali se producentima vise svideo Son).Dzulija postaje lezbejka i zivi sa nekom lepuskastom plavusom,Konor ima oko 2 god,(cini mi se da mu je jedna saka rekonstruisana),Met i Kimber postaju roditelji...:)

Ovu seriju pratim na RTL-u(tamo ide su stigli malo dalje...)kad stignem,znaci,ne redovno.Kristijan je i dalje isti,muvator teski,on i Son su se preselili(mislim u L.A.,nisam sigurna),i tamo su veoma uspesni-Son se postaje zvezda jedne serije u kojoj takodje glumi doktora,a Krisitjan pokusava da postane poznat slikajuci se go itd...(U pocetku je i Kristijan glumeo u seriji,ali se producentima vise svideo Son).Dzulija postaje lezbejka i zivi sa nekom lepuskastom plavusom,Konor ima oko 2 god,(cini mi se da mu je jedna saka rekonstruisana),Met i Kimber postaju roditelji...:)
NEMOJ DA GOVORIS to na temi...
i ja znam sta ce se desiti pa sam ispostovala one koje nisu htijeli da saznaju.

Hm, Christian- so sexy... Met je upropashceno dete nenormalnih roditelja- zao mi ga je, zao mi i one male, zao mi i bebe, Dzulija je guska i moron neopevani- derishte razmazeno!!!

Ljudi,ne kontam vas zašto ne volite Džuliju.
pRVO žena je proživjela svašta u životu,pametna je ,nikada nije imala majku kakvu je htijela...ni brak kakav je htijela.Nakon što je uvidila svoje greške,potpuno se promijenila i sad proživljava PAKAO.
Dok je Šon tipičan muški slabić.
Mogla sam da mu oprostim kad je prevario prvi put,a onda kad je onako tretirao Džuliju posle njene prevare ZGADIO mi se...onda mi je ponovo bio OK...a ovo...shvatam ga.Čovjek je rođen slab.Vaspitan slab.Umrijeće slab.
Ako hoće neko da čuje,jednu caku između Konora i Šona neka mi pošalje PP.
P.S.One Monike mi je mnogo žao.Kao i DŽulije.Ali Monike pogotovu.

Ne znam da sam ikad ranije gledao seriju gde su svi likovi ovako iritantni, izuzev Kimber.
Pratio sam negde do sredine 4. sezone, onda sam odustao, mada znam sta se dalje desavalo...

Slusaj nije u tome poenta.Koliko znam Dzulija je u vise navrata rekla Sonu da to sto ce imati dete ne menja nista izmedju njih,sve ostaje kao i pre trudnoce..Kada te neko odbija 10 puta neces biti blesav i pokusavati bilo sta..Ili se varam..??

Slusaj nije u tome poenta.Koliko znam Dzulija je u vise navrata rekla Sonu da to sto ce imati dete ne menja nista izmedju njih,sve ostaje kao i pre trudnoce..Kada te neko odbija 10 puta neces biti blesav i pokusavati bilo sta..Ili se varam..??

U kom ti paralelnom svetu zivis..?
Oni su se pomirili..!
I te kako su u braku...
Ako ne na papiru, ondak neformalno...

Ne zivim ja ni u kakvom paralelnom svetu,iznela sam svoje misljenje ..Pomiri se do kad? Dok Gospodja ili gospodin MkMara se ne oporave,on od soka ona od svega po malo,i ne krenu ponovo kud koji mili moji..Uostalom koliko znam oni bar do kraja 5 sezone nisu zajedno..

Back